Nieuw

Respect voor vrouwen en hun rechten ook al zo iets van voor de islamisering

Zoals u misschien weet is er bij de islamitische bevolkingsgroep niet het respect voor vrouwen dat gewoon is in onze normale westerse maatschappij. Deze “mannen” denken dat vrouwen gebruiksvoorwerpen zijn en/of bezit en al helemaal de westerse vrijgevochten vrouwen omdat die salafistisch gezien vijandige hoeren zijn.

Door Elise Nijmegen

In Zweden hebben ze net zoals in andere landen waar de asielwaanzin heeft toegeslagen, nu een punt bereikt dat ze de vrouwen hebben geadviseerd om niet meer alleen naar buiten te gaan omdat de immigranten zich niet kunnen gedragen en de verkrachtingen, aanrandingen en mishandelingen drastisch zijn gestegen en nog steeds stijgen. Vrouwen gaan daar onder politiebegeleiding joggen…

In Antwerpen, in het land naast ons, worden elke dag 39 vrouwen slachtoffer van een crimineel misdrijf gepleegd door nieuwkomers. En dat is in 1 stad…
In Duitsland, ook naast ons, kunnen de islamieten zich ook niet gedragen en gebeurt er hetzelfde als in Zweden en België. In Duitsland is er nu een vrouwenbeweging gestart, 120 Decibel, die aankondigt om in verzet te gaan tegen het migrantengeweld.
http://xandernieuws.punt.nl/…/Nieuwe-vrouwenbeweging-120-De…

Ook in ons land gebeurd het, ook hier worden vrouwen slachtoffers, al wordt er heel veel moeite gedaan om dat onder de pet te houden… En dat gebeurt omdat verstandeloze, eurofiele, ondemocratische pro-islam politici in Den Haag te laf zijn om op te komen voor de vrouwen in Nederland die nu toch net zoals in andere Europese landen vogelvrij zijn verklaard. U en ik en onze dochters, tantes, oma’s en moeders.

Ook hier in ons Nederland moeten we ons gaan verzetten tegen de politici die deze brute waanzin toestaan of gedogen en de vrijgevochten gelijke rechten van vrouwen niet beschermen. De grenzen moeten dicht voor de veiligheid van de Nederlandse bevolking en Nexit is de volgende noodzakelijke stap voor een vrij en veilig Nederland voor toekomstige Nederlandse generaties. Vrouwen van Nederland, wordt wakker en kom in actie! Zoek contact met gelijkgestemden en laten we met alle vrouwen in Nederland in verzet gaan tegen het migrantengeweld.
Genoeg is genoeg, dit is ons Nederland!

Door Elise Nijmegen

Eerder hierover zomaar wat artikelen over vrouwenrechten

#120db in ALLE Europese talen, support onze vrouwen door te Delen…

Duitse vrouwen lanceren campagne om het stijgende geweld tegen vrouwen als gevolg van massamigratiebeleid te belichten BERICHT

Met het respectloos op islamitische wijze onderdrukking van vrouwen wordt inmiddels grof geld omgezet

Ondertussen bekijken we even de vrouwenrechten in Turkije

‘Zweedse’ winkel weigert vrouw te helpen omdat ze geen hoofddoek draagt 

‘Jullie zouden gerust banger mogen zijn’

“Je dochter is een leuke blonde hoer dus die mogen we verkrachten en in elkaar slaan wanneer we daar zin in hebben”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Respect voor vrouwen en hun rechten ook al zo iets van voor de islamisering

 1. Duchesne // februari 3, 2018 om 10:34 //

  We hebben wetten die daders beschermen en we hebben wetten die slachtoffers machteloos maken. Het zijn vaak precies dezelfde wetten, gemaakt om de macht van de staat te garanderen.
  We hebben handhavers van die wetten, een groep van wie word verteld dat ze werken voor het algemeen belang maar ondertussen de wetten die tegen ons als burgers zijn opgesteld in stand houden en zo de macht van de staat in stand houden.

  Die onderdrukkende wetten, die “ordetroepen” voor “ons” algemeen welzijn gecombineerd met het verbod tot het bezitten van middelen tot zelfbescherming en het gebruik ervan voor zelfverdediging maken dat u als burger maken dat het leven als mens ondersgeschikt word aan het blindelings gehoorzamen met als sanctie geweld.

  Feitelijk ontneemt onze wetgeving de burgers het recht mens te zijn, te beschikken over eigen leven en dwingt men mensen tot het worden van een voorwerp.
  Om die reden past Islam in Europa, omdat vrijheid van de individu totaal word afgewezen.

  Orde en “vrede” door te ontmenselijken.

  Hoe iemand omgaat met gedomesticeerde dieren zegt alles over die persoon, het dier is immers afhankelijk van die persoon. Hoe een volk met dieren omgaat bepaald het beeld dat anderen van dat volk krijgen.
  Maar als een man een vrouw als gebruiksvoorwerp behandeld en tegelijkertijd ontsteekt in woede als men zijn moeder beledigd is die “man” geen mens maar een levend wezen.
  De dubbel moraal tussen hoer en heilige geeft aan dat men “eigenwaarde” put uit het onderdrukken van anderen, bij voorkeur door geslachts verschil als criterium.

