Nieuw

Derksen slaapt geen seconde minder om VI-ophef: Niemand snoert ons de mond

René van der Gijp als Renate. Screenshot YouTube RTL

Door: Leon van Wijk

Voetbal Inside-gezicht Johan Derksen is totaal niet bang voor een advertentieboycot of een standje van RTL na de beruchte transgendergrap van René van der Gijp. Het was volgens de markante analist simpelweg satire ‘zonder kwade bedoelingen’ en alle ophef vindt hij enorm kleinzerig. ,,Niemand snoert ons ooit de mond.”

De grappen in Voetbal Inside zijn soms plat en hard. Smakeloos ook, erkent Johan Derksen in gesprek met deze site. Maar van de huidige ophef over een bepruikte Van der Gijp snapt hij werkelijk niets. ,,Je kunt je altijd afvragen of een grap geslaagd is”, zegt Derksen. ,,Maar wij doen alles met een glimlach. En dat is precies wat Nederland mist. We zijn een chagrijnig land geworden, vol ethische watchers die hopen je op een verkeerde uitspraak te betrappen.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/show/derksen-slaapt-geen-seconde-minder-om-vi-ophef-niemand-snoert-ons-de-mond~a5b3b3e0/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Derksen slaapt geen seconde minder om VI-ophef: Niemand snoert ons de mond

 1. Ik voel een nieuwe versie van Rokjesdag aankomen waarbij alle mannen van Europa opeens geheel spontaan en zonder het afgesproken te hebben in een rokje met gevulde BH en leuke pruik, sommigen op hoge stiefels, in het straatbeeld, op de terrasjes en bij de voetbalclub opdagen om even te laten zien hoe blij ze zijn dat er tegen hun Voetbal International en de Snor aan wordt gezeken.

  Like

 2. En daarna gaan we allemaal naar de darkroom en stoppen een voetbal in ons aars. In het kader van de diversiteit.

  Like

 3. Linksmensen hebben overigens veel minder gevoel voor humor dan rechtsmensen. Dat is gewoon een nare karaktertrek van verzuurde linksmensen.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 5, 2018 om 00:54 //

  Kennelijk is iedereen Dame Edna al vergeten, ach dat was de tijd dat je nog gewoon mocht lachen om absurditeiten….

  Like

 5. De spruitjeslucht komt tegenwoordig van progressief links.

  Liked by 1 persoon

 6. bp633livenl // februari 5, 2018 om 17:29 //

  De humorloze linksen hebben nu ook al lange tenen waar niet op gestaan mag worden.
  Waar zouden ze dat nu van over genomen hebben?
  Oh wacht, ja natuurlijk van de religie van de wreedheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s