Nieuw

Migranten massaal op de vuist in Calais

CALAIS – Door meerdere confrontaties tussen Afghaanse en Afrikaanse “migranten” zijn donderdag in Calais zeker achttien gewonden gevallen.

De krant La Voix du Nord meldde dat zes van de gewonden door kogels zijn geraakt en dat vier van hen er slecht aan toe zijn.

Honderden “migranten” raakten donderdag eerst slaags op de plek waar eten aan de “migranten” wordt uitgedeeld. Getuigen meldden dat toen ook is geschoten, maar het is niet duidelijk wie dat heeft gedaan. Later braken er opnieuw gevechten uit. De politie greep in en gebruikte onder meer traangas om de “migranten” uiteen te drijven.

Minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb is ’vanwege de ernstige incidenten’ onderweg naar Calais, meldt hij op Twitter.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1618483/migranten-massaal-op-de-vuist-in-calais

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Migranten massaal op de vuist in Calais

 1. Dit zijn geen rellen. Zijn gaan gewoon naar ’t werk. Dit is hun dagelijkse bezigheid. Dit is de ware aard vd arme asielzoekers.

  Liked by 1 persoon

 2. Volgens een aantal wetenschappers is de negroïde Afrikaan een aparte mensensoort, net als de Neanderthaler die helaas uitgestorven is.
  Dit naar aanleiding van vondsten (kaakbeen etc.) in Griekenland en Israël waaruit blijkt dat de moderne mens in het geheel niet afkomstig is uit Afrika, zoals men ons al jaren wijsmaakt.
  De Afrikaan blijkt een totaal andere schedelopbouw te hebben, volgens deze wetenschappers, net als een paar andere “homo erectus” die ook uitgestorven zijn.
  Ik ben geen paleontoloog, dus kan geen oordeel vormen, maar gezien de agressie en wreedheid van deze soort (Ruanda, Uganda, Congo, Zimbabwe, eigenlijk heel Afrika) zouden deze wetenschappers wel eens gelijk kunnen hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s