Nieuw

Zes migranten neergeschoten in Italië – mogelijke wraak na wrede moord op een jong Italiaans meisje

Op zaterdag is een 29-jarige man gearresteerd op verdenking van het neerschieten van een aantal mensen in de Italiaanse stad Macerata. De slachtoffers zijn Afrikaanse immigranten en volgens de media heeft de politie het vermoeden dat het zich om een “racistisch” motief handelt.

De schietpartij gebeurde enkele dagen na de sadistische moord op de 18-jarige Pamela Mastropietro, die was vermoord en in stukken gehakt, en vervolgens in koffers gestopt. In verband met deze misdaad, die zich in dezelfde stad afspeelde, werd een Nigeriaanse man gearresteerd.

Omstreeks 11:00 uur op zaterdagochtend opende een man in een auto het vuur op twee Afrikaanse migranten in de Italiaanse stad Macerata.

Een van de migranten werd getroffen.

Maar dit was slechts de eerste van verschillende beschietingen. Een tijdje later werd een andere immigrant neergeschoten en vervolgens een buitenlandse vrouw, ook met Afrikaanse afkomst.

Volgens The Telegraph zijn erin totaal zes migranten neergeschoten, van wie er één ernstige verwondingen opliep.

Om 12 uur kon een verdachte worden gearresteerd. Er wordt vermeld dat hij een beroemde 29-jarige nationalist uit het gebied zou zijn. Er wordt ook beweerd dat de man tijdens zijn arrestatie “fascistische handbewegingen” heeft gebracht en “Leven Italië” geroepen heeft .

De gebeurtenis vindt slecht enkele dagen plaats nadat een Nigeriaanse drugsdealer in de stad door de politie werd gearresteerd, op sterke verdenking van de moord op de 18-jarige Pamela Mastropietro, die in stukken gehakt in koffers werd gevonden, waar Finixx gisteren over heeft geschreven. Na het bekijken van bewakingsbeelden uit het gebied werd de Nigeriaanse immigrant gearresteerd, die een verlopen visum heeft.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Zes migranten neergeschoten in Italië – mogelijke wraak na wrede moord op een jong Italiaans meisje

 1. ja de autochtonen beginnen het zat te worden, 1 is zo stoer om er wat aan te doen,schieten keur ik niet goed maar wat die kerel dat meisje heeft aangedaan is onvoorstelbaar
  deze knul de schutter dus zal wel levenslang krijgen, want o wee als blank op gekeurd schiet, maar anders om mogen ze blanke meisjes in stukken zagen, wat zal die moordenaar van dat meisje krijgen, zeker een vergoeding van de staat, want hij was verward en een verblijfsvergunning, bah bah en nog eens bah

  Liked by 3 people

 2. Marhammed // februari 3, 2018 om 18:32 //

  Eindelijk de gepastte tegenreactie! En dit zal zeker niet de laatste zijn!

  Liked by 3 people

 3. Laat ze maar lekker bang worden . en ach ja de ”goeie” moeten altijd onder de slechte lijden

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // februari 3, 2018 om 19:13 //

  Misschien kende de schutter het aan stukken gehakte meisje wel en is daardoor in een psychose geraakt, en heeft het slachtoffer in zijn verwardheid die ellende voor zichzelf veroorzaakt.
  Daarbij telt dat hij ook nog eens geradicaliseerd zal zijn door internet, door al die vreselijke video’s van die islamieten van Boko Haram uit Nigeria en hun onwaarschijnlijk smerige daden die deze religieuze aanbidders van Allah verrichten.
  Dat een Nigeriaan dat soort islamitische wandaden verricht op een Italiaans meisje is de arme verwarde man, het slachtoffer van die misdaden van die illegale islamitische extremisten van Timmermans, teveel geworden.

  Like

 5. Wat moet je ervan zeggen?
  Mohammedanen hadden destijds ook veel begrip voor het openbaar afslachten van Theo van Gogh.

