Nieuw

Caroline Glick: Israel Built a ‘Wall’ and Is Deporting Illegal Aliens. America Can Learn

Pixabay CC0 Creative Commons

A decade ago, Israelis gave little thought to the issue of illegal immigration.

In 2006, there were 2,766 illegal migrants in Israel, nearly all of them from Eritrea and Sudan, who had entered Israel through its then-open, 150-mile border with Egypt.

In 2007, the dam of illegal immigration burst.

According to Israel’s Immigration and Population Authority, 5,179 African migrants – predominantly from Eritrea and Sudan — entered Israel from Egypt in 2007. The illegal migration reached its peak in 2011, when 17,281 arrived.

When you consider that in 2011, Israel’s total population stood at 7.7 million, that means that as a portion of its total population, Israel absorbed 95 times more illegal aliens that year than Spain did.

Read more:

http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/02/01/caroline-glick-israel-can-teach-america-dealing-illegal-aliens-wall-deport/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Caroline Glick: Israel Built a ‘Wall’ and Is Deporting Illegal Aliens. America Can Learn

  1. Ja Europa kan ook heel wat van het Israëlische beleid opsteken, Amerika is geen koploper in progressief beleid meer en Europa waar Frontex de buiten grenzen zou moeten bewaken, is een veredelde reddingsdienst geworden. En in Nederland ging verleden jaar links/liberaal/sociaal democratisch gezeik dat vluchtelingskinderen gratis zwemles moeten krijgen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s