Nieuw

Feitelijk is het heel eenvoudig, wilt u de waarheid lezen kijk dan gewoon dagelijks op Fenixx!

In deze door de staatstelevisie (NOS = Nepnieuws Onder Staatstoezicht) jarenlang geïndoctrineerde en in ontkenning blijvende maatschappij moeten wij als de Nederlandse bevolking het echte nieuws naar onze mede-Nederlanders brengen. Open de discussie, deel berichten en maak anderen wakker!!

Door Elise Nijmegen
De waarheid over de groeiende haat tegen de joden door de import van vele islamieten. De groeiende haat tegen homo’s door de import van vele islamieten, het groeiende aantal aanrandingen, verkrachtingen en vermissingen van vrouwen door de import van gelukzoekers in combinatie met het krankzinnige open grenzen beleid wat de veiligheid van alle inwoners van Nederland in gevaar brengt.

Dan kan Rutte wel zeggen dat we als land moeten laten zien dat we de haat tegen de joden niet accepteren maar ondertussen maakt Kaag wel even 13 miljoen over naar de Palestijnen. En als we dat als land niet moeten accepteren die haat, moeten we dan ook ophouden met het accepteren van de haat tegen ons, de haat van de salafisten tegen de niet of- anders gelovige die ze als hun vijand zien… En moeten we dan ook ophouden met het accepteren van het salafisme in Nederland? Het salafisme waar het normaal is om met kindbruidjes te trouwen. Die pedofiele zieke ideeën willen we niet in onze Nederlandse maatschappij want we proberen al heel lang om pedo-doofpotten die tot in de hoogste kringen gaan open te breken en we willen niet meer voor het leven getekende en/of getraumatiseerde mensen in onze maatschappij door een gebrek aan goed beleid vanuit Den Haag.

Het is nu eenmaal een feit dat er mensen in koelen bloede zijn vermoord omdat ze kritiek hadden op de islam! Zegt dat u niet genoeg?

Heeft u een andere toekomst in gedachten dan sharia onder EU-dictatuur? Sluit u dan aan bij andere bezorgde Nederlanders en laten we opkomen voor een goede toekomst voor onze (klein)kinderen. Groepeer, organiseer en werk samen voor ons Nederland!!!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Feitelijk is het heel eenvoudig, wilt u de waarheid lezen kijk dan gewoon dagelijks op Fenixx!

 1. Dat DOEN we dus al, door op de PVV te stemmen.
  En als u deze club te min voor u zou vinden, stem dan tenminste op FvD.
  Verder vertrouw ik geen enkele andere club.
  Nou vooruit, ook het GPV vertrouw ik wel, de mannenbroeders….

  Like

 2. 80% van de bevolking denkt nog steeds dat er niets aan de hand is en slaapt vrolijk verder.
  Ook hier aan de andere kant van de plas is het geen haar beter en het debielen gehalte schrikbarend hoog. We zijn nog steeds roependen in de woestijn.

  Like

 3. Republikein // februari 3, 2018 om 23:34 //

  We zijn met meer.

  Like

 4. Republikein // februari 3, 2018 om 23:35 //

  Nee, was al Zeeuws meisje.

  Like

 5. Republikein // februari 3, 2018 om 23:37 //

  doe maar weg want deze en srry

  Like

 6. nee niet weg Jiskefet is jeugd sentiment en top

  Like

 7. Marhammed // februari 4, 2018 om 08:30 //

  Gelukkig is er fenixx, want als men enkel via de msm het nieuws bekijkt is er niets aan de hand, multiculti is mooi, verrijkend zelfs. De enige probleempjes zijn enkele opstootjes hier en daar van enkele jongeren die een slechte jeugd hebben gehad en de discriminatie en racisme dusdanig beu zijn zodat ze een beetje opstandig durven zijn. De enige grijze cellen die werken in een links leeghoofd zijn deze om in de msm met halve waarheden dikke leugens te vertellen en meestal zelfs het tegendeel van een feit te insinueren! Ikzelf ben Belg,en om eerlijk te zijn er is bij ons geen mogelijkheid meer om voor een echt rechts blok te stemmen. Ja er is de NVA, een ,, rechtse partij,, met als resultaat dat er nooit zoveel immigranten werden toegestaan als ooit tevoren, de subsidies voor moskeén waren nooit zó hoog als nu!
  Eerlijk……..ik kots van belgistan en zijn achterlijke linkse gutmenschen !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s