  Een geloof dat een dergelijk verschil tussen man en vrouw uitdraagt hoort niet in een democratie, het is een belediging voor die democratie en iedere vrouw daarin.
  Om die reden alleen al moet Islam met alle middelen worden bestreden, worden geweigerd in onze wereld. Als het zo is dat men geloofd in een schepping en een schepper, dan is iedere regel tegen dingen binnen die schepping een afbraak van het zogenaamde geloven, een feitelijk beschuldigen en corrigeren van die schepper. Dit soort huichelachtig gedrag is weerzin wekkend en typerend voor sekten. Net als dood en verdoemmenis en de belofte van een hel als straffen.

  Zijn wij zo eenvoudig van geest dat we ons de les laten lezen door huichelaars en meelopers?

  Of pakken we de hooivork op en gaan we gezamelijk de straat op om onze wereld te verdedigen en de verhoudjng tussen man en vrouw te hetstellen naar zoals onze voorouders deze hadden, voordat hypocrieten religies mey keelklanken en sekten van onder de middelandse zee de boel kwamen verzieken.

  Verenig U, organiseer een “blockchain” van gelijkdenkenden, als iedereen twee anderen kan vinden die aansluiten, en die twee anderen doen hetzelfde, en zo door, dan zijn we binnen een week met een miljoen gelijkgestemden.

  Organiseer u, leer uzelf te verdedigen, leer te vechten, leer te overleven.

  Duchesne.

  Liked by 2 people

 2. Eigen volk eerst // februari 3, 2018 om 12:39 //

  Elise heeft helemaal gelijk. Door hoofdzakelijk mannen in deze regering worden de vrouwenrechten geschonden…. door een sekte ons land binnen te laten die spuugt op vrouwenrechten, homorechten en kinderrechten. Dus deze regering is nog erger dan deze sekte omdat ZIJ weten hoe de regels en wetten zijn in NEDERLAND en Europa. Betekent dit dat de mannen in deze regering dezelfde gebrek aan normen en waarden hebben als het tuig dat binnengelaten wordt? Waar zijn de feministes eigenlijk nu we ze heel hard nodig hebben?
  De regering en de feministes laten hun eigen volk in de steek en verraden het.

  Like

 3. Claudia M. // februari 3, 2018 om 12:49 //

  Op dit moment maak ik gebruik van het OV, niet omdat dat zo leuk vind, maar de heup werkt niet mee en dat stukje lopen is goed voor me. In beweging houden die handel.

  Gisterenochtend, fietst langs mijn wandelweg een overduidelijk niet Nederlander en ik werd van top tot teen bekeken. Toen ik enkele meters verder toch maar eens omkeek, kent u zo’n gevoel van onheil waarbij je nekharen overeind gaan staan, draaide het sujet zich toch ook maar om… WTF!!!

  Het hoeft niet, maar de kruk gaat vanaf nu gewoon weer lekker mee!

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // februari 3, 2018 om 13:50 //

  Geachte mw. Nijmegen,

  Ofschoon ik het eens ben met de strekking van het artikel (en mede juist om die reden een paar jaar geleden met mijn vrouw en dochtertje emigreerde naar buiten de EU!), heeft de waarheid wel zijn rechten.

  Ik zie de toekomst almaar erger worden (uitmondend in burgeroorlog) maar volgens mij werd toch wel overdreven met volgende zin uit het artikel:
  “In Antwerpen [de stad waar ondergetekende reageerder vandaan komt] worden elke dag 39 vrouwen slachtoffer van een crimineel misdrijf gepleegd door nieuwkomers.”

  Heeft u hier een bron van? Want ZO erg is het m.i. nog niet.
  Ik was er de hele maand Januari en zag het verval, ook t.o.v. amper een jaar eerder maar NU reeds 39 slachtoffers per dag? Sorry, maar dat strookt toch niet met mijn perceptie (en weet dat ik voorzichtigheidshalve een kogel- en steekvrij vest draag als ik het openbaar vervoer moet nemen – dus ik ben verre van naief of blind voor de realiteit en geloof niet de ontkenners van de MSM die doen of er niks aan de hand is).
  Ik ben echt wel benieuwd waar U dit getal van 39/dag haalt want volgens mij is dit -voorlopig nog- een totaal overdreven cijfer (al vrees ik dat het over een paar jaar wel eens flink overtroffen zou kunnen worden).
  Hoe dan ook, uit interesse in “mijn” stad: gelieve een of meer links te posten.
  Dank bij voorbaat,

  Zomerse groeten uit het zuidelijk halfrond.

