Nieuw

De woningmarkt kan al niet aan de vraag voldoen en wordt nu ook nog eens door asieleisers onder druk gezet

Soms lees je een artikel waarbij de (in mijn geval) nog spaarzaam aanwezige haren rechtovereind gaan staan en de nekharen een dusdanig volume bereiken dat ze eenvoudigweg de plaats van het hoofdhaar kunnen overnemen. Ik had dit toen ik een stukje las afkomstig vanuit het Duitse Rostock alwaar asieleiser aan het klagen waren dat ze maar liefst twee jaar op een eigen appartement moesten wachten.

Nee niet om te huren maar om te hebben, bezitten en krijgen van de Duitse belastingbetaler en wanneer deze appartementen voorradig zouden zijn dan hadden ze deze naar alle waarschijnlijkheid nog gekregen ook. Helaas voor hen zijn ze niet op voorraad in Rostock  en om die reden komen ze juist als de normale Duitsers op een wachtlijst. Oké niet helemaal zoals een normale Duitsers aangezien deze parasietensoort uiteraard wel vooraan op de wachtlijst geplaatst gaat worden ten kosten van de hard werkende Duitsers, die overigens juist zo goed een Nederlander, Belg of Zweed had kunnen zijn.

Voor volk en vaderland en uiteraard voor de mensen die de Duitse taal niet machtig zijn hieronder een verhaal geplaatst in Ostsee Zeitung geschreven vanuit een overweldigend gurmensch gevoel met extreem linkse asieleisers sympathisanten die hier welhaast verantwoordelijk moeten zijn.

Let wel alvorens Bolo, ik dus, aan de hoogste boom op te knopen voor onderstaande tekst wil ik wel even duidelijk mededelen dat ik het enkel en alleen vertaald heb en dus zeer zeker niet verantwoordelijk ben voor het extreem hoge achterlijkheidsgehalte van dit artikel.

Rostock

vluchtelingen eisen hun eigen appartement
Velen hebben twee jaar in afzondering in een opvangcentra gewoond zonder werk en enig perspectief.

De negen jaar oude Horami deelt een kamer met drie broers en zussen. Ze doet haar huiswerk op de vloer, ze heeft geen bureau. Drie jaar lang is haar familie bestaande uit zeven mensen nu gehuisvest in een van de slaapzalen in Rostock. Ze willen graag naar hun eigen huis verhuizen, meldt Horami’s vader. Maar ze krijgen gewoon geen kans op de huizenmarkt.

“Net als de Horami familie zijn er veel vluchtelingen in Rostock”, zegt een leraar voor inburgeringscursussen. Tijdens haar werk was ze zich bewust van de moeilijkheden en ondersteunt ze nu deze mensen die bescherming zoeken. “Jonge mannen hebben ook een perspectief nodig. Ze willen werken,” zegt de blonde vrouw. Het probleem: “De meesten hebben een verblijfsvergunning voor drie jaar. Als ze echter een appartement willen hebben, moeten ze een permanente verblijfsvergunning hebben. ‘

Zelfs de woningcoöperaties van Rostock weigerden de vluchtelingen. “Dan zegt men plotseling dat ze moeten bewijzen dat ze het hoogste niveau van de Duitse taal beheersen. Maar met de omstandigheden thuis is het ongelooflijk moeilijk voor mensen om te leren. Sommigen slapen daar misschien niet eens,” zegt de leraar. Het kostte haar 14 dagen om een ​​nieuw appartement te vinden. Veel vluchtelingen in de huizen wachten er al twee jaar op. “Omdat ze geen perspectief hebben, zijn ze gefrustreerd en gedemotiveerd.”

Op vrijdag hebben meer dan 40 vluchtelingen zich in het centrum van Rostock verplaatst om de aandacht op hun probleem te vestigen. “Twee jaar zonder thuis, dat is moeilijk”, zongen ze bij hun demonstratie van Konrad-Adenauer-Platz naar Doberaner Platz. Op hun borden stonden zinnetjes als: “Isoleer ons niet in asielzoekerscentra, we willen integratie.” Of: “We hebben geen geld voor een makelaar.”

