Nieuw

Belangengroepen willen boycot VI na grap Van der Gijp: ‘Treurige transfobie’

René van der Gijp als Renate. Screenshot YouTube RTL

Door: Leon van Wijk

Belangenorganisaties Transgender Netwerk Nederland (TNN) en COC zijn helemaal klaar met de ‘kwetsende, smakeloze en trieste trans- en homofobie’ in het RTL7-programma Voetbal Inside. Daarin deed analist René van der Gijp gisteren voor de grap alsof hij transgender is. De organisaties roepen sponsoren Heineken, Gillette en Toto op om de samenwerking te stoppen.

Dat melden de twee organisaties, die de belangen van LHBTI-mensen behartigen, aan deze site. ,,Laat ze de kijkcijfers opkrikken over de rug van iemand anders dan LHBTI’ers”, zegt COC-voorzitter Tanja Ineke vurig. ,,Die zijn al zo kwetsbaar.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/show/belangengroepen-willen-boycot-vi-na-grap-van-der-gijp-treurige-transfobie~ab25b5da/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8506 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Belangengroepen willen boycot VI na grap Van der Gijp: ‘Treurige transfobie’

 1. Belangengroepen ? Die “schieten als paddestoelen uit de grond ,ook al hebben zij er totaal geen riêle verbinding mee !”Rellen om het rellen ,en vooral daarmee aantonen hoe “goed en deugend jij wel bent !

  Like

 2. Ja, lach maar, je zal een leuke meid zijn die onderhand op zichzelf is uitgekeken en graag een lul wil…

  Like

 3. Henk der Niederlànder // februari 3, 2018 om 18:53 //

  En wat denk je van het subsidie infuus Zwartschakel.

  Like

 4. Gek eigenlijk dat ik andere gehandicapten nooit hoor klagen en dat er ook geen belangenvereniging van levenslange rolstoelgebruikers is die de Nordic walkende oudjes gaan boycotten.

  Like

 5. jackvanderveen // februari 3, 2018 om 23:05 //

  C. O. C.- mongolen en LHBTi- mongolen! Mag ik dat schrijven?

  Like

 6. trebor2110 // februari 4, 2018 om 00:27 //

  Dat zal wat worden met het carnaval dan zie je allemaal kerels als wijf verkleed

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 4, 2018 om 01:20 //

  Vond het niet echt een dijenkletser maar de ene keer is een grap leuker dan de andere. Denk dat er in kantines en cafés wel hardere grappen worden gemaakt. Maar ja al die belangengroeperingen voelen zich met de dag sterker worden omdat er serieus op ingegaan wordt. Hoog tijd dat we de belachelijkheid er weer van gaan inzien. Je verzint het toch niet, een presentator met vrouw en kinderen die besluit voortaan als vrouw door het leven te gaan ! Hij/zij zal wel aardig wat geld hebben want zijn vrouw blijft bij hem.

  Like

 8. how bad you must be sick… genau

  Like

 9. Je verzint het toch niet, een presentator met vrouw en kinderen die besluit voortaan als vrouw door het leven te gaan !

  Tijl , daar is toch helemaal niks mis mee , maar dat het zo breed wordt uitgemeten op TV is puur belachelijk en pure sensatie van de desbetreffende omroepen en kranten want wat is hun belang er bij om dit in het nieuws te brengen .
  Vele mensen hadden nog nooit van deze man/vrouw gehoord

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s