Nieuw

Vluchtelingenzorg is van mening dat wij in ons testament onze kinderen moeten vergeten en alles naar de door Brussel binnengeloodste islamitische koppensnellers moeten doorsluizen

De reden is uiteraard dat ze zo verrekte zielig zijn en ja daar moet je toch wel even een traantje om laten. Dus gelijk even allemaal naar de notaris rennen en je testament aanpassen ten goede van het islamitische asielparasieten tuig dat ook nog wel bereidwillig wil zijn om er voor te zorgen dat je laatste wilsbeschikking binnen niet al te lange tijd kan worden uitgesproken. Ze kunnen je centen maar vast binnen hebben stel dat je verstand spontaan terugkeert en het ongedaan gaat maken dan vissen ze mooi achter het net.

Laat ik dit Duitstalig artikel maar eens even gaan doorspitten en de lezer van Fenixx eens laten zien hoe goed er wel voor deze asieleisers gezorgd dient te worden. Ja ik weet het daar bent U, beste trouwe lezer, al lang van op de hoogte toch wil ik er wel even duidelijk bij vermelden dat het niet aanpassen van het testament als racisme en discriminatie kan worden gezien. Ondergetekende, ik dus, ben waarschijnlijk zelfs een nazi in de ogen van deze gutmensch vluchtelingen knuffelclub aangezien er ook na mijn dood geen rooie rot cent naar dat crapuul gaat en wat dat betreft doet een oude sok nog steeds wonderen heb je ook geen testament nodig overigens.

Met een wilsbeschikking kun je iets blijvends creëren  en dan niet alleen in materiële zin. Een testament geeft je de mogelijkheid om te leven volgens je waarden en je sociale betrokkenheid voorbij je eigen leven. Bijvoorbeeld door te pleiten voor de meest benadeelden zoals vluchtelingen en het werk van de VN-vluchtelingenhulp in uw testament op te nemen.

Met een wil ten gunste van VN-hulp aan vluchtelingen, zult u ervoor zorgen dat uw hulpvaardigheid vrucht zal dragen tot ver na uw leven.

Kijk en daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Wie wil er niet het UNHCR helpen met geld zodat ze schuilplaatsen kunnen bouwen voor Hamas? Of om nog fraaiere woningen voor asieleisers te kunnen kopen met een nog mooiere inrichting en zakgeld waar ze geen ene moer voor hoeven te doen behalve af en toe een bejaard vrouwtje van haar pensioen af helpen of een meisje van een jaar of vijftien oud verkrachten.

Jaren geleden ben ik al het vertrouwen reeds verloren in dit soort organisaties die altijd en overal willen helpen mits de mensen die geholpen moeten worden maar geen blanke zijn of een ander gelood dan de islam aanhangen.

Veel mensen voelen zich onzeker over de juridische kwesties en hopen dat de wettelijke opvolging alles goed regelt. Maar weet u wie uw wettelijke erfgenamen zijn? En zijn ze echt alles waar je rekening mee wilt houden? Wat als je vrienden wilt overwegen, je sociale betrokkenheid wilt voortzetten of als je geen gezinsleden meer hebt?

Waarom een ​​testament?

zum-kotzenVeel mensen voelen zich onzeker over de juridische kwesties en hopen dat de wettelijke opvolging alles goed regelt. Maar weet u wie uw wettelijke erfgenamen zijn? En zijn ze echt alles waar je rekening mee wilt houden? Wat als je vrienden wilt overwegen, je sociale betrokkenheid wilt voortzetten of als je geen gezinsleden meer hebt?

Je kunt je persoonlijke wensen alleen realiseren met een testament.

Onze hulp
 • Met onze Testament-adviesgids moedigen we u aan actief deel te nemen aan uw erfgoed en deze op een verantwoorde en effectieve manier te gebruiken. U bent van harte welkom om onze brochure kosteloos en vrijblijvend aan te vragen.
 • Advocaten van de Duitse Vereniging voor communautaire erfenis en pensioenfondsen eV (DIGEV) bieden u in samenwerking met de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties een gratis eerste consult van maximaal 45 minuten aan. Een begeleiding certificaat en hebben een expert in uw regio, interesse? Neem dan contact met ons op.