Wornowski André

Hoe ik hier over denk is niet moeilijk te raden dus ik laat verder commentaar maar aan de lezers van dit blog over, maar houd het wel netjes alstublieft ik wens enkel door Rutte’s Gestapo van me bed gelicht te worden voor me eigen uitspraken en niet voor die van een ander………

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on De woningmarkt kan al niet aan de vraag voldoen en wordt nu ook nog eens door asieleisers onder druk gezet

 1. Zelf ben ik doodziek door leugens van rechter van Heuven-Goethart op de dag dat mijn vader werd gecremeerd dakloos geworden,ik zou volgens dat orakel het huis verwaarlozen,wat ik net had opgeruimd,aannames dus,verondserstellingen,waar dat orakel niet bij was,ik was suïcidaal depressief en dan doe je niets als voor je uit zitten kijken,ik ben toen maar cursussen gaan volgen,die aan me voorbij gingen,om onderdak te hebben en s’nachts sliep ik jaren in mijn auto en s’ochtends ging ik me douchen bij de tennisclub en me spullen wassen. Volgens een andere liegende rechter van der Veer zou dakloos alles zijn verdeeld,dus alles was ik kwijt,daarbij kwam ik in de WAO en raakte dus mijn baan kwijt,ik had een goede vriend,die aanvoelde ,als ik in de diepste put zat en me hielp eruit te komen,anders had ik nu al zeker 25 jaar niet meer geleefd,dat realiseer ik me nog elke dag door toedoen van dat smerige togaschorem.Dakloos wordt gelijk je bankrekening opgeheven,tot je salaris komt,zo smerig is dit systeem. Dakloos schrijven ze je ook niet uit de woning,waar ik niet meer in mocht,dat is zo’n slecht image voor dit smerig land.Dakloos krijg je ook te maken met smerige fascistische politie,die je opjaagt,als je s’nachts even de straat op gaat,door het toedoen van gore rechters,die geen bewijs nodig hebben,maar aannames en veronderstellingen,zo verrot is dit recht.Ik heb een keer een papier op de deur van het gemeentehuis geplakt,omdat asielzoekers voor gingen,dat ik ook graag een allochtoon had willen zijn,ipv zo’n smerige autochtoon,nou dan komt de politie eraan te pas,de waarheid mag niet gezegd, Bij deze maatschappij hoor ik dus niet meer bij,ik betaal belasting op tijdmik onderteken met stront en voor de rest kunnen zij barsten.

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 3, 2018 om 23:49 //

  De al dan niet islamitische aap komt dus uit de mouw, ze kwamen niet hier naartoe om het oorlogsgeweld te ontvluchten maar om hier te blijven. Dat is dus een flinke omslag, iemand die hier tijdelijk onderdak vraagt stelt niet zulke hoge eisen, het enige dat dan telt is veilig zijn. De eventueel verstrekte verblijfsvergunning moet dus van tijdelijke aard zijn. Mensen uit humaniteit opvangen is een mooi streven waarbij voorop moet staan dat er weer teruggekeerd word zodra het weer veilig is. De taal leren, integreren het is helemaal niet aan de orde. In plaats van een huis vragen zou men dik tevreden moeten zijn met de opvang die ze geboden wordt, dankbaar ook dat ze een veilig heenkomen is geboden. Laat ze maar eens een foto laten zien hoe luxueus ze het gewend waren, te vrezen valt dat zelfs de sobere opvang hier vele malen luxer is dan ze in hun vaderland ooit hadden kunnen krijgen.
  En laten we vooral niet vergeten dat al die zielige verhalen en dat gehuil is ingefluisterd door Linkse advocaten die gespecialiseerd zijn in asielprocedures. En die hebben niet zozeer het beste voor met asielzoekers als wel met hun eigen portemonnee. Pro deo inderdaad, maar als je een draaiboek hebt waarmee je zestig zaken tegelijkertijd kunt voeren telt het aardig aan !

  Like

 3. Ja Tijl en ik raad deze vrij pleiters voor deze zogenaamde vluchtelingen aan eens een boekje te lezen van Thea Witteveen getiteld Weg uit de vuurlinie gaat over een gezin dat vluchtte van Renkum naar Meppel in 1944/45 dan gaan ze eens inzien wat echte vluchtelingen meemaken in plaats van de gouden ontvangst die deze asielparasieten hier meekrijgen

  Liked by 1 persoon

 4. Shadow1100 // februari 4, 2018 om 10:51 //

  Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar in het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.
  Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke bevolking zal uit het complete straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘Sharia’ en de Hadith, de uitspraken en leefregels van de profeet mohammed.
  De koran wordt straks beschouwd als de grondwet.
  De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedend moet ik u zeggen dat D66 àbsoluut niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.

  Like

 5. Horatius // februari 4, 2018 om 10:53 //

  In ons land zal de situatie ongeveer hetzelfde zijn, daarom moeten er op korte termijn enkele honderdduizenden woningen worden bijgebouwd om al die asielzoekers te kunnen huisvesten.

  Dit gaat uiteraard ten koste van de groene omgeving van tal van steden en dorpen met als uiteindelijk gevolg veel minder groen en dus een aantasting van het milieu en daar horen we met name GroenLinks nooit over.

