Nieuw

Particulier politiebedrijf lost misdaden op en bewaakt je huis

Foto ter illustratie. Bron: Wikimedia Commons

Het particuliere politiebedrijf TM Eye is een groeiend succes in Groot-Brittannië. In de afgelopen jaren is het aantal misdaden in Groot-Brittannië sterk gestegen en de politie heeft niet genoeg capaciteit om alles te onderzoeken, wat ertoe heeft geleid dat het particulier alternatief TM Eye veel strafrechtelijke onderzoeken heeft ondernomen.

Het Britse privé politiekorps onderzoekt honderden misdaden die de reguliere politie door gebrek aan tijd en mankracht laat liggen. De particuliere politiekracht wordt geleid door voormalige politieagenten en heeft al meer dan 400 criminelen vervolgd.

De private politiekracht, bekend als TM Eye, is er in geslaagd om 100 procent gelukte veroordelingen te bewerkstelligen van de zaken die ze aannemen. Het groeiend klantenbestel en het daverend succes is grotendeels te verklaren aan het vacuüm wat gecreëerd wordt ​​door de toenemende criminaliteit en een afnemend politiebudget in Groot-Brittannië.

Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder een service dat “My local Bobby” wordt genoemd, waar tegen een vergoeding van ongeveer 220 euro per maand de particuliere politiedienst iemands huis bewaakt. Naast privé-bewakers biedt het bedrijf hulp bij afpersing, verkrachting, inbraak en nog veel meer. Op dit moment onderzoekt het bedrijf drie aangemelde moorden waar de politie geen tijd voor heeft.

Veel critici zijn bezorgd dat de opmars van particuliere politiediensten een versplinterde samenleving creëert.

– Wanneer het geweldsmonopolie van de staat terugvalt en de politie geen tijd heeft om misdaden op te lossen, en er privé-alternatieven ontstaan, wordt er een maatschappij geschapen waar alleen de rijken de veiligheid kunnen betalen, zegt politieagent Ken Marsh tegen de Daily Mail.

In januari werden in Groot-Brittannië de officiële misdaadstatistiekencijfers gepubliceerd. De statistieken tonen aan dat er in 2017 een recordtoename van criminaliteit is opgetreden, wat een gedeeltelijke verklaring kan zijn voor het succes van TM Eyes.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5346699/First-private-police-force-caught-400-criminals.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Particulier politiebedrijf lost misdaden op en bewaakt je huis

 1. antiislamnu // februari 5, 2018 om 18:35 //

  Geen voldoende politie met alle gevolgen van dien maar wel asielparasieten verwennen met gratis alles.
  Hier in Nederland gaat het niet anders wat de politie wel kan is internet afspeuren naar haat berichten en uiteraard absurd dure onzin bekeuringen aan de werkende Nederlanders.

  Like

 2. trebor2110 // februari 5, 2018 om 19:50 //

  plaasmoord film . treurgrond

  Like

 3. Duchesne // februari 5, 2018 om 20:15 //

  Het “out sourcen” van recht en veiligheid is tekenend voor het verval van onze wereld. Wat echter onveranderd doorgaat is de inning van belastingen en het verhogen ervan, omdat belasting verhoging en staats schuls nu eenmaal hoort bij onkunde, wanprestatie en een totaal gebrek aan visie. En daar schijnt de helft van Nederland maar wat blij mee te zijn.
  En deel van de opsporing van misdrijven is in Engeland overgenomen door het leger, net als de stelling dat toekomstige oorlog op eigen terrein zal plaatsvinden.
  De Engelsen zijn reeds midden jaren 90 tot die conclusie gekomen en hebben hun veiligheids beleid daarop aangepast, Nederland zal dat 50 jaar later beseffen…

  Veiligheid en politiek correcte immigratie zijn haaks op elkaar staande dingen, maar het is zo goed als verboden deze zaken samen te voegen en erover te discussieren.

  Tijd om volk en overheid te heropvoeden in realiteit versus waanzin politiek.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // februari 5, 2018 om 21:27 //

  Like

 5. Hoewel ik me kan voorstellen dat een dergelijk bedrijf succesvol wordt zie ik dit toch als een teken dat het punt van ineenstorting van de samenleving rap nadert.
  De overheid is blijkbaar niet meer van plan om de veiligheid te garanderen/bewaken, noch om de criminaliteit te bestrijden.
  Het gaat om onwil, niet om onmacht, want er is meer dan voldoende personeel om zogenaamde ‘online hatecrimes’ te behandelen en om burgers die zich roeren te intimideren.

  Als zo’n punt is bereikt dan is de overheid niet langer legitiem en zouden burgers zich ook niet langer verplicht moeten voelen om diezelfde overheid te ondersteunen, te financieren of te gehoorzamen. Overheid en burger hebben een soort pact gesloten dat voor beide partijen de regels vastlegt. Indien een burger zich daar niet aan houdt is dat normaal gesproken een zaak voor justitie. Maar als de overheid niet langer van plan is om zich aan het pact te houden dan is er gewoon geen samenleving meer.

  Like

 6. Duchesne // februari 6, 2018 om 08:31 //

  …en dat, Johan P, dat is wat de toekomst brengt. De staat zal geweld als monopolie blijven opeisen, zal via automatisering belasting heffen en geld afnemen en dat is dat. In geval van burgerlijk protest komt het leger en politie even “corrigeren”. Misdrijven bestraffen met boetes, controle via het camera systeem en via de eigen pc van de burger…..Op die weg is de hele organisatie van de overheid al aan het voortbewegen, dictatuur uitoefenen en onvindbaar en onaanspreekbaar zijn en geen verantwoording hoeven af te leggen.

  Je zou het terrorisme kunnen noemen…

  Like

 7. @Duchesne
  Inderdaad. vandaar dat ik dan ook ben vertrokken want ik zie dit heel somber in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s