Nieuw

Vrouw zei “nee” tegen zijn huwelijksaanzoek – voor zijn zelfrespect verkrachtte hij toen haar moeder

De vrouw in de badplaats Piteå verzette zich hevig en na de verkrachting sloeg ze de 28-jarige (foto) met een tafellamp bewusteloos. © Polisen/Piteå badplaats

Een 28-jarige man uit Syrië vroeg een vrouw in Piteå ten huwelijk – maar werd afgewezen. Hij voelde zich toen zo beledigd dat hij onmiddellijk de moeder van de vrouw in de slaapkamer opsloot en haar aan een zeer brute en sadistische verkrachting onderwierp – met de bedoeling om “zijn zelfrespect te herwinnen”.

De verkrachte vrouw kwam met haar twee dochters als asielzoekers naar Zweden en de familie leerde de verkrachter aan het eind van 2015 kennen.

De vrouw vertelde tijdens de rechtszaak dat ze hem als haar kleine broertje was gaan beschouwen. Toen de Syriër om de hand van haar dochter vroeg, was ze blij en wilde dat hij en haar dochter een echtpaar zouden vormen.

Later verhuisden de moeder en haar dochters naar een vakantiehuis in het asielcentrum Pite in de badplaats Piteå. Maar toen de 28-jarige op 13 december 2017 op bezoek kwam om haar “officieel” ten huwelijk te vragen, weigerde de dochter in te stemmen met hem te trouwen.

Na een verhitte discussie verliet de dochter het vakantiehuisje. De moeder had medelijden met de 28-jarige en wilde hem troosten met een kopje thee. Maar in de keuken greep hij haar bij haar kont, waarop ze zich omdraaide en hem een ​​oorvijg gaf.

Hij boog toen haar arm op de rug en duwde haar voorwaarts naar de slaapkamer waar hij de deur op slot deed.

De vrouw probeerde tevergeefs met de 28-jarige te redeneren.

– In onze cultuur wordt namelijk zowel een verkrachter als een verkrachte vrouw blootgesteld aan een reëel risico om gedood te worden, legde ze uit tijdens de rechtszaak.

Daarna werd de vrouw onderworpen aan een zeer brute verkrachting. Ze slaagde er uiteindelijk in hem een ​​schop in de testikels te geven. Maar hij overmeesterde haar, krabde, kneep en beet op haar bovenlichaam, hield haar mond en neus dicht, en overlaadde haar met vuistslagen tot ze flauwviel.

Toen de moeder weer bij bewustzijn was, verkrachtte de 28-jarige Arabier haar. Toen hij klaar was en zich begon aan te kleden, zei hij:

– Je moet gereed staan voor elke keer dat ik je wil.

De moeder werd zo boos dat ze een ​​bureaulamp met een metalen voet greep en de Syriër in zijn nek sloeg, waarna hij bezwijmde. Het was in deze staat dat de politie hem vond.

De Luleå rechtbank heeft de 28-jarige nu veroordeeld tot – naar Zweedse normen zeer hoge vonnis – vier jaar gevangenisstraf voor verkrachting.

– Het oordeel van de rechtbank is dat de misdaad waar de [asielzoeker] is voor veroordeeld, zo ernstig is, ruw en berekend, dat er goede redenen zijn om de bovenste helft van de strafmaat te gebruiken voor deze misdaad, schrijft de rechtbank.

Onder andere wordt door de rechtbank aangevoerd dat de 28-jarige zelf heeft verklaard dat “hij wist dat zij het risico liep om gedood te worden in haar thuisland als het uitkwam dat ze een verkrachtingsslachtoffer was, en dat hij daarom er van uitging dat ze het niet verder zou vertellen dat ze verkracht was”.

De verkrachting had bovendien ook “een duidelijk en uitgesproken element van macht”, volgens het vonnis.

“[De Syriër] heeft verklaard dat hij zich beledigd voelde over het feit dat de dochter hem had afgewezen en de verkrachting heeft begaan om zijn zelfrespect te herstellen. De rechtbank kan niet anders concluderen dan dat hij de verkrachting heeft gepleegd om de moeder en dochter te straffen. Het doel van de verkrachting is een omstandigheid die de strafmaat heeft verhoogd. ”

De Syrische man woont sinds oktober 2015 in Zweden. Hij is een Syrische staatsburger en is een tijdelijk verblijf toegekend als “alternatieve bescherming”.

De Zweedse Migratiedienst heeft bezwaar gemaakt met zijn opstelling dat “als gevolg van het huidige conflict een absolute belemmering bestaat voor de handhaving van de deportaties naar Syrië”. Luleå rechtbank heeft desalniettemin ervoor gekozen om de 28-jarige te veroordelen tot deportatie – gedurende tien jaar.

“Voorwaardelijke invrijheidstelling voor de [Syriër] is op zijn de vroegst actueel  over drie jaar, en het is niet duidelijk dat de situatie in Syrië over drie jaar nog steeds zo catastrofistisch slecht is als het nu is. Daarom kan de rechtbank nu niet beoordelen dat er belemmeringen zijn voor de handhaving van deze veroordeling. Het lijkt logischer om de vraag of er belemmeringen zijn voor de uitvoering van een deportatie wordt uitgesteld tot het tijdstip van de uitzetting”, schrijft de rechtbank.

Bron:

http://www.friatider.se/kvinnan-sa-nej-n-r-han-friade-d-v-ldtog-han-hennes-mamma

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on Vrouw zei “nee” tegen zijn huwelijksaanzoek – voor zijn zelfrespect verkrachtte hij toen haar moeder

 1. En nu kan het ineens wel. Een forse straf met deportatie.
  Dit heb ik niet eerder gezien bij veroordeelde asielzoekers die Zweedse vrouwen hebben verkracht. En die waren in sommige gevallen nog een stuk grover dan deze.

  Like

 2. polderboy // januari 31, 2018 om 08:36 //

  Beter meteen aan Assad uitleveren, onder voorwaarde dat hij daar naar geldend recht bestraft wordt voor de criminele daden tegen die arme vrouw.
  Daarnaast zal het een voortvluchtige crimineel zijn, en geen vluchteling, want je verandert niet van de ene op de andere dag in een beest.
  M.a.w. een beest zal het in Syrië ook geweest zijn, en dan is het voor de Syriërs en Assad ook rechtvaardig als dat beest aan ze uitgeleverd wordt, om meteen berecht te worden voor de reeds daar gepleegde misdrijven.

  Like

 3. Je kunt het beter ongedierte noemen,is echt een beleding voor het beest,die hebben zulke idiote gedachtenkronkels niet en ongedierte moet je bestrijden,met al het gif wat mogelijk is.

  Like

 4. Kosten besparen en meteen eruit tieven waarom moet de belasting betaler nog tig jaar voor dat vuilnis opdraaien eruit

  Like

 5. Ik doe een beroep op meer tolerantie, wij moeten ons meer opstellen naar “hun” gewoontes.
  Hij eiste dus te trouwen en omdat dat geweigerd werd, is de moeder verkracht!
  Dus waarom dan niet: een ieder die naar onze samenleving komt past zich volledig aan!
  Gebeurd dat die, dan wordt men Europa uitgeschopt!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s