Nieuw

100 haatmisdaden tegen christenen en christelijke instellingen in Duitsland 2017

An der Statue am Haupteingang der Agatha Kirche in Dülmen-Rorup schlugen sie den Kopf des Jesuskindes und die Nase der heiligen Maria ab. Foto: POLIZEI

Uit nieuwe statistieken van de Duitse federale politie blijkt dat gedurende 2017 in een periode van elf maanden 97 anti-christelijke haatmisdaden zijn uitgevoerd.

Een kwart betreft aanvallen op kerken en christelijke symbolen. 14 zaken hadden te maken met gewelddadige incidenten tegen christenen.

– Degenen die hier willen wonen, moeten afstand nemen van allerlei antichristelijke opvattingen. Anders zijn ze gewoon niet welkom, zei de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann.

Hoewel de cijfers als alarmerend worden beschreven, zijn ze nog steeds lager dan toen de Duitse media in november berichtten over meer dan 200 aanvallen op kerken en christelijke symbolen in slechts één regio.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/02/almost-100-hate-crimes-against-christians-and-christian-institutions-in-germany/

https://samnytt.se/hundra-hatbrott-mot-kristna-och-kristna-institutioner-i-tyskland-2017/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on 100 haatmisdaden tegen christenen en christelijke instellingen in Duitsland 2017

 1. Stel je het oproer eens voor als deze aanvallen tegen moskeeën en/of mohammedanen waren gericht geweest… dan zou er over niets anders meer gepraat worden. Dagen-, zo niet wekenlang. Alle denkbare “deskundigen”, bekende mensen en, niet te vergeten, politici hadden hun afschuw uitgesproken. Tot tranen toe bewogen en met een van verdriet overslaande stem zouden ze voor gretig draaiende camera’s hebben gepreveld: “na de Nazi’s zou dit toch nooit meer gebeuren?”, of “Wij zijn allemaal moslims”, of “we moeten ons verenigen tegen populisten want het is allemaal hún schuld”… en binnen de kortste keren -want topprioriteit!- zouden alle moskeeën speciale bescherming genieten.

  Like

 2. antiislamnu // februari 4, 2018 om 15:43 //

  Ondertussen wordt Facebook met man en macht af gespeurd naar haat berichten wat onze verijking in de samenlevingen betreft .

  Liked by 1 persoon

 3. christ Kanters // februari 4, 2018 om 17:18 //

  Vandaag heb ik een ban van 30 dagen gekregen over een foto die ik geplaatst zou hebben , maar ik heb zelf deze foto nog nooit gezien laat staan dat ik hem geplaatst zou hebben , maar je kan reageren wat je wilt je krijgt geen antwoord , en 30 dagen er af ???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s