Nieuw

Trump-boek: zijn media medeschuldig aan nepnieuws?

Screenshot YouTube

Door: Emile Kossen

Na Michael Wolffs Fire and Fury is er weer een boek verschenen geschreven vanuit het Witte Huis. Het is van de rechtse journalist Howard Kurtz en dit keer moeten niet alleen Trump en consorten het ontgelden, maar ook Amerikaanse journalisten.

In Washington is het Trump-kamp nog amper bijgekomen van alle consternatie rond Fire and Fury – het veelbesproken boek waarin Trumps bewind wordt beschreven als een ongekende bende – of er ligt alweer een nieuw werk in de schappen dat een kijkje in het Witte Huis belooft. Howard Kurtz, jarenlang werkzaam bij The Washington Post en nu presentator bij Fox News, spendeerde een jaar in de buurt van Trump.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/achtergrond/2018/02/media-nepnieuws-trump-581720/

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Trump-boek: zijn media medeschuldig aan nepnieuws?


  1. The memo!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: