Nieuw

Plaatselijke imam te Sheffield misbruikt islamitisch exorcisme om vrouwen te onderdrukken, oh nee te genezen van hekserij

Een imam uit Sheffield, Yorkshire, heeft toestemming gegeven ​​om te worden gefilmd terwijl hij zichzelf vermaakt met het uitvoeren van een islamitische ‘ruqyah’. Inderdaad exorcisme in de moskee.

De video die werd gepubliceerd door de Metro toont Imam Ayoub Sayed die brult door een microfoon tegen een vrouw uit Bradford, bedekt van top tot teen, terwijl ze hysterisch schreeuwt en kronkelt.

Op een gegeven moment heft ze een kleine salontafel boven haar hoofd op, die de imam van haar afpakt voordat het zo ver komt dat ze er mee gaan slaan. De imam pakt de tafel af terwijl hij in haar gezicht spuugt waarna ze op de grond valt.

Een persoon die beweert te spreken voor de Masjid Mohammed-moskee ontkent overigens dat de vrouw echt is geslagen.

De Metro  merkt op dat Sayed elk jaar “duizenden” van deze rituelen in Groot-Brittannië heeft uitgevoerd, met “patiënten” die uit Duitsland, Noorwegen, Zweden en zelfs van nog verder weg komen zoals uit VS en Irak.

“Ze heeft zwarte magie en de djinn die de magie heeft gebracht, is ook verliefd op haar”, legt de imam uit, verwijzend naar de islamitische vuurgeesten die door westerlingen in vroegere tijden vaak “djinns” werden genoemd.

“Maar dit is geen echte liefde, want liefde veroorzaakt geen pijn en deze djinn heeft veel kwalen veroorzaakt.

“De informatie over de magie werd door de djinn gegeven toen ik erover sprak, maar er stond niet wie de magie veroorzaakte,” voegde hij eraan toe.

“We opereren alleen in de genezing en helpen hen te genezen van deze kwade praktijken, maar magie uitoefenen is wijdverbreid.

“Een eenvoudige Google-zoekopdracht zou onthullen hoe gemakkelijk het is om een ​​spreuk te kopen of te vinden.”

Hoewel ze misschien bizar lijken, zijn de overtuigingen van Sayed gebruikelijk in het Midden-Oosten, waar hij oorspronkelijk vandaan komt.

In landen als Saoedi-Arabië wordt magie een geaccepteerd feit en worden mensen – vaak vrouwen – regelmatig geëxecuteerd voor “hekserij en tovenarij”, door middel van methoden zoals openbare onthoofding, steniging en kruisiging.

Sayed trok overeenkomsten tussen zijn rituelen en de moderne geneeskunde en zei: “We gebruiken een diagnose op een manier die vergelijkbaar is met wat je bij een dokterspraktijk kunt vinden. We geven een opsomming van veel voorkomende symptomen in djinn bezit of magie en via die antwoorden kunnen we het probleem vaststellen aan de hand van Allah’s wil.”

Hij zei dat zijn “krachten” voortkomen uit zijn sterke islamitische geloof en vijf keer per dag bidden, waarbij hij opmerkt dat “Djinns graag mensen aan wil zetten tot angst, maar ze kunnen me niet aanvallen omdat ik niet bang van ze ben en God staat aan mijn kant”.

De imam rekent £ 60 per exorcisme, bewerend dat het geld wordt gebruikt om de moskee te financieren.

Artikel van Jack Montgomery geschreven voor Breitbart

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Plaatselijke imam te Sheffield misbruikt islamitisch exorcisme om vrouwen te onderdrukken, oh nee te genezen van hekserij

 1. Het is en blijft achterlijk volk

  Like

 2. Italië: drive-by-shooting in Macerata: blijkbaar heeft een schutter uit een Alfa Romeo 147 willekeurig op voorbijgangers geschoten. Er zijn vier gewonden. De verdachte werd gearresteerd door de politie.

  Like

 3. antiislamnu // februari 3, 2018 om 21:43 //

  Wat een mafklapers

  Like

 4. Ik snap het wel, dat wijf wordt helemaal knettergek van die kerel die naast haar zit schreeuwen als een bezetene door ze microfoon met een echo er op.
  Daar kan toch geen enkel mens tegen, of je nou ingepakt bent of niet.
  Dat is voor ieder mens onverdraaglijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s