Nieuw

Asielzoekers op rooftocht

Foto: Ter illustratie. Bron: Stockvault / Auteur: frhuynh

Door: ALBERT-JAN SWART & DANIEL VAN DAM

WODC: vooral jonge mannen uit veilige landen op criminele pad

AMSTERDAM – Asielzoekers zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers. Het gaat bijvoorbeeld om winkeldiefstal en zedendelicten. Vooral asielzoekers uit veilige landen, die geen schijn van kans maken op een asielstatus, zijn crimineel. Toch neemt de criminaliteit niet toe in buurten waar een asielzoekerscentrum is gevestigd, zo blijkt uit een nieuw rapport.

Dat de komst van een asielzoekerscentrum (azc) niet leidt tot meer criminaliteit in de omgeving? Dat herkent supermarkteigenaar Henri Offerein uit Hoogeveen totaal niet. „Zo’n rapport kan voor mij de kachel in”, vertelt hij.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1618883/asielzoekers-op-rooftocht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Asielzoekers op rooftocht

 1. Duchense // februari 2, 2018 om 09:46 //

  Criminaliteit neemt wel degelijk toe in de omgeving, maar het is nationale overheids sport dit te ontkennen. Het ontbreken van statistieken is in dit geval nuttig, en anders maakt men welvallige cijfers.
  Wat al lang bekend is word niet echt goed gezegd, vanuit aslei centra vliegen de gieren uit over het omliggende gebied, niet zelden grensoverschrijdens. Daar en overal ertussen vind roof en verkrachting plaats, en verder gaat de karavaan.

  Asielcentra zijn vrijplaatsen voor rovers en verkrachters, voor moordenaars en dieven. Heb medelijden met de echte vluchteling die met vrouw en kinderen op zulk een plaats veiligheid moet vinden. Het COA en de regering zijn compleet verantwoordelijk voor wantoestanden, ze hebben zich een goedbetaalde taak toegekend maar falen compleet in het basis principe van de gunst tot het verlenen van asiel: veiligheid.

  En voor de duidelijkheid: Asiel is geen recht, het is een gunst. Wie asiel wil afdwingen pleegt bedreiging en chantage en dat zijn beide misdrijven.

  Iedere dode, iedere verkrachte, beroofde of op eender welke andere wijze dan ook gedupeerde Nederlander is slachtoffer van politieke verraders en hun handlangers.

  Liked by 2 people

 2. Je blijft in herhaling vallen over dit onderwerp.
  Ze hebben helemaal niets te vrezen hier, als ze al aangehouden zouden worden.
  Niemand kan achterhalen hoe ze heten of waar ze vandaan komen.
  En binnen een paar uurtjes staan ze weer buiten, na een bak koffie en een maaltijd.
  Op naar de volgende buit en slachtoffer.
  Je krijgt geen klappen, niemand zal op je schieten, je wordt niet gemarteld, helemaal niets zal je overkomen.
  En de gratis advocaten staan dan al te springen om je elke gratis bijstand te verlenen, betaald en wel, door de bestolen personen zelf door diefstal via de belasting.

  Like

 3. Maar geef ik als slachtoffer er 1 een gigantische hengst voor ze kop, dan hang ik.
  Wij zijn geheel rechteloos geworden hier met ze alle.
  En niemand die er dan voor jou belangen of rechten zal opkomen.
  Je zal alles, tot de laatste stuiver zelf moeten betalen.

  Liked by 1 persoon

 4. Als ik achterdochtig was zou ik besluiten dat ze het op dezelfde manier doen als hun soortgenoten in Joegoslavië. In die door de VN en onze Karremansen berschermde compounds. Die lui trokken ook van daaruit de wijde omgeving in om ouwe vrouwtjes te verkrachten en complete dorpen uit te moorden. En dan trokken ze zich vervolgens moe verkracht en gemoord weer terug in de veilige beschermde compound waar de door de VN gezette koffie al klaar stond. Toen dan de familie en kinderen van de slachtoffers de hele zooi een kopje kleiner had gemaakt door die hele compound uit te roeien was de tent te klein, werden hun bevelhebbers opgejaagd zodat ze tenslotte in een andere compound zichzelf moesten zelfmoorden.

  Like

 5. Bij mij hier is het een ander beeld:
  Plofkraken wordt vaak door Marokkanen met hulp van een Spaanse handlanger gepleegd, na inval in hun huis gaat het er hardhandig aan toe, gezien ook de schade waarbij de hele voorgevel wordt weggeblazen, straffen van minimaal 5 jaar.
  Bij straatovervallen met gewonde zijn ze ook niet misselijk met straffen.
  Algemeen huisgeweld tegen vrouwen wordt zwaar bestraft.
  Moorden van een Marokkaan op zijn ex wordt zwaar bestraft met minimaal tien jaar.
  Opvallend is ook dat het altijd buitenlanders zijn in gemengde huwelijken waar het fout gaat, maar daar moet je ook niet vreemd van opkijken, cultuurverschillen en vaak dominantie met macho gedrag is de oorzaak. Ook het vermoorden van eigen kinderen uit wraak komt regelmatig voor en minimaal ben je 30 jaar opgeborgen.
  De Spaanse politie doet heel goed werk hier en het Gerecht ook.

  Liked by 1 persoon

 6. Nog een aanvulling, Spanje blijkt regelmatig verblijfplaats te zijn van zware criminelen die al in andere landen worden gezocht. Onlangs is een Italiaans hoofd van de maffia opgepakt die onder verschillende id hier leefde. Ook Engelse maffia en drugs hoofden gaan hier voor de bijl.
  Ook steeds meer Nederlanders die hier een drugslab of wiedteelt opzetten worden snel opgepakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s