Nieuw

Muslim children in France are taught to take over Europe

Door: Yochanan Visser

Analysis: How the Muslim Brotherhood is taking over France

Muslim children in France are taught to take over Europe the way Gazan children are taught about Israel. The rest of Europe is next.

On Tuesday, Israeli Middle East expert and Arab affairs commentator, Tzvi Yehezkeli made history when he began to reveal the inside workings of the ongoing Islamic revolution taking place in France and other European countries with a large Muslim majorities.

Yehezkeli, a father of five children, made headlines before with his two and a half hour documentary ‘Allah Islam’ aired in September 2012 when he entered Muslim communities in European countries and exposed the widespread radicalization among Muslims there, hiding his Israeli identity.

Read more:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/241461

Doe mee met 904 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5545 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Muslim children in France are taught to take over Europe

 1. De segegatrie die K Ollogren en consorten wel-bewust verzwijgt,
  ( terwijl deze elitesnol de aandacht gecalculeerd verlegt naar Baudet)

  Zij weten het allemaal, en wij ( het volk van Europa) zijn in rap tempo bezig met de inhaalslag.
  Laat dat helder zijn.

  Like

 2. Zweden: vanaf 1 februari verbiedt een nieuwe wet het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden. De gemeente Växjö adverteerde met een pagina grote advertentie in de lokale pers. Geen spoor van islamisering!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: