Nieuw

Een geil & tropisch cursiefje over het ‘carnaval van negers en blanken’

Vandaag is het warmetruiendag bij jullie dus ik dacht: laat ik dit cursiefje daarom lekker geil en tropisch houden. Die knappe jongen op de foto ben ik inderdaad, omringd door beeldige afro-brasileiros (m/v) tijdens het carnaval in Rio de Janeiro.

Ik schoot vol en dacht aan die ontroerende tekst van de Zuiderzeeballade, gezongen door de onvergetelijke Sylvain Poons.

Jochie, dat is een gelukkie
Ik was dat prentje jaren kwijt
‘k Heb nu weer een heel klein stukkie
Van die goede ouwe tijd

Genoeg geluld. De hamvraag vandaag is of ik het woord neger nog mag gebruiken van NRC Handelsblad en de zwarthemden der Internationale Socialisten, die tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen opereren onder de dekmantels van Bij1, DENK en NIDA (het zielige Rotterdamse zusje van Hamas).

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-02-02/arthur-blank/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5819 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: