Nieuw

FvD gaat verder dan de PVV ?!

Dat wist vice-premier en minister Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties te melden.

politics-2426940_1280

Dit schrijft het AD; ” De nieuwste afsplitsing van het populisme gaat verder waar Wilders ophoudt. De partij van Baudet lijkt geobsedeerd te zijn door één van de weinige taboes waar ik als progressieve liberaal aan hecht: het praten over rassen in het politieke debat”, zei ze vandaag in Nijmegen in de burgemeester Ien Dales-lezing.

Ze hekelde dat FVD-leider Thierry Baudet deze week geen afstand nam van de uitspraak van een partijgenoot dat Nederlanders met een donkere huidskleur minder intelligent zouden zijn dan andere rassen. ,,Zo laat hij het dus onweersproken als zijn partijgenoten openlijk discrimineren op basis van ras.

Het grappige daarbij is dat ze het dus heeft over Yernaz Ramautarsing die u hier ziet op Google;

https://www.google.nl/search?q=yernaz+ramautarsing&tbm=isch

Het minder grappige is dat zij dus een oordeel velt over twee partijen en het heeft er al toe geleid dat D66, GroenLinks en de PvdA niet meer willen samenwerken met FVD na de verkiezingen. Het Grote Uitsluiten is dus alweer begonnen, met de PVV is in Amsterdam geen sprake van omdat die daar niet meedoen. Maar het laat zich raden dat mevrouw Ollongren daar net zo over denkt.

Hoe kun je nou in godsnaam nog spreken van een democratie als partijen op voorhand geweigerd worden ? Want D66 is niet de enige, direct in haar voetspoor volgen de andere “gevestigde” partijen als VVD PvdA D66 GroenLinks en ga zo maar door. Ze zien niet, of willen niet zien dat er zich achter die partijen kiezers staan. Kiezers die nu op voorhand buitenspel komen te staan en als melaatsen worden behandeld !

Niet alleen mag je negers geen negers meer noemen, je mag zelfs niet zeggen dat dat een mensenras is. Waarschijnlijk mag je van haar wel zeggen dat Chinezen gemiddeld een hoog IQ  hebben, hoger dan blanken ook nog eens. Zou het onderhand niet eens tijd worden om te kijken wat er van lesbische vrouwen van Fins adellijke families te zeggen valt, al was het maar om te kijken hoe hoog ze dan op de kast klimt…

smiley-1786243_640Tijl Uylenspiegel

Nalezen ?

https://www.ad.nl/politiek/amsterdamse-partijen-sluiten-samenwerking-met-forum-voor-democratie-uit~a9865498/

https://www.ad.nl/politiek/vicepremier-ollongren-baudet-bedreigt-kernwaarden-democratie-meer-dan-pvv~a1e30d94/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

25 Comments on FvD gaat verder dan de PVV ?!

 1. Esperanza // februari 3, 2018 om 03:04 //

  Goed te weten waar de kogel vandaan komt.

  Liked by 1 persoon

 2. Even gezocht op : IQ verschillen der rassen, op Google
  deze link kwam eruit o.a. :
  https://www.volkskrant.nl/voorpagina/wat-nou-racisme-sommige-rassen-zijn-gewoon-slimmer-of-niet~a3755065/
  ach gut , en onderaan in het artikel staat dan weer : dat Zwarte Piet weg moet en het `Zebra-huwelijk ` ( Zebra – h u w e l i j k ????????? krijgnouwah ….hoe creatief is men niet in het vinden van termen ? hahahaha )
  Van mij mag Zwarte Piet blijven, evenals de `blanke-vla en de Jode-koeken gevolgd door de Witte chocolade en de gele paprika, en niet te vergete de Chinese Kool. En die bruine chocolade-bollen mogen die ALSTUBLIEFT blijven ? En wie weet nog dat je vroeger `zwart-wit poeder kon kopen ( Is er dat ook nog nu trouwens ? ) D i t alles is pas flauwekul opgehitst door de pulp-TV.
  Maar afijn, verschillen in IQ zijn er dus blijkbaar wel hier en daar. Zal ook aan opvoeding en opleiding liggen vermoed ik en de kansen die iemand krijgt aan het begin van zijn leven en of je geboren bent in oorlogs-gebied of een rustige woonwijk

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // februari 3, 2018 om 03:57 //

  Lijkt me stug dat Ollengren ieder uitspraak ergens van iemand volgt.
  Duidelijk is dus dat de machthebbers van het kartel hun secondanten heeft laten zoeken naar munitie, want zo werken louche machthebbers, en ze hebben munitie gevonden.

  Dan is het zaak dat de leider van de clan, in dit geval Ollengren, die munitie ten volle gebruikt.
  Met de bedenkelijke flat affaire van hun leider Pechtold hebben ze al aan macht ingeboet, dus is het zaak voor de zekerheid dat de potentiële nieuwe clan leider, gelijk de Mocro maffia doet, koppen gaat snellen.
  De secondanten hebben zorg gedragen dat het uiterst sappige informatie is, iets van belang voor de media om aandacht aan te besteden.
  De informatie is verder natuurlijk zo extreem mogelijk uit elke context gehaald, en Ollengren is het verbeten wijf wel om het maximale eruit te halen, zoals je Erdogan dagelijks bezig ziet.
  Elke context, maar ook werkelijk belang is zoek, maar het gaat om het effect: machtsbehoud en vooral het belasteren en uitschakelen van een werkelijk gevoelde bedreiging: het Forum voor democratie.

  Laten lullen, ze is machtig en wentelt zich graag in die macht, dat zie je, maar uiteindelijk gaat het om een veel groter belang. En dat is niet de macht van Ollengren, maar inderdaad, de democratie, en nog belangrijker, onze cultuur en normen en waarden.
  Want een machtskartel, zoals de EU is, of zoals Erdogan en zijn clan regeert, nee, zulke democratieën willen we ook niet hier met Ollengren hebben.

  Opzouten graag met dat hoogdravende gelul en die achterbakse D66 streken. Dat doen jullie maar IN PRIVE, zoals Pechtold.

  Liked by 2 people

 4. polderboy // februari 3, 2018 om 04:35 //

  Ik lees hier dat het CDA zich uitspreekt tegen het financieren en bewapen van de radicale salalfistische rebbelen van het FSA van Erdogan, die die Syrische Koerdische vrouw de borsten hadden afgesneden:
  http://theregion.org/article/12705-dutch-mp-calls-on-dutch-government-to-stop-funding-of-so-called-syrian-rebels
  Dat is een veel beter alternatief dan dat D66, die naar macht streeft, waar je helemaal niks aan hebt, om werkelijke belangrijke zaken in haar context te plaatsen:

  Daarnaast ben ik niet bang voor christenen, maar wel voor orgaan handelaren, zoals Dijkstra van D66, of Groot Wassink van Groenlinks, met zijn gewelddadige Antifa milities, of de Mocro maffia, de types van DENK en hun oude PvdA, waarvan niet duidelijk is of de moskee of de shisha shop er achter zit.

  Like

 5. Ach ja, ik denk met weemoed terug aan de tijd dat je in de winkel nog gewoon negerzoenen kon kopen.

  Like

 6. corbison // februari 3, 2018 om 08:11 //

  En deze opmerking komt van een juffie die lid is van een club ( D 66 ) die het laatste stukje schijndemocratie heeft weg gestemd ( het referendum ) de naam NSB zou deze club beter sieren

  Liked by 1 persoon

 7. Waarschijnlijk mag je van haar wel zeggen dat Chinezen gemiddeld een hoog IQ hebben, hoger dan blanken ook nog eens

  dat zei ik nou ook al

  Daar zijn studies over https://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations. je mag wel zeggen dat oost-Aziaten slimme mensen zijn maar als je zegt dat bruine mensen dommer zijn ben je een racist ????

  Beheren
  IQ and the Wealth of Nations – Wikipedia
  .wikipedia.org
  LeukMeer reacties weergeven
  · Beantwoorden · Voorbeeld verwijderen · 16u

  Like

 8. Nooit heeft Ollongren op een kieslijst gestaan. Niemand heeft ooit op haar gestemd. Toch was ze wethouder en is nu minister in een democratie. Een regent, die nu wel gekozen volksvertegenwoordigers de maat gaat nemen.

  Liked by 1 persoon

 9. Ja ben het wel erg vaak met Baudet eens. Maar ben ook PVV trouw.

  Ik snap niet dat die twee niet samen gaan werken.

  Dan is het snel gedaan met al die policor.

  De overige partijen moet ik niks van hebben.

  Hebben in het verleden bewezen niet betrouwbaar te zijn in mijn ogen.
  Buiten dat leggen zij de islamisering geen strobreed in de weg, maar faciliteren haar.

  De felheid en politieke ervaring van Wilders en het intellect van Baudet zouden een uitstekende combinatie zijn om links de genade slag toe te brengen.
  En niet te vergeten de wettelijke feiten kennis van Hiddema.

  bye bye links. 😉

  Liked by 1 persoon

 10. Dat er verschillen tussen iqs zijn tussen de verschillende rassen is al langer bekend.
  Zoals daar al in vorige comments al op gewezen is.

  Kan je allemaal vinden.

  Houd me graag bij de feiten en die liegen niet.

