Nieuw

Politiestations in Malmö krijgen pistoolmitrailleurs-bewapende bewaking tegen immigranten-bendes

Bron/Auteur: Samhällsnytt

Het nieuwe spannende Zweden – Na de recente gewelddadige aanvallen op de politie vanuit het immigranten criminele bendemilieu, heeft de politie in Malmö zijn politiebureau’s met een laag pantser beveiligd. Nu krijgen de gebouwen tot nader order ook een bewaking van met pistoolmitrailleurs bewapende politieagenten.

De politie van Malmö heeft verklaard dat de actie verband houdt met de voortdurende inspanningen tegen de grove georganiseerde bendemisdaad. De maatregelen worden ook genomen in het licht van de aanslagen – waaronder andere een aanval op het politiebureau in het door immigranten gedomineerde probleemgebied Rosengård – die steeds meer oorlogachtige vormen begint aan te nemen. Er zijn bijvoorbeeld handgranaten gebruikt.

De zwaar bewapende politieagenten werden op zaterdag gestationeerd en zullen op hun plaats blijven tot er wordt besloten dat het veilig genoeg is om de versterkte bewaking te beëindigen. Of het dagen, weken, maanden of langer zal duren, kan de politieleiding in Malmö op dit moment niet beantwoorden.

Bron:

https://samnytt.se/malmos-polisstationer-far-kpist-bevapnad-bevakning-mot-gangkriminella/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Politiestations in Malmö krijgen pistoolmitrailleurs-bewapende bewaking tegen immigranten-bendes

 1. SwZaida Catalan was a Swedish Green Party politician who believed in open borders.

  Zaida was pro-immigration and supported migrant rights.
  She was the former leader of the Young Greens of Sweden.

  In March of 2017 Zaida Catalan was beheaded in Congo.edish Politician Who Fought for Equality and Open Borders Is Beheaded in Congo >>>> http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/swedish-politician-believed-equality-open-borders-beheaded-congo/

  Like

 2. Karma is als een elastiek. Het rekt heel lang uit, maar op een gegeven moment slaat het terug in je bek.

  Liked by 2 people

 3. Rommel // februari 4, 2018 om 12:43

  De rek is er bijna helemaal uit Rommel, kan niet langer meer duren voordat karma met een rotgang terug slaat.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 4, 2018 om 17:09 //

  Leuk ook die paraderende negers die niet kunnen wachten om trots hun wansmaak te tonen. M’n moeder had gelijk, al geef je een aap een gouden ring het is en blijft een lelijk ding.

  Like

 5. Henk der Niederlànder // februari 5, 2018 om 09:40 //

  Je zet dus een aantal agenten in 4 ploegendienst bij het politiebureau neer en volgende week ga je klagen dat er niet genoeg agenten zijn om de criminaliteit aan te pakken.
  Wat mij betreft ziet het er in die dingen niet veel anders uit als hier in Nederland.
  Ook daar zouden net als hier mensen aangestelt moeten worden die van aanpakken weten en die er dus van uitgaan dat de beste verdediging nog altijd de aanval is.

  Like

 6. Sjun Demartelaere // februari 5, 2018 om 17:12 //

  Voor burgers lijkt het zo onderhand ook noodzakelijk dat zij zo van zich af kunnen bijten. Immers oom agent kan niet overal tegelijk zijn en met de Zweedse inwijkelingenpolitiek is het politiewerk fors gestegen.

  Zaida kreeg dan zelf de rekening gepresenteerd die ideologische politici doorgaans naar anderen plachten door te schuiven. Triest maar het zal haar partijgenoten niet tot zelf nadenken aanzetten.

  Like

 7. scherpschutter1943 // februari 5, 2018 om 23:36 //

  Het geven van automatische wapens zal niets oplossen. De agenten blijven dezelfde, de instructies blijven dezelfde en de regering blijft hetzelfde. Komt nog bij dat geen agent durft te schieten op het moslimtuig omdat hij direct in het gevang verdwijnt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s