Nieuw

Aanslag rechts-extremist op Afrikanen verhevigt in Italië politiek debat over migratie

Screenshot YouTube

Door: Jarl van der Ploeg

Hij koos zijn slachtoffers uit op basis van hun huidskleur: de neofascistische Luca Traini schoot zaterdagochtend vanuit een rijdende Alfa Romeo 147 zes voorbijgangers neer in de Italiaanse stad Macerata, puur en alleen omdat ze zwart waren. De zes slachtoffers, vijf Afrikaanse mannen en een Afrikaanse vrouw, liggen momenteel in het ziekenhuis.

Gezien de politieke banden van de schutter met de anti-migratiepartij Lega, dreigt de aanslag de nodige gevolgen te hebben voor de landelijke verkiezingen van 4 maart, waarbij migratie als hoofdthema geldt. De 28-jarige rechts-extremist Traini knoopte vlak nadat hij de zes had neergeschoten een Italiaanse vlag om zijn schouders, hief zijn rechter handpalm ten hemel en maakte de fascistische groet richting een monument voor oorlogsslachtoffers.

(h/t Esperanza)

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/buitenland/aanslag-rechts-extremist-op-afrikaanse-immigranten-dreigt-gevolgen-te-krijgen-voor-verkiezingen-in-italie~a4566417/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Aanslag rechts-extremist op Afrikanen verhevigt in Italië politiek debat over migratie

 1. Typisch Volkskrant.
  Alsof een door vluchteling vermoord en in stukken gehakt Italiaans tienermeisje het debat over migratie niet verhevigt.

  Liked by 2 people

 2. bedonderde burger // februari 4, 2018 om 14:53 //

  Eigenaardig dat dit soort idioten altijd de kop opsteken op momenten dat dit de immigratie narren heel goed uitkomt. Alsof ze de boodschap ‘kijk uit voor de nationalisten’ luid en duidelijk willen laten horen naar twijfelende kiezers.

  Liked by 1 persoon

 3. Tsja, maar je kan op je vingers natellen dat dit soort Anders-reacties niet zullen uitblijven. Langzamerhand zal heel Europa in soort Balkan situatie terechtkomen.

  Liked by 1 persoon

 4. Het kan ook een truc van links zijn. Huren iemand in om mensen met een donkere huidskleur te verwonden maar niet te doden om de verkiezingen te beïnvloeden.
  En wanneer het niet zo is dan is de ware schuldige de overheid die zijn burgers niet beschermd tegen zogenaamde vluchtelingen. Ik ben er van overtuigd dat een echte vluchteling dit niet doet. Je kan mij naïef noemen maar de meeste incidenten zijn met figuren die komen uit veilige of relatief veilige landen. En de echte vluchteling is weer de sigaar.

  Liked by 1 persoon

 5. Marhammed // februari 4, 2018 om 18:51 //

  Spijtig dat niet zulke tamtam gemaakt wordt over de diefstallen,verkrachtingen, en steekpartijen van de volgelingen van de pedofiele necrofiele nepprofeet. Dat er ooit reactie zou komen is nogal voorspelbaar en evident!

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // februari 5, 2018 om 09:41 //

  They “found a copy of ‘Mein Kampf’ by Adolf Hitler in his room…”
  http://www.euronews.com/2018/02/05/italian-nazi-shows-no-remorse-for-shooting-at-migrants?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+euronews%2Fen%2Fnews+%28euronews+-+news+-+en%29

  Een beetje PvdA-DENK en Erdogan Turk leest ook Mein Kampf naast de Koran, die elkaar blijkbaar goed als complementen aanvullen?
  ‘Mein Kampf’ bestseller in Turkije..”
  https://www.nu.nl/algemeen/498439/mein-kampf-bestseller-in-turkije.html

  En ICG, die ook met 2.6 miljoen Brusselse subsidie draait, naast 2 miljoen van Soros zijn Open Society, constateert dat er n Turkije intercommunale spanningen zijn door de immigratie en dat in 2017 “At least 35 people died in these incidents during 2017, including 24 Syrians.”
  https://www.crisisgroup.org/europe-central-asia/western-europemediterranean/turkey/248-turkeys-syrian-refugees-defusing-metropolitan-tensions
  Nou ja, die Turken zullen ook wel graag Koerden kapot schoppen, wat de rest van die 35 doden verklaart. Erdogan vernietigd daarna nog hun graven ook, en de Turken staan erbij te jubelen en te juichen en vieren met miljoenen elk jaar de feestdag rond Mehmet II, die in Constantinopel indertijd de hele christelijke populatie als een islamitisch wild beest heeft uitgeroeid.

  Turken die helemaal idolaat zijn van Mein Kampf, in combinatie met die Koran, en wat cultuur nationalistisch zijn ingesteld, en slachtpartijen op christenen vieren, is wel begrip voor?
  Dat ze wat lui over de kling jagen bijvoorbeeld, lui de echt geen Turkse meisjes verkrachten en in stukken hakken, soit. Misschien omdat die Turken op links liberale partijen stemmen?

  Like

 7. bp633livenl // februari 5, 2018 om 18:54 //

  Die man vond dat het hoog tijd was voor een Breivikje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s