Nieuw

Derksen: “Hij verkleedt zich als vrouw en gaat zo de hond uitlaten. Tjongejonge, wat dapper.”

René van der Gijp als Renate. Screenshot YouTube RTL

’Bemoei je niet met ons programma’

HILVERSUM – De kritiek van RTL Nederland op een ‘grap’ van Voetbal Inside, is niet in goede aarde gevallen bij Johan Derksen. Volgens de voetbalanalist moet de zendergroep minder snel in paniek raken.

In de uitzending van afgelopen vrijdag vertelde René van der Gijp, uitgedost met een pruik, dat hij van geslacht was veranderd en nu Renate heet. De grap was een verwijzing naar de Belgische journaliste Bo van Spilbeeck. Zij werd afgelopen week wereldnieuws met haar geslachtsverandering.

De grap wekte de woede van onder meer homorechtenorganisaties. Hun oproep tot een adverteerdersboycot van het tv-programma kreeg zondag steun van politieke partijen PvdA en GroenLinks. Ook topvoetballer Memphis Depay sprak zijn afkeur uit over de actie.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1627557/derksen-vierkant-achter-transgender-grap

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Derksen: “Hij verkleedt zich als vrouw en gaat zo de hond uitlaten. Tjongejonge, wat dapper.”

 1. antiislamnu // februari 4, 2018 om 22:58 //

  Dit is het enige sportprogramma wat ik kijk juist omdat ze goeie humor hebben.
  Beter maakt men zich druk om de islamisering

  Like

 2. Esperanza // februari 5, 2018 om 00:36 //

  Like

 3. Republikein // februari 5, 2018 om 01:13 //

  Like

 4. Toen Wim de Bie Mémien Holboog speelde hoorde je er niemand over…

  Like

 5. Esperanza // februari 6, 2018 om 01:18 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s