Nieuw

Italiaans tienermeisje vermoord en in stukken gehakt, Nigeriaanse migrant gearresteerd

Foto: Carabinieri in Florence, Italië. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Olasz csendőrök Firenzében.

Een 29-jarige Nigeriaanse migrant drugsdealer is in de Italiaanse gemeente Pollenza door de politie gearresteerd, nadat hij ervan beschuldigd werd een 18-jarig meisje te hebben vermoord en haar in stukken gehakt.

Nadat delen van het lichaam van de 18-jarige Pamela Mastropietro werden gevonden in koffers op straat is deze week de 29-jarige Nigeriaan, Innocent Oseghale, door de Italiaanse Carabinieri gearresteerd, meldt Il Giornale.

Na het onderzoeken van camerabeelden uit het gebied kon de Carabinieri de Nigeriaan in verband met de moord identificeren.

Rechercheurs zeggen dat de 18-jarige sinds oktober in een herstelcentra voor drugsverslaafden verbleef, maar dat zij afgelopen maandag plotseling het centrum verliet. Met behulp van verschillende bronnen, van camerabeelden tot getuigenverklaringen, konden ze vaststellen dat de 29-jarige drugsdealer de laatste was die de jonge vrouw in leven heeft gezien.

Forensische onderzoekers uit Rome werden naar de woonstede van de migrant gestuurd, die op een verlopen visum in Italië woont. Ze waren in staat om kleding te vinden die bij het slachtoffer hoorde, waarvan sommige doordrenkt waren met bloed.

Het geval van Pamela Mastropietro vertoont enige gelijkenis met het voorval van het Amerikaanse kindermeisje Lauren M., die begin 2016 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen werd vermoord door een Gambiaanse migrant. Nadat de jonge asielzoeker in haar appartement mocht verblijven om te ontsnappen aan deportatie werd ze door hem vermoord.

De moord is slechts de laatste in een reeks moorden door asielzoekers en illegale migranten na de migrantencrisis van 2015. Een van de meest beruchte zaken deed zich voor in Duitsland in 2016, toen studente Maria Ladenburger werd verkracht en vermoord door ‘kind’-asielzoeker Hussein Khavari, die later toegaf volwassen te zijn.

Eerder deze week lanceerde een groep Duitse vrouwen een nieuwe beweging om vrouwen die als gevolg van massamigratiebeleid het slachtoffer zijn geworden van misdaden een stem te geven.

De #120dB-beweging, genoemd naar de geluidintensiteit van verkrachtingsalarmen, heeft beloofd vrouwen samen te brengen en politici en anderen te confronteren die zich hebben ingezet voor massamigratiebeleid.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/02/italian-teen-allegedly-killed-chopped-pieces-nigerian-migrant/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Italiaans tienermeisje vermoord en in stukken gehakt, Nigeriaanse migrant gearresteerd

 1. Een rechtbank in Londen heeft de man die juni vorig jaar met een bestelbus inreed op mensen die een moskee in de Britse hoofdstad verlieten, veroordeeld tot levenslang. Door de aanslag kwam een persoon om het leven en raakten negen mensen gewond.

  De rechtbank achtte de 48-jarige Darren Osborne onder meer schuldig aan moord op een 51-jarige man. Volgens justitie had hij een zelfmoordaanslag willen plegen en verwachtte hij te worden doodgeschoten.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/02/02/extreemrechtse-blanke-terrorist-londen-op-moskeegangers-inreed-veroordeeld-tot-levenslang/

  Like

 2. willen we meer of minder Nigerianen/Gambianen? het zal potverdorrie je dochter zijn die in stukken wordt gehakt, staat ergens een foto van dat arme kind in Italie, en die ander in Wenen die nota bene die kerel onderdak bood om te ontsnappen aan deportatie, en wat levert het je op dat je door je onnozele goed doen vermoord wordt. Het is erg maar hoe dom kan je zijn om een stuk stront in je huis te halen?
  en wat krijgen deze moordenaars ? 20 uur papier prikken als taakstraf
  tzt ook bij u in de buurt

  Like

 3. Yvonne, Als het goed is dit het meisje.

  Een 29-jarige Nigeriaan genaamd:”Innocent Oseghale”= vert.[ onschuldige Oseghale” ]
  werd door de Carabinieri gearresteerd voor de moord op Pamela Mastropietro, een 18-jarig meisje dat het herstellinsoord “Pars” in Corridonia had verlaten, waar ze sinds afgelopen oktober verbleef.
  Ze werd later vermoord en in stukken gesneden terug gevonden…………
  Een 29-jarige Nigeriaan genaamd:”Innocent Oseghale”= vert.[ onschuldige Oseghale” ]
  werd door de Carabinieri gearresteerd voor de moord op Pamela Mastropietro, een 18-jarig meisje dat het herstellinsoord “Pars” in Corridonia had verlaten, waar ze sinds afgelopen oktober verbleef.
  Ze werd later vermoord en in stukken gesneden terug gevonden…………

  Like

 4. Het bericht hierboven komt van.
  1 februari 2018 om 17:13

  Like

 5. Als je haar naam Googled kom je diverse artikelen tegen. Klik je op ‘afbeeldingen’ dan zie je ook afbeeldingen van die bosaap zijn arrestatie.

  Like

 6. Ja Bert dat is het meisje,haar leven ontnomen door een bosaap die in onze landen vrij rondlopen

  Like

 7. Sorry Alice, ik heb per ongeluk ook bosaap geschreven, ik wilde je niet na apen hoor, mooi Grietje
  In en in triest

  Like

 8. BertG,
  Bij de CBC: “Bystanders who witnessed the van striking pedestrians caught and restrained Osborne until police arrived.”

  Als ik me het goed herinner probeerden ze die osborne ter plekke af te maken.
  En 43 jaar voor parool!!!, voor een inteelt parasiet zou dit slechts 4,3 jaar wezen.

  Like

 9. trebor2110 // februari 2, 2018 om 20:22 //

  Valt mee dat hij dr niet heeft opgegeten , mooie blanke meisjes hebben magie

  Like

 10. Zwarte racisten worden door de west europese elites geen strobreed in de weg gelegd.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // februari 3, 2018 om 01:21 //

  Zou het nou onderhand eens geen tijd worden dat illegaal zijn gewoon strafbaar wordt en dat illegalen in detentie worden geplaatst tot uitzetting mogelijk is ? Ik zou zeggen probeer het eens in Rusland of één of ander Aziatisch land. En als het land van herkomst niet meewerkt houd ze dan maar gewoon vast tot ze zelf met een oplossing komen. Wedden dat ze zelf een oplossing vinden ?

  Liked by 1 persoon

 12. Duchesne // februari 3, 2018 om 13:04 //

  breaking !!! http://www.bbc.com/news/world-europe-42930749

  Wraak ! Gerechtigheid ! En zo begint Europa wraak te nemen.

  Like

 13. Duchesne // februari 3, 2018 om 13:07 //

  Iemand die toevallig weet waarom dat meisje dat vermoord is net uit een herstellingsoord kwam…..

  Like

 14. Reactie op post van Yvonne februari 2, 2018 om 19:36 : O maar Yvonne, geen probleem dat jij die dader ook zo omschrijft. Ik kan er namelijk ook geen andere naam voor bedenken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s