We zouden blij zijn als u beslist om vluchtelingen in uw testament te betrekken. Veel vragen kunnen zich nog steeds voordoen als u op zoek bent naar de juiste vorm van ondersteuning voor u. In dit geval nemen we graag de tijd voor een gedetailleerd en persoonlijk gesprek. Uiteraard behandelen wij uw informatie absoluut vertrouwelijk. Schrijf ons of bel ons!

crazyDus eigenlijk hoef je zelf niet veel meer te doen en kun je volstaan met contact opnemen met deze oplichters bende om binnen 45 minuten je kinderen te onterven en al je bezittingen over te maken aan deze asieleisers belangenvereniging.

Een Duits initiatief en eigenlijk is dat logisch ook of waren het niet de Duitsers die massaal hun geld overmaakte ten gunste van het derde rijk en de mensen die dit niet vrijwillig deden werden een handje geholpen in kampen alwaar ze overleden en zodoende hun bezittingen alsnog overdeden aan het rijk.

Ik ga er eens goed over nadenken maar om de een of andere reden denk ik niet dat er na mijn dood andere dan familie van mijn bezittingen gaan profiteren. Met uitzondering van de belastingen dan maar ook door is wel een mouw aan te passen.

Met groet Bolo

Bron UNO Fuechtlingshilfe

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

20 Comments on Vluchtelingenzorg is van mening dat wij in ons testament onze kinderen moeten vergeten en alles naar de door Brussel binnengeloodste islamitische koppensnellers moeten doorsluizen

 1. Ach de notaris heeft vast wel een akte met wilsbeschikking tnv de PVV die mag alles hebben tot de laatste cent als ze m’n kadaver willen hebben om een moskee mee te bevuilen mag dat ook ✝✡

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // februari 1, 2018 om 20:54 //

  Brutale bedelarij van een club die compleet van het pad af is

  Like

 3. Het beste kun je voor 100 piek een BV-tje naar Engels recht op het Island of Man oprichten met nominee aandeelhouders en directie en vervolgens je hele hebben en houden aan die toko schenken of nog beter voor een appel en een ei verkopen. Ik heb mijn laptop, mijn organen en fruitpers voor 4 euro aan de Limited verkocht en het eigendomsrecht bij de belastingdienst voor 2,50 laten registreren.

  Liked by 2 people

 4. Wel ja het wordt elke dag gekker, straks moet je ook je halve salaris afstaan ,hou eens op
  Ik moet ook opeens gemeentelijke belastingen betalen waarvoor je eerst met een laag inkomen kwijtschelding kreeg € 262,00 waterschap moet ik ook betalen want ik ben rijk want ik heb jawel een klein autootje van 17 jaar
  De autochtoon moet afzien om die lui tevreden te houden,ik ben het spuugzat
  Wat krijgen wij als we moeten vluchten ? Niks nada

  Like

 5. Brein, iets dergelijks is wel het beste, de honden komen anders geheid nog effe roven als je de pijp uitgaat.

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // februari 1, 2018 om 22:35 //

  De honden lusten er geen brood van. Toch zou ik de ‘weldoeners’ die hieraan gevolg geven niet de kost willen geven.

  Like

 7. Esperanza // februari 1, 2018 om 22:55 //

  Jezelf bezatten is ook een optie.

  Like

 8. EUnazi’s, incl Rutte en cum suis voor het gerecht wegens landverraad en verstieren vh landsbelang , islamitische koppensnellers mogen kogels gaan vangen en grenzen per direct dicht voor alle ‘vluchtelingen/asielzoekers’ waar zij ook vandaan komen.

  Er zijn genoeg veilige landen waar asie laangevraagd kan worden.

  Die Eunazi’s en woestijnratten worden mij iets te bij de hand.