  Liked by 1 persoon

 5. Eigen volk eerst // februari 3, 2018 om 15:28 //

  @Scrutinizer…. Ja het is zo erg en nog erger. Er is bijna geen gewone Belg meer die niet aangevallen, beledigd of bestolen is door het tuig.er wordt de vrouwen aangeraden zelfverdedingscusussen te volgen, een wapen te nemen en vooral een grote hond te nemen…
  Ik hoor dit uit de eerste hand. Niet overal zijn “bewijzen” van om te bewijzen dat iets waar is. Waar praat u over? U bent blijkbaar voor de massainvasie weggegaan. Sindsdien is het heel erg geworden. Dus ja…. het is waar.

  Like

 6. Esperanza // februari 3, 2018 om 15:48 //

  @Eigen volk eest
  Het is erg zoals ook Scrutinizer – met kogel -en steelwerendvest in het Antwerpse openbaar vervoer! – goed zegt te beseffen maar een redelijke vraag om een linkje naar de uitsprak dat jn Antwerpen elke dag 39 vrouwen slachtoffer van een crimineel misdrijf gepleegd door nieuwkomers worden, verdient antwoord.

  Like

 7. Esperanza // februari 3, 2018 om 15:52 //

  … Steekwerend vest ….in Antwerpen …

  Like

 8. Scrutinizer // februari 4, 2018 om 03:14 //

  @Eigen volk eerst
  Wel, reeds in een vroeg stadium (ca. 2005) zag ik wat er op ons afkwam en wilde ik weg maar als enig kind wilde ik ook mijn ouders meenemen opdat zij niet “verweesd” zouden achterblijven in wat weldra oorlogsgebied wordt.
  Het kostte me eerst jáááren om hen van mijn visie te overtuigen (omdat ze te naief de MSM geloofden) en vervolgens een paar jaar om alles rond te krijgen wat er zoal bij komt kijken (o.a. immigratieprocedure in Uruguay die langer duurde dan voorzien).
  Ondertussen zijn zowel zij (uiteindelijk als eerste) als wij (d.w.z. mijn vrouw, dochtertje en ik) verkast. Daar hebben we geen spijt van en via sites als deze, Voice of Europe en Xandernieuws zien we mijn doemscenario zich inderdaad voltrekken, zij het in slow motion: ik dacht destijds nl. dat omstreeks 2015 heel de EU al 1 groot Joegoslavie zou zijn en ofschoon het volop bezig is die kant uit te gaan, vloeit het bloed nog niet dagelijks door de straten en zijn mortierinslagen nog geen dagelijkse kost.

  Ondertussen keer ik af en toe (1 a 2x per jaar) nog eens een paar weken tot een maand terug om nog wat zaken te regelen en om oude vrienden en familie te bezoeken. Ook van midden december tot midden januari jl was ik een maand in Antwerpen en ofschoon de stad zienderogen achteruit gaat, denk ik dat de 39 slachtoffers per dag toch wat overdreven is. En als de zin in het artikel nou had geluid “tientallen per dag” dan klinkt het als een ruwe inschatting die qua orde van grootte wel min of meer zal kloppen maar juist wanneer men met een precies getal komt (en dan niet 40 alsof het een afronding betreft maar heel nauwkeurig 39), dan lijkt het alsof er ergens een bron is met cijfers. Die kunnen kloppen of niet, die kunnen bewust gemanipuleerd zijn of het resultaat van onzorgvuldigheid. Al wat ik vroeg is een linkje. Dan kan ik het lezen en verder zelf wel beoordelen wat ik ervan vind. Nu heb ik helemaal niets en vraag ik me af waar dit ogenschijnlijk nauwkeurige cijfer over “mijn” stad vandaan komt. En geloof me: het blijft me nauw aan het hart liggen.
  Maar het is -gelukkig- nog wel in tegenspraak met zowel mijn eigen perceptie als met wat ik van bekenden hoor. Ja het besef dat het de verkeerde kant uitgaat, begint almaar meer door te sijpelen en het gevoel van onveiligheid neemt toe maar … a) in mijn omgeving nog steeds geen enkel slechtoffer (noch onder de tieners, noch onder de 80+ers, noch ergens daartussen) en b) zowel mijn emigratie als mijn kogelvrije vest worden nog steeds als overdreven beschouwd. Daarmee zeg ik niet dat zij gelijk hebben MAAR … als de situatie intussen al erger was (zoals het m.i. over een aantal jaren ongetwijfeld wordt!) dan hadden al meerderen ondertussen zelf al wel zo’n vest gekocht of mij gevraagd om te helpen bij hun emigratieplannen. Dus 39 per dag … lijkt me voorlopig toch nogal veel. Vandaar dus mijn verzoek om een bron.

  De voornaamste reden waarom ik zo graag een zo nauwkeurig mogelijk beeld heb, is vooral om te kunnen inschatten hoe gevaarlijk het is om terug te keren op vrienden- en familiebezoek. Want er komt ooit een punt waarop ik dat niet meer verantwoord acht en wegblijf tot het ooit (misschien pas 10 jaar later) opnieuw voldoende veilig is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s