Nieuw

Vier migranten kritiek na vechtpartijen én schietpartij in Calais: “Zulk geweld hebben we hier nooit eerder gezien”

Door: SVM IB ADN

Na meerdere confrontaties tussen Afghaanse en Afrikaanse migranten zijn in Calais zeker twintig gewonden gevallen. Vijf mensen raakten ernstig gewond, vier van hen zweven tussen leven en dood. Dat zeggen de lokale autoriteiten. Het vijftal werd geraakt door kogels. De Franse minister van Binnenlandse Zaken is naar Calais afgereisd.

Een eerste vechtpartij barstte in de namiddag los tussen een honderdtal Eritrese migranten en een dertigtal Afghaanse, dichtbij het ziekenhuis van de stad. Daar vond een voedselbedeling plaats, zegt de prefectuur.

Aanleiding voor de knokpartij zou een Afghaan zijn die zou zijn beginnen schieten. Dat zou de hypothese bevestigen dat er mensensmokkelaars aanwezig waren. Vier vluchtelingen, Eritreeërs tussen zestien en achttien jaar, raakten daarbij gewond door kogels. Het plaatselijke parket zegt dat hun in leven in gevaar is.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vier-migranten-kritiek-na-vechtpartijen-en-schietpartij-in-calais-zulk-geweld-hebben-we-hier-nooit-eerder-gezien~aea1fc80

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Vier migranten kritiek na vechtpartijen én schietpartij in Calais: “Zulk geweld hebben we hier nooit eerder gezien”

 1. Nu proberen ze elkaar nog uit te moorden, straks zal de steeds groter wordende primitieve bende zich vereend tegen de bevolking keren, en woningen bestormen om onderdak en eten, daar is geen politie of legermacht (die is/zijn er niet) tegen opgewassen, dis zorg voor uw eigen veiligheid!

  Like

 2. Duchense // februari 2, 2018 om 09:20 //

  Het is algemeen gekend en met officieele onderzoeken in opdracht van o.a. de Nederlandse regering begin jaren 90 bevestigd dat geschat word dat bijna alle Moslim mannen een vuurwapen in bezit hebben, of direct voorhanden hebben.
  Dat een Afghaan begint te schieten wil zeggen dat “asielzoekers”/”vluchtelingen” een direct gevaar zijn en dat hun gewapende aanwezigheid willens en wetens door de regeringen van Europa worden getolereerd ondanks het acute gevaar dat deze lieden vormen voor de burgers van die landen.
  Je kunt stellen dat de regeringen van een aantal Europeese landen hun burgers aan onnodige levensbedreigende risico’s bloot stellen en dat er sprake is van opzet gezien men alle geweld probeert te verbergen en mensen vervolgd die deze terreur openbaar bespreken.

  We noemen dit genocide cq het faciliteren van moord en geweld.

  ” Vraag U niet af wat Uw regerring kan doen voor U, maar wat Uw regering U wil aandoen.”(vrij naar J.F.K.)

  Liked by 3 people

 3. Duchense // februari 2, 2018 om 09:23 //

  p.s. waar het allemaal over gaat is dat regeringen al weten dat ze een moslim machtsovername in de toekomst niet kunnen tegenhouden en dat de politiek nu is zo lang mogelijk de macht en de geldkraan in bezit te houden. De echte rijken en de hoge politiek toppers hebben elders op de wereld al een nieuwe leefomgeving gekocht, met mijn en Uw geld. Wij worden opgeofferd voor hun voortbestaan.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // februari 2, 2018 om 09:42 //

  “Hundreds of Eritreans enslaved in torture camps in Sudan and Egypt…
  According to HRW, more than 200,000 Eritreans – most of them Christians – have fled repression and destitution since 2004.”
  https://www.theguardian.com/world/2014/feb/11/eritreans-enslaved-traffickers-sudan-egypt-torture-camps

  Op basis van wat ik lees, is het dus waarschijnlijk dat Afghaanse islamitische slavendrijvers de ontsnapte christelijke Eritrese slaven een lesje leerden.
  De Franse moskeeën zullen wel aangifte gaan doen tegen de christelijke Eritrese slaven, sorry, islamofobe rechts extremistische nationalisten uit Eritrea.

  Like

 5. Volgens een aantal wetenschappers is de negroïde Afrikaan een aparte mensensoort, net als de Neanderthaler die helaas uitgestorven is.
  Dit naar aanleiding van vondsten (kaakbeen etc.) in Griekenland en Israël waaruit blijkt dat de moderne mens in het geheel niet afkomstig is uit Afrika, zoals men ons al jaren wijsmaakt.
  De Afrikaan blijkt een totaal andere schedelopbouw te hebben, volgens deze wetenschappers, net als een paar andere “homo erectus” die ook uitgestorven zijn.
  Ik ben geen paleontoloog, dus kan geen oordeel vormen, maar gezien de agressie en wreedheid van deze soort (Ruanda, Uganda, Congo, Zimbabwe, eigenlijk heel Afrika) zouden deze wetenschappers wel eens gelijk kunnen hebben.

  Like

 6. Kan er op gewed worden.
  Ik ben fel tegenstander van gevechten met dieren, maar gevechten tussen dergelijke zombie’s.
  Kan het meteen als lesmateriaal dienen, om duidelijk te maken wat voor wezens het zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s