Nieuw

GEERT WILDERS: Lessons from the East for the West

Door: Geert Wilders

Last weekend, I was in Hungary for the presentation of the Hungarian translation of my book Marked for Death; Islam’s War Against the West and Me. I spoke in fully packed meeting halls and conference centres in Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Gyór and Sopron. I gave dozens of interviews. And I had lunch with Hungarian Prime Minister Viktor Orbán.

Visiting Hungary is a fantastic experience for any Western politician resisting the Islamic invasion of the West. In Hungary, there are barely any signs of Islamization. The Hungarians make no secret of their resolve to keep it that way. The attitude in Hungary and, for that matter, in Central Europe in general, is entirely different from that in the West. In Central Europe, people do not hesitate to speak out to express their attachment to their own national identity, rooted in the Judeo-Christian principles of Western civilization. They also make it quite clear that they are willing to defend their heritage.

Read more:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/02/geert-wilders-lessons-east-west/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6974 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on GEERT WILDERS: Lessons from the East for the West

 1. Ik zag gisteren een debat op at5 van denk en CDA, over straatnamen en de Coentunnel die van naam moet veranderen volgens de denk aanhangster, vanwege het criminele verleden van die Nederlanders. Nu bestaat er een lijst van de ongeveer 500 moskeeen met namen, allemaal in het arabisch natuurlijk, die als ze in het Nederlands vertaald worden je de schrik op het lijf jagen. O.a de mehmet moskee, mehmet veroverde Constantinopel en slachtte kinderen en vrouwen af. Een andere naam is ” de verovering” ’s moskee. Hebben jullie bij Fennix die lijst bij de hand? Het lijkt mij verstandig om deze in de landelijke dagbladen te publiceren.

  Liked by 1 persoon

 2. Willem, hier kan ja daar meer over vinden.
  Zoek op namen en moskee.
  http://fubar.mobi/

  Like

 3. Esperanza // februari 4, 2018 om 18:03 //

  Onder de link meldt Geert Wilders:
  I originally published my book in English in the United States. I did so because America has a First Amendment, which allows people to speak out, even when a message is politically incorrect. The Hungarian translation is the first translation of the book. In my own country, no publisher has the courage to publish it.
  A German publisher, who was interested, backed out when it proved impossible to translate it into German without transgressing Germany’s stringent speech laws. Hence, the publisher asked me to have the term “Islam” systematically replaced by the weasel term “Islamism.” I refused because the message of my book is exactly that Islam itself is the problem.

  Iemand die over deze boycot een woord in de Nederlandse media over heeft gehoord?

  Like

 4. Esperanza // februari 4, 2018 om 18:11 //

  @rommel

  By the way, Rommel, over Fubar gesproken, heb jij enig idee waarom Fenixx ster auteur al zo lang schittert door afwezigheid?

  Like

 5. Esp, zelfs een klein berichtje vanuit b.v. de bibliotheek waar computers staan zit er niet.
  Ik begrijp er ook niks meer, hij is al weken niet aanwezig.
  En zolang kan een nieuwe internet verbinding nou ook weer niet duren.
  Heeft er niemand een telefoon nummer van Fubar om iets te vragen of zo.

  Like

 6. Bob Fleumer // februari 4, 2018 om 18:32 //

  Ik vraag me af waar Geert Wilders de energie vandaan haalt om al die jaren volop te blijven strijden tegen de islamisering van Nederland en Europa, ik hoop dat hij gezond blijft en het voor elkaar krijgt dat islam verboden wordt als staatsgevaarlijke organisatie!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s