  Ze mogen blij zijn dat de Europese bevolkingen nog niet en masse wraak hebben genomen.

  Al zou dat naar mijn idee wel een mogelijkheid zijn om van die EUnazi’s en woestijnratten af te komen en voor eens en altijd met ze af te rekenen.

  Laat ze de angst maar voelen.

  Laat ze maar over hun schouder kijken.

  Like

 9. polderboy // februari 1, 2018 om 23:38 //

  Twee vandaag door de Franse vluchtelingenzorg georganiseerde gewapende confrontaties tussen 300 gewapende Afghanen en Eritreeërs, eindigt voorlopig in 14 gewonden en 4 bijna doden. De Franse Minister van binnenlandse zaken Collomb is naar Calais afgereisd voor vredes onderhandelingen:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5341869/Eight-migrants-shot-Calais-amid-mass-brawl.html
  Zou maar eens gaan denken aan VN blauwhelmen inzetten in de Midden Oosten van de EU.

  Like

 10. Knalzeop // februari 2, 2018 om 00:14 //

  Ik laat ze mijn varkens. Sorry maar ik heb geen ezels die zich laten naaien.

  Like

 11. Wat een idioot voorstel, eer ik mijn geld aan vluchtelingen nalaat, we hebben ervoor gewerkt, laat ze zelf maar eens aan het werk gaan in plaats van alles maar gratis krijgen. Er komen niet voor niets zoveel “vluchtelingen” binnen. Goudzoekers zijn het. Ba!!!!

  Like

 12. Is er toevallig ook een adres van deze bedelbende?
  Deze roversbende hoort voor een rechtbank te staan wegenslandverraad.
  Op on etische manier geld uit de zak van mensen kloppen, lijkt mij meer dan stafbaar en tevens getuigt dit gedrag ook niet van respect voor diegene die een testament hebben opgesteld.

  Like

 13. jackvanderveen // februari 2, 2018 om 08:45 //

  Ik ben DIRECT bereid om vluchtelingen in mijn erfenis te betrekken. De volgende tekst zal ik opnemen: “indien mijn kinderen maar overwegen om één euro ten gunste van vluchtelungen of daaraan gerelateerden willen laten doen toekomen, dienen deze automatisch onterfd te worden”! Vermoedelijk zullen zij geen enkele haar hebben die daaraan zou denken, maar zekerheid voor alles.

  Liked by 1 persoon

 14. Zouden ze wel willen, die EU Poco hypocrieten. Wij hebben er voor gewerkt en belastingen betaald. Het enige wat ze van mij zullen erven is een stomp in hun kl***en.

  Like

 15. Heimwee naar het apartheid!
  Niemand gelooft toch dat deze landverraders zich interesseren voor anderen?!
  De schijnheilige belangstelling die ze voor andere volkeren vertonen is een farce!
  Ze verschuilen zich dit keer achter het fascisme van de islam en als ze daar geen voldoening meer in hebben, niet van kunnen profiteren, dan verzinnen ze weer iets anders om maar geen verantwoording te hoeven dragen!
  Ze zullen het vreemde ras altijd er aan herinneren hoe goed ze zijn geweest voor hun en als het fascisme uit de zandbak hier heerst hopen “zij” op een speciale behandeling.

  Like

 16. nou daar heeft het vreemde ras maling aan, de gore hielenlikkers die hopen op een speciale behandeling gaan er gauw vandoor en wij het klootjes volk zitten hier vast, en de rijken kunnen ook weg met hun prive helicopters, ik zie alles in mijn directe omgeving steeds meer veranderen en niet in het voordeel van ons, hoe meer ze krijgen des te harder eisen en schreeuwen ze

  Like

 17. Claudia M. // februari 2, 2018 om 16:51 //

  Ik steek de boel nog liever in de brand! Er gaat helaas al genoeg van mijn verplicht af te dragen poen naar die parasieten.

  Like

 18. Geen toekomst zonder grenzen..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s