Nieuw

Turkey is attacking Afrin with jihadi terrorists

Pixabay

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Turkey is attacking Afrin with jihadi terrorists

 1. polderboy // februari 4, 2018 om 20:42 //

  Sinds de Turkse aanval op Afrin kunnen duizenden en duizenden ISIS en aanverwante terroristen uit de handen van de Koerdische jagers blijven. omdat de op terroristen jagende Koerden nu gedwongen worden Syrische burgers in Afrin te verdedigen tegen de Turken.

  Over de duizenden en duizenden vluchtende ISIS rebellen “officials say many thousands more probably survived to slip away to conflicts in Libya, Yemen or the Philippines, or have gone into hiding in countries like Turkey.”
  Daarnaast komt ISIS sinds de Turkse aanval op Afrin weer opzetten in Syrië:
  “Since this invasion of Afrin by Turkey, ISIS is getting stronger in the south,”

  Het lijkt er dus stellig op, dat NATO Erdogan, onze vriend, juist nu Afrin aanvalt, om ervoor te zorgen dat vele duizenden terroristen weg kunnen komen, en nieuwe wandaden kunnen gaan plegen tegen ongelovige honden in Syrië en hier.
  De NATO zorgt dus dat de terroristen naar ons toekomen, in plaats van bij ons wegblijven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s