  Liked by 2 people

 6. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Oog om oog

  Like

 7. Die knul heeft gedaan wat velen denken dat moet gedaan worden ,hij had er de ballen voor.
  Hij is een slachtoffer van het politiek correct systeem dat heel Europa naar de verdoemenis helpt , nu gaan ze hem verguizen omdat het zogenaamd racistisch gemotiveerd was , wat was de drijfveer van de dader op de 18 jarige meid? blanken hebben volgens de zwarten geen enkele waarden ,hoe noem je dat dan ? ja hoor racisme ,maar je mag het niet zeggen ,dat is verboden……mijn rug op.
  Dit zal zeker gevolgen hebben ,het zal niet bij dit alleen blijven ,vroeg of laat gaat de lont aan het kruitvat op zijn en dan, kijk maar naar wat de actie van princip heeft laten ontbranden één man heeft een wereldoorlog ontketend die 4 jaar heeft geduurd één man lag aan de oorsprong van 14-18………

  Liked by 2 people

 8. See on YouTube: The Cannibal Generals of Liberia. Yes, there are millions of Africans coming to Europe and they love white meat. Because they learned how to kill they will fight against the Muslims living in Europe. Lots of fanatics killing each other. I think the media is going to turn upside down.

  Like

 9. Esperanza // februari 4, 2018 om 14:34 //

  @Polderboy

  Hij zou volgens Italiaanse kranten in behandeling zijn geweest bij een psychiater en bovendien steeds extremistischer zijn geworden. Afgelopen oktober werd hij weggestuurd bij zijn sportschool omdat hij herhaaldelijk racistische opmerkingen en fascistische groeten maakte. Ook zou hij verliefd zijn op een 18-jarige drugsverslaafde.

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/aanslag-rechts-extremist-op-afrikaanse-immigranten-dreigt-gevolgen-te-krijgen-voor-verkiezingen-in-italie~a4566417/

  Like

 10. Duchesne // februari 4, 2018 om 15:50 //

  …ook zou hij verliefd zijn op een 18 jarige drugsverslaafde….die net na een zware tijd clean was en vervolgens werd afgeslacht misschien? Mij is het plaatje ineens kraakhelder, maar geen enkel krant geeft meer dan de eerste 10 woorden in dit stukje. Blijkbaar moet je verdriet en woede inslikken en als een schaap blijven staan.

  Als de pers de echte achtergronden bij dit soort wraakacties zou publiceren stonden mensen te applaudiseren. Ik weet in elk geval dat recht en rechtvaardigheid niet meer bestaan, en dat “psychiatrische” patienten niet per definitie gek of gestoord zijn. Misschien is het wel de wereld om hen heen die niet spoort. Dat de man na zijn daad een vlag omdeed en een groet naar een monument voor gevallen soldaten bracht is misschien wel symbolisch voor het offer dat hij bracht, de rest van zijn leven opgesloten worden omdat hij ook vocht voor volk en land. Hoewel de verraders daar andere meningen over hebben.

  Wat ik niet begrijp is dat journalisten nog hun werk willen doen en de waarheid verzwijgen om maar vooral politiek correct te zijn. Zelfrespect is een vreemd iets, je hebt het of je verkoopt het, de voorbeelden daarvan zijn legio.

  Liked by 2 people

 11. Zwarte racisten kunnen door de linkse weg met ons cultuur ongehinderd hun duistere gang gaan

  Like

 12. polderboy // februari 5, 2018 om 00:23 //

  @ Esperanza 14:34
  Aboutaleb zei in Buitenhof dat niet onderschat moet worden dat Marokkanen,doelende op de terroristische Marokkaanse terreurdaders, een enorme sympathie hebben voor de Palestijnen.

  Zo kan ik me voorstellen dat Italianen een enorme sympathie hebben voor aan stukken gehakte meisjes, door islamieten, die dus sympathie hebben voor Palestijnen.

  Dat betekent natuurlijk niet dat ik het aan stukken hakken van Marokkanen of andere islamieten daarmee goedkeur, maar dat ik gelijk Aboutaleb uitspreek, dat niet vergeten moet worden dat degenen die Marokkanen of andere islamieten aan stukken hakken, ook sympathie hebben.
  Dat wil ik in navolging van Aboutaleb zeggen, want ik ben niet iemand die een gewichtig iemand zoals Aboutaleb wil tegenspreken.

  Like

 13. Esperanza // februari 5, 2018 om 00:35 //

  @Polderboy 00:23

  Dubbeel paspoort = dubbele agenda, zoveel is in ieder geval wat Aboutaleb betreft inmiddels wel duidelijk.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Berlusconi pledges to deport 600,000 illegal immigrants from Italy

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s