  Mensen die op de vlucht zijn voor het oorlogsgeweld, dienen als de situatie in het land van herkomst weer is genormaliseerd, terug te keren in het kader van de wederopbouw en de hereniging met hun achtergebleven familieleden.
  Hier een toekomst opbouwen stuit in de praktijk op tal van obstakels, waaronder culturele, religieuze en andere problemen waarbij analfabetisme en te weinig echte motivatie vaak een grote rol spelen.

  In de praktijk zien we te vaak dat asielzoekers op vakantie gaan naar de gebieden waar ze z.g. halsoverkop vandaan zijn gevlucht en daar wordt blijkbaar totaal niet op gereageerd door de bevoegde autoriteiten.

  We kunnen dus terecht spreken van een asielzoekersindustrie waar tal van gesubsidieerde instellingen, bedrijven, advocaten en politici (stemvee) gewetenloos van profiteren.
  Op de langere duur ontstaat op deze manier een onderklasse van ontevreden asielzoekers die of gaan radicaliseren of het criminele pad op gaan om toch maar een graantje mee te kunnen pikken van onze z.g. welvaartsstaat.

  En dan hebben we nog het structurele probleem van ‘zielige’ vluchtelingen die met elkaar op de vuist gaan afkomstig uit Somalië, Afghanistan en andere exotische gebieden.

  En dit hele circus is een wezenlijk onderdeel van een uiterst diverse samenleving wat de basis zou zijn voor een veilige, stabiele, tolerante en verdraagzame gemeenschap waar de linkse goedmens al decennialang de mond vol over heeft. Soennieten, Sjiieten, Koerden, Turken enz. enz. (224 verschillende culturen en nationaliteiten) wonen hier allemaal vredig naast elkaar vol van wederzijds respect en leven nog lang en gelukkig op kosten van de verzorgingsstaat.

  Het moge duidelijk zijn dat dit scenario in de praktijk niet zal werken en zal leiden tot grote rellen, opstanden, betogingen en aan het einde van de rit tot een bloedige burgeroorlog.

  Resumerend: we hebben de problematiek van het Midden-Oosten en Afrika hierheen getransporteerd in het kader van een linkse hobby: de maakbare samenleving.

  En de politicus die met inhoudelijke argumenten protesteert tegen deze gang van zaken wordt vervolgens via een beproefd links recept vakkundig gedemoniseerd.

  Like

 6. zielig hoor 1 a 2 jaar op een huis wachten, wij staan gemiddeld 10 jaar op de wachtlijst
  het is vol, is dat nu nog niet duidelijk ? Ik sprak pas in de lift op weg naar vrienden een Syrier met stel kinderen die zei ik ben 1 jaar hier, leest u mee, een HEEL jaar en meneer heeft een flat.
  ik heb het vaker geschreven heb je 10 vrienden te logeren gaat nog, 15 wordt moelijker, er is bijna geen slaapplaats meer, dus de volgende passen er niet meer in
  waar lijkt dit op, we zitten al met 17 miljoen op elkaar, huizen te weinig en ja hoor er worden nog eens duizenden binnen gehaald

  Like

 7. Republikein // februari 5, 2018 om 00:12 //

  Bij de beesten af.
  Zo lag ik op de grond de Haagsche Courant te lezen.
  Later kwam ik op bezoek bij een fiscaal jurist, en omdat zijn buro was overstelpt met dossiers lag hij op de grond zijn werk te doen, niks mis mee, maar hij kwam overeind en zag mijn ietwat verbaasde gezicht, en krabde es aan zijn zak, later ging ie verhuizen, z’n handen waren al ingepakt.
  Laag op de grond, niks mis mee.
  Oh, dat had ik al gezegd.

  Like

 8. Horatius // februari 5, 2018 om 10:19 //

  De komende 10 jaren verwacht de Overheid een toename van 500.000 personen in de Randstad. Nu zullen dit niet uitsluitend asielzoekers zijn, maar het is wel een indicatie dat we de verkeerde kant op gaan met de ‘humane’ opengrenzen-politiek. Want dit fenomeen is in ieder geval voor een groot deel verantwoordelijk voor de explosieve toename van onze bevolking.

  Begin jaren 50 werd onze bevolking vriendelijk maar zeer dringend verzocht hun heil elders te gaan zoeken, want 11 miljoen inwoners waren toen te veel voor een leefbare samenleving in ons kleine landje.
  Nu gaan we hard op weg naar de 18 miljoen en door de komst van nog meer moslims naar de 20 miljoen i.v.m. een versnelde islamisering via de baarmoeder.

  En GroenLinks maar propaganda maken voor meer groen en t.g.t. voor het opvangen van nog meer asielzoekers.

  Regeren is vooruitzien, ook voor de langere termijn.
  Maar daar hebben ze in Den Haag en blijkbaar ook in Brussel nog nooit van gehoord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s