Nieuw

En onderdrukte migrantenvrouwen dan, Ollongren?

Minister Kajsa Ollongren. Screenshot Jinek Live.

Door: Philip van Tijn

Ien Dales (PvdA) was een vrouw met ballen. Ze heeft nogal wat ambtelijke en bestuurlijke functies gehad, waarvan de bekendste is PvdA-minister van Binnenlandse zaken.

Bekend om haar stuursheid, haar forse uitspraken (‘Een beetje integer bestaat niet’) maar vooral haar eigengereidheid. In de goede zin: zij deed en zei wat ze vond dat gedaan en gezegd moest worden en had geen boodschap aan modieuze meningen, behagen van gelijkgezinden. En niet te vergeten haar Rotterdamse daadkracht: Niet lullen maar poetsen.

Kajsa Ollongren is haar verre opvolger als minister van Binnenlandse Zaken. Maar daarmee houden de overeenkomsten op. Een Haagse topambtenaar, daarna voorzichtige wethouder in Amsterdam. Geen PvdA, maar D66 en allerminst wars van modieuze opinies. En volgens mensen in Amsterdam die het weten kunnen, was daadkracht tijdens haar wethouderschap niet de meest in het oog springende eigenschap. En dat terwijl toerisme in haar portefeuille zat, Amsterdammers worden daarmee dagelijks geconfronteerd.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/02/582306-582306/

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on En onderdrukte migrantenvrouwen dan, Ollongren?

 1. paulzwueste // februari 4, 2018 om 16:01 //

  Baudet heeft een overschot aan gelijk.
  Maar als ’n medewerker van Baudet, die zèlf ook neger is, vindt dat donker gekleurde mensen minder intelligent zijn (wat overigens wetenschappelijk voor de volle 100% bewezen is!),
  mag dat weer niet gezegd worden. Vindt Elsevier.
  Waarom mag dat niet?
  Ik zou zeggen donkere mensen wen er eens aan, doe wat de blanke medemens doet en ga werken!

  Like

 2. polderboy // februari 4, 2018 om 18:00 //

  Ga je weer.

  Ramatursing zegt in het interview (met dank aan Esperanza, die het heeft opgediept):
  “Bewezen is dat er een verschil in IQ is tussen volkeren. Ik had ook liever gezien dat Surinamers hyperintelligent waren.” en verder “Syriers hebben een gemiddeld IQ van 84, en dan kom je in Nederland met een gemiddeld IQ van 101.” en dan “Er is een verband tussen IQ en inkomen.”
  https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntplus/racisme-yernaz-ramautarsing/
  En wikipedia:
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
  Ramatursing zegt dus, dat regionaal zich bevindende volkeren, die bestaan uit allerlei mensen van allerlei rassen, zoals in Suriname en Syrië, bewezen verschillen vertonen, zoals in positieve zin bij Oost Aziaten.
  Dus dan ga je je allerlei zaken afvragen: is het het klimaat, of is het de wijze van onderwijs, of het eten, of de wijze van regeren dat zijn neerslag heeft op de bevolking, of de heersende cultuur, of een wisselwerking van diverse factoren, waarbij wellicht een genetisch kenmerk ook een kleine rol kan spelen?

  Maar dat Baudet daarom een ras gerichte politiek wil voeren, en bestuurlijk onderscheid wil maken in mensen op basis van ras, door bijvoorbeeld mensen een aparte stempel te geven, zoals een Jodenster, en daarom een gevaar voor de rechtstaat is, dan ben je echt te ver gegaan en is sprake van laster en smaad.
  Maar het kan ook zijn dat Ollogren zelf geobsedeerd is van ras, en daarom in alles en iedereen een racist ziet? Dus dat ze zelf een ziekelijke raciste is, en dat projecteert op anderen, waarmee je je in de psychologie wellicht kunt afvragen of ze zo gestoord is als een bos uien?

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // februari 4, 2018 om 20:52 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: