Nieuw

Duitse vrouwen lanceren campagne om het stijgende geweld tegen vrouwen als gevolg van massamigratiebeleid te belichten

Video – Een groep Duitse vrouwen heeft een campagne gelanceerd met de naam #120db om een ​​stem te geven aan vrouwen die als gevolg van massamigratiebeleid fysiek of seksueel zijn aangevallen.

De groep, die zichzelf 120 decibel noemt, na de frequentie van verkrachtingsalarmen, heeft deze week een video gelanceerd waarin verschillende leden de namen vermelden van recente slachtoffers van geweld gepleegd door asielzoekers.

De vrouwen in de video verwijzen naar het recente geval van een jong meisje genaamd Mia, die was doodgestoken door haar voormalige asielzoeker vriend in de Duitse stad Kandel, evenals Maria Ladenburger, die werd verkracht en vermoord door migranten, die hadden gelogen dat ze minderjarig zijn, en de 11-jarige Ebba Akerlund, die vorig jaar tijdens de terroristische aanslag in Stockholm in tweeën werd gescheurd toen ze werd getroffen door een vrachtwagen.

– Ze zouden mij kunnen zijn, en ik zou hen kunnen zijn. De daders zijn overal. Tijdens het joggen in het park, wanneer we na het werk thuiskomen, terwijl we op de bus wachten. Wij zijn niet veilig, omdat je ons niet beveiligt, zeggen de vrouwen

De vrouwen geven de massale immigratie de schuld, verklaren dat de grenzen niet veilig zijn, dat de autoriteiten geen idee hebben wie het land binnenkomt, en “weigeren criminelen te deporteren”.

Het aantal deportaties in Duitsland nam in 2017 af, ondanks de belofte van de Duitse bondskanselier Angela Merkel eind 2016 om 100.000 afgewezen asielzoekers te deporteren.

– Vanwege uw immigratiebeleid worden we geconfronteerd met een meerderheid van jonge mannen die afkomstig zijn uit archaïsche samenlevingen zonder vrouwenrechten, zegt een van de vrouwen.

De groep roept de vrouwen van Europa op om op te staan ​​tegen massale migratie en belooft actie te ondernemen, en verklaart dat hun #120db beweging  de “echte #MeToo” is.

De hashtag lokte veel reacties uit op het sociale mediaplatform Twitter met ondersteuning voor de beweging, maar ook enkele kritieken. Eén criticus, een vrouw uit Duitsland, bestempelde de beweging als “etnoseksisme”.

De beweging is ook gekoppeld aan de hipster-rechtse identitaire jeugdbeweging, die wordt vergeleken met een rechtse versie van Greenpeace, vanwege hun vaak spectaculaire protesten.

https://twitter.com/hashtag/120dB

http://www.120db.info/

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/02/01/german-women-campaign-violence-mass-migration/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

10 Comments on Duitse vrouwen lanceren campagne om het stijgende geweld tegen vrouwen als gevolg van massamigratiebeleid te belichten

 1. polderboy // februari 1, 2018 om 14:48 //

  “Etnoseksisme” probeerde de twitterende “eve massacre” te overtuigen, “omdat het in werkelijkheid gaat om het normaliseren van haat tegen mannelijke vluchtelingen en zwarte mannen.”
  Als je die islamitische manipulators eenmaal in het snotje hebt -Allah was de sluwste van allen zegt hij zelf- dan kun je ze snel genoeg ontmaskeren.

  Wel moet ik toegeven dat ze de laatste tijd wat creatiever zijn geworden, met hun niet aflatende intrigeren, samenzweren en manipuleren.
  Tot voor kort dramden ze immers altijd dat het een “Zionistisch complot” was, als iemand kritisch werd naar hun ideologie van religieus racisme en apartheid, maar inmiddels gebruiken ze een veelheid van trucs, om iedere kritiek subversief te ondermijnen.

  Dat moet ook wel, want ook de doorgaans naïeve ongelovige honden worden inmiddels sluwer en sluwer. En Allah’s eis om de wereld op slinkse en sluwe wijze te veroveren vanuit hun samenzweerderige haatschuurtjes, kunnen ze inmiddels dan ook vergeten. Sterker nog, de wereld ziet inmiddels maar wat graag dat ze met hun haatschuurtjes zelf oprotten.

  Like

 2. bp633livenl // februari 1, 2018 om 16:03 //

  Het verzet tegen de islam wordt steeds weer iets groter.
  Het werd ook de hoogste tijd trouwens.

  Liked by 2 people

 3. polderboy // februari 1, 2018 om 16:17 //

  In Amsterdam worden tegenwoordig uitgaansgelegenheden vrolijk versierd met handgranaten:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1615636/handgranaat-aan-deur-waterpijpshop-amsterdam-gehangen

  In Zweden werpen ze echter de laatste jaren iemand vaak al vrolijk een granaatje toe:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden
  Tuurlijk hebben we soms al een surprise party’s met wapen geknetter. Maar zo ver als Zweden al is, zijn we nog niet, en de multicultuur in Kaboel kan Timmermans alleen nog maar van dromen: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_attacks_in_Kabul

  Like

 4. Eindelijk! Ga zo door meiden, laat Merkel het maar weten.

  Like

 5. En waar zijn de mannen? Of zijn het pussies geworden?

  Like

 6. paulzwueste // februari 1, 2018 om 18:02 //

  Wat ’n tijden….
  Zou het tijdens de invasie van de Romeinen nu ook zo geweest zijn dat die vrouwen hun venten eens goed dooreen gerammeld hebben en schreeuwden
  “Oké lul…dan gaan wij als vrouwen wel alléén… slap ventekken….”

  Nee, ik geloof het niet want die Duitse “Germanenslagen” waren en zijn nog steeds wereldberoemd….

  Dus als ik het goed begrijp is het geweld van de Duitse vrouwen dus nog het enige wat Duitsland… dus ook ons, nog kan redden van de messen, de springladingen en de kalasnikovs van de islam.

  Nou daar zijn we mooi klaar mee.
  Met alle respect voor de Duitse dames.

  Like

 7. @polderboy locatie was goed alleen moeten ze volgende keer we de pin verwijderen voor ze m aan de deur hangen hahahahaha💣

  Like

 8. Knalzeop // februari 1, 2018 om 23:44 //

  Neem een schietcursus en maak goed gebruik daarvan. Als dat in de USA kan, kan het hier ook.

  Like

 9. Waar zijn die Duitse mannen dan? Stelletje Schwuchtels. Inderdaad dames schaf een wapen aan om je te beschermen. Die bescherming zullen jullie van jullie Duitse overheid niet krijgen, die heeft al jaren de prioriteit gelegd bij de gelukszoekers, als die het maar goed hebben en niet bekritiseerd worden.

  Like

 10. tassepoetster // april 26, 2018 om 22:50 //

  nee de vrouwen zijn NIET RECHTS ze willen alleen niet aangevallen worden of vermoord zelfs door immigranten snap je???????dat zijn we hier in het westen niet gewend maar ook vrouwen buiten de westerse landen moeten beschermd worden tis al erg genoeg als je in een islamland word geboren als vrouw

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Respect voor vrouwen en hun rechten ook al zo iets van voor de islamisering

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s