Nieuw

School met “tolerantieproject” nam immigranten in dienst – nu is WEER een van hen veroordeeld voor aanranding van een studente

© Faksimil/Lilla Edet

Een Eritreeër die als studentendecaan was aangenomen op de Fuxernaschool is veroordeeld voor aanranding van een 15-jarige meisje op school. Iets meer dan een maand geleden werd een Arabische werknemer op dezelfde school veroordeeld voor een gelijkaardige misdaad – die vóór zijn misdaad een ‘tolerantieproject’ had opgezet om vooroordelen tegen immigranten onder de studenten te bestrijden.

Fenixx heeft al eerder in december bericht over de veroordeling van een 25-jarige Arabier die op de Fuxernaschool was aangesteld om de “integratie” te bevorderen.

De Arabier had een 14-jarig meisje op school aangerand, onder andere door het opsturen van penisfoto’s naar haar en sms met berichten als: “Je gaat op mijn lul wippen, je zult twee dagen niet kunnen lopen”.

Nu is op dezelfde school een studiedecaan, deze keer een 24-jarige Eritreeër, weer veroordeeld voor seksueel misbruik van een 15-jarige studente.

Volgens het vonnis vond de misdrijf plaats in de herfst van 2016. Op een gegeven moment waren ze in een kamer op school toen de Afrikaan achter het meisje ging staan en haar haar en gezicht vastgreep. Toen ze opstond, hief hij haar in de lucht, pakte haar borsten en duwde zijn vingers in haar mond.

Tijdens het politieverhoor heeft het meisje verteld dat ze begon te gillen, waarop een leraar de groepskamer binnenkwam. Waarna de Eritreeër het meisje op de grond zette en de kamer verliet.

De studentdecaan werd onmiddellijk ontslagen en het vergrijp bij de politie aangemeld.

Mohammed beweerde tijdens de politieverhoren dat het in feite het meisje was dat seksueel contact met hem zocht, en dat hij “een grens moest stellen”. Zijn verklaring werd echter door de rechtbank afgewezen.

Eerder dit najaar meldde Sverige radio dat de Fuxernaschool 11.000 euro belastinggeld van de gemeente had ontvangen om racisme te bestrijden door middel van een “tolerantieproject”.

– We zijn meningen tegengekomen waarin men niet tolerant is ten opzichte van andersdenkenden of mensen met een ander uiterlijk. Daarom gaan we een preventieve campagne verrichten waarbij we elkaar kunnen ontmoeten en de gelijke waarde van alle mensen kunnen zien, aldus Marie Hagman, vicerector van de Fuxernaschool voor jaarklassen 7-9.

De Fuxernaschool,  die veel zogenaamde onbegeleide minderjarige vluchtelingen heeft opgenomen, is in de aandacht gekomen door zijn slechte studentenprestaties, geweld en seksueel misbruik.

Op 18 januari 2018 kwam het vonnis van de districtsrechtbank van Vänersborg. De Eritreeër werd voor seksuele intimidatie tot een voorwaardelijke straf veroordeeld. Hij moet ook 2.000 euro schadevergoeding aan het meisje betalen.

Bron:

http://www.friatider.se/skola-med-toleransprojekt-anst-llde-invandrare-nu-har-nnu-en-av-dem-d-mts-f-r-sexattack-mot-elev

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on School met “tolerantieproject” nam immigranten in dienst – nu is WEER een van hen veroordeeld voor aanranding van een studente

 1. Vijfduiten // februari 4, 2018 om 20:07 //

  Onmenselijk achterlijk experimenten. En de ouders van de leerlingen komen niet tot aktie? Laaf.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // februari 5, 2018 om 08:20 //

  Het zal naar mijn mening niet erg lang meer duren in dat achterlijke land of zo’n meisje word veroordeeld omdat ze niet tolerant genoeg is wegens niet meewerken aan haar eigen verkrachting.
  Wat betrefd Zweden sta Ik namelijk nergens meer verbaasd over.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s