Nieuw

Brussel en Den Haag ontnemen middels dubieuze wetgeving de burgers het recht om mens te zijn

We hebben wetten die daders beschermen en we hebben wetten die slachtoffers machteloos maken. Het zijn vaak precies dezelfde wetten, gemaakt om de macht van de staat te garanderen.

Door Duchesne
We hebben handhavers van die wetten, een groep van wie wordt verteld dat ze werken voor het algemeen belang maar ondertussen de wetten die tegen ons als burgers zijn opgesteld in stand houden en zo de macht van de staat in stand houden.

Die onderdrukkende wetten, die “ordetroepen” voor “ons” algemeen welzijn gecombineerd met het verbod tot het bezitten van middelen tot zelfbescherming en het gebruik ervan voor zelfverdediging maken dat u als burger maken dat het leven als mens ondergeschikt word aan het blindelings gehoorzamen met als sanctie geweld.

Feitelijk ontneemt onze wetgeving de burgers het recht mens te zijn, te beschikken over eigen leven en dwingt men mensen tot het worden van een voorwerp.
Om die reden past Islam in Europa, omdat vrijheid van de individu totaal word afgewezen.

Orde en “vrede” door te ontmenselijken.

Hoe iemand omgaat met gedomesticeerde dieren zegt alles over die persoon, het dier is immers afhankelijk van die persoon. Hoe een volk met dieren omgaat bepaald het beeld dat anderen van dat volk krijgen.
Maar als een man een vrouw als gebruiksvoorwerp behandeld en tegelijkertijd ontsteekt in woede als men zijn moeder beledigd is die “man” geen mens maar een levend wezen.
De dubbel moraal tussen hoer en heilige geeft aan dat men “eigenwaarde” put uit het onderdrukken van anderen, bij voorkeur door geslachtsverschil als criterium.

Een geloof dat een dergelijk verschil tussen man en vrouw uitdraagt hoort niet in een democratie, het is een belediging voor die democratie en iedere vrouw daarin.
Om die reden alleen al moet islam met alle middelen worden bestreden, worden geweigerd in onze wereld. Als het zo is dat men gelooft in een schepping en een schepper, dan is iedere regel tegen dingen binnen die schepping een afbraak van het zogenaamde geloven, een feitelijk beschuldigen en corrigeren van die schepper. Dit soort huichelachtig gedrag is weerzin wekkend en typerend voor sekten. Net als dood en verdoemenis en de belofte van een hel als straffen.

Zijn wij zo eenvoudig van geest dat we ons de les laten lezen door huichelaars en meelopers?

Of pakken we de hooivork op en gaan we gezamenlijk de straat op om onze wereld te verdedigen en de verhouding tussen man en vrouw te herstellen naar zoals onze voorouders deze hadden, voordat hypocrieten religies met keelklanken en sekten van onder de middellandse zee de boel kwamen verzieken.

Verenig U, organiseer een “blockchain” van gelijkdenkenden, als iedereen twee anderen kan vinden die aansluiten, en die twee anderen doen hetzelfde, en zo door, dan zijn we binnen een week met een miljoen gelijkgestemden.

Organiseer u, leer uzelf te verdedigen, leer te vechten, leer te overleven.

Door Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Brussel en Den Haag ontnemen middels dubieuze wetgeving de burgers het recht om mens te zijn

 1. rotsus1958 // februari 3, 2018 om 13:57 //

  Mijn God,
  Eindelijk eens een stuk geschreven uit het HART en om toe te juichen.

  Iemand die hulp nodig heeft bij een van de genoemde zaken te weten, organiseren, verdedigen, vechten en of overleven, let me know.

  Ik ben er klaar mee én voor!!!

  I hope I’m clear, crystalclear!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // februari 3, 2018 om 16:04 //

  Tja, democratie en mensenrechten: er lopen heel wat verkeerde types met die begrippen listig te goochelen.
  Neem nu de Free Syrian Army (FSA) die door ons al sinds 2011 wordt gesteund, en een sharia democratie willen, waarom we ze steunen, om het woord democratie.

  Nadat een Koerdisch Syrische vrouw, die streed tegen de invasie in Afrin, haar borsten door de FSA en de NATO Turken waren afgesneden, gaan ze de zaak nu onderzoeken.
  Klinkt goed toch: ze gaan er wat aan doen, denk je immers. Maar wat zeggen ze:
  We behandelen gevangenen als terroristen, varkens, in overeenstemming met onze sharia en religie.
  http://www.rudaw.net/english/middleeast/syria/030220181

  Kijk en dat doen de Saud met koppensnellen, dat doet ISIS met wandaden, en dat doen de Erdogan Turken met hun FSA dus ook, door die vrouw de borsten af te snijden.
  En dat ze iedereen terrorist, varken, ongelovige hond of wat dan ook noemen, en zeggen dat ze democratie willen, zitten ze mee op dezelfde koers als Ollongren, die ook zegt dat ze tegen vijanden van de democratie vecht. Begrijpelijk dat deze “vrijheidsstrijders” elkaar steunen.

  God zei dank beseffen steeds meer mensen dat dat soort “vrijheidsstrijders” van de democratie en de rechtsstaat juist de grootse bedreiging zijn voor de democratie en de mensenrechten.

  Like

 3. Bob Fleumer // februari 3, 2018 om 16:35 //

  Het ergste is dat de regering die ons moet beschermen tegen negatieve invloeden van buiten het verdomd om de nodige maatregelen te nemen. Ik vraag me af of Rutte ooit wel eens de koran gelezen heeft, iets wat hij hard nodig heeft en als hij daar geen gevolgen aan verbindt kan hij Nederland niet leiden. Ik zeg het wel vaker; als er vandaag een vereniging zou worden opgericht met dezelfde doeleinden als de islam zou die morgen verboden worden want staatsgevaarlijk. En nu subsidiëren we van alles wat de islam betreft Nederland is gek aan het worden en doet de strop zelf om de nek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s