  Heb ik geen Wilders en Baudet voor nodig, maar ben het wel opvallend vaak met ze eens.
  Zie het meer als een bevestiging van mijn eigen standpunten.

  De policor ontkennen deze feiten om in het zadel te kunnen blijven.

  Tijd om ze dr uit te wippen.

  Ontbinden dat partijkartel en weg met de islamisering van Nederland!

  Like

 11. danny, ik geloof dat jij het nog niet helemaal door heb.
  De PVV is voor deislamiseren.
  Het FvD pleit voor een Marokkaanse burgemeester in Amsterdam en als de 1ste minister president van Nederland.
  Dat kan toch helemaal dan nooit samen gaan, de standpunten daarover liggen mijlen ver van mekaar hierover.
  Mensen die maar blijven volhouden dat ze samen moeten gaan hebben volgens mij niet erg zitten opletten in de verschillen tussen de 2 partijen.

  Liked by 1 persoon

 12. Oh ik begrijp het uitstekend Bert. Daarom ben ik de pvv loyaal die heeft een duidelijker anti islam standpunt.

  Zou Baudet ook moeten doen.
  Als hij het echt goed voor heeft met Nederland.
  Maar zijn antiparij kartel standpunt ,kan ik me geheel in vinden, maar zijn islam kritiek vind ik nog zwakjes.
  Daarom stem ik niet op hem Bert.

  Maar alleen voor Wilders, lijkt me ook wel eens lastig voor hem.

  Nee is waar programma’s liggen wel aardig uit elkaar.

  Het is meer een wens, maar een illusie op dit moment.

  Dat standpunt van Hiddema over integratie van de islam, vind ik een uitglijder eerste klas.
  Valt me tegen van hem.

  Dus nogmaals blijf ik pvv trouw.

  Liked by 1 persoon

 13. Esperanza // februari 3, 2018 om 13:10 //

  Het laatste levensteken van Fub op 18 januari 2018 ……

  Like

 14. polderboy // februari 3, 2018 om 13:12 //

  Ollengren zou beter aandacht besteden aan de in het verleden door haar bestuur ingehuurde Tariq Ramadan, met de vraag hoe het tochkomt dat “links liberalen” zo graag weglopen met het soort zwaar criminele figuren, zoals die Tariq Ramadan blijkt te zijn.
  Dit soort islamitische massa verkrachters wordt door Ollengren’s bestuur zelfs als veelgeprezen wetenschapper een hoge bestuursfunctie geven.
  Is het soort zoekt soort, Katja?
  https://aawsat.com/english/home/article/1163441/tariq-ramadan-charged-rape

  Like

 15. Esperanza // februari 3, 2018 om 14:40 //

  Liked by 1 persoon

 16. Republikein // februari 3, 2018 om 14:58 //

  Nou moe, die hoernalisten hebben wat huiswerk verricht, want zei Plato-wie kent hem niet- dat populisme het begin van het einde van het socialisme inleidt.
  Ook ooit eens bezongen door Loeki Knol die zong: wat heb je nou aan algebra als je naar de kloten ga.

  Like

 17. Esperanza // februari 3, 2018 om 16:19 //

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // februari 3, 2018 om 16:54 //

  Wat goed die “tweet” of hoe het ook heet !!

  Like

 19. Ollongren is ( intimi van de Oranjekliek) de uitlaatklep van het huis van Oranje en die wensen ( klaarblijkelijk) baudet dood.
  Regelrechte oproep tot moord??.
  Who knows.?

  Like

 20. Ollongren de vijand van onze democratie…?

  Like

 21. Esperanza // februari 3, 2018 om 22:11 //

  Het hele interview met de gewraakte uitspraken.

  https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntplus/racisme-yernaz-ramautarsing/

  Like

 22. Esperanza // februari 4, 2018 om 03:00 //

  Hier bij Tijl ook maar ff droppen:

  Wat betreft dat interview hierboven, waarin Yernaz Ramautarsing IQ aan ras koppelt en waar alle stennis uit voort vloeit.
  Niks mis met die uitspraken van Ramatursing.
  Wél van de pot gerukt is de draai die nu Ollongren en kort daarvoor Halsema daaraan meenden te moeten geven.

  Ramatursing zelf lijkt bepaald geen last te hebben van een laag IQ. 😉

  Like

 23. https://ejbron.wordpress.com/2018/02/02/video-pvv-campagnespotje-gemeenteraadsverkiezingen-2018/
  Wisten de lezers hier, ook al dat je maar op 30 plaatsen kunt stemmen, de komende verkiezingen ?

  Like

 24. Republikein // februari 4, 2018 om 03:47 //

  De taal van Freek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s