Nieuw

Staatsomroep doet weer huilen, maar zeg nu eerlijk wilt U een werknemer aannemen die halve tijd met zijn kont naar Mekka ligt te kreunen?

Op NPO1, de staatstelevisie waar u via uw inkomsteninkomstenbelastingen voor betaald (zou dat geen vrije keus moeten zijn?) ging het over uitzendbureaus die in opdracht van de werkgevers de kandidaten uit moesten zoeken op etnische achtergrond. Of juist niet… En dat zou dan tegen de wet zijn al denk ik persoonlijk dat het een en ander onterecht gemixt wordt.

Door Elise Nijmegen

De feiten zijn nu eenmaal dat mensen met een andere etnische achtergrond ook een, zo is gebleken, vaak andere werkethiek hebben. Vele mensen met een andere etnische achtergrond gaan naar het werk met de instelling; komt het vandaag niet dan komt het morgen wel… Of als Allah het wil… Terwijl de gewone normale Nederlander en de andere geïntegreerde mensen die wel plezierig in Nederland wonen en werken een andere werkinstelling hebben; aanpakken en afmaken die handel.

Dus persoonlijk denk ik niet dat het discriminatie is wat de werkgevers doen die zo’n opdracht onder tafel aan een uitzendbureau geven maar een keuze gemaakt op eerdere ervaringen en laten we niet vergeten: tijd is geld in de zakenwereld!

Maar goed de “zielige minderheden” moeten nu eenmaal in opdracht van de EU, ook betaald met uw belastinggeld, in een goed en positief daglicht gesteld worden met het oog op de islamisering van de EU.

Bent u al wakker? Heeft u uw naasten al wakker geschud? Dit is ons land, het land van de Nederlanders en iedereen die zijn steentje bijdraagt en zich aanpast aan onze normen, waarden en gebruiken. Het is tijd dat Den Haag deze islamitische asielwaanzin stopt en uit de EU stapt!


Nexit is noodzaak!

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

21 Comments on Staatsomroep doet weer huilen, maar zeg nu eerlijk wilt U een werknemer aannemen die halve tijd met zijn kont naar Mekka ligt te kreunen?

 1. Er wordt niet door werkgevers gevraagd om aub geen Chinezen of Eskimo’s langs te sturen b.v.
  Daar heeft dan ook niemand een probleem mee verder binnen zijn of haar bedrijf.
  Het gaat enkel om mensen die de hele dag bezig zijn met de islam, om die niet langs te sturen.
  Je “verhuurt” je als werknemer aan een bedrijf, om dan ook de hele dag bezig te zijn met dat bedrijf.
  En je eventuele hobby’s of bezigheden thuis te laten.
  Het zou ook niet geaccepteerd worden als ik 5x per dag mijn postzegels ga sorteren terwijl ik op mijn werk ben, en daardoor niet met mijn werk bezig kan zijn.
  Of om op de vreemdste momenten van de dag uitgebreid bezig te zijn met b.v. facebook.
  Geen mens die dan niet zal begrijpen dat je dan er uit ligt op je werk.

  Liked by 1 persoon

 2. scherpschutter1943 // januari 31, 2018 om 08:30 //

  tijd is geld en wie betaald bepaalt. zo simpel is het. En laten die anderen niet piepen want ze vreten al mee uit de door ons betaalde staatsruif. Het zijn altijd links geschiften die menen over een andermans geld te mogen beschikken,

  Liked by 1 persoon

 3. De overheid discrimineert zelf veel meer,ze kunnen beter hun bek houden. Dit zielige soort heeft veel gratis,wat de anderen niet hebben. Dit soort heeft voorrang op een huis en krijgt ook gelijk een uitkering, heeft veel meer rechten en plichten zijn er nauwelijks. Als je daar wat van zegt,dat je bijvoorbeeld dolgraag een allochtoon wou zijn ipv zo’n smerige Nederlander,wordt je door de misdadige politie belaagd.Zelfs doodziek kun je als Nederlander in dit land dood vallen ,nou noem dat maar geen discriminatie van dat onmenselijke soort,wat ze overheid noemen,misdadigers zou meer toepasselijk zijn.Over discriminerende rechters maar te zwijgen, die liegen en bedriegen.

  Liked by 2 people

 4. Shadow1100 // januari 31, 2018 om 08:49 //

  Onze “eigen” overheid trekt dit wel weer in balans. Als je als “witte” Nederlander solliciteert bij de politie word je afgewezen. Marokko first hoor je dan. Verder vervullen ze alle hoofdrollen in de serie Opsporing Verzocht………

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // januari 31, 2018 om 08:58 //

  In je CV bij een sollicitatiebrief aan die ambtenarenclubs bij de NPO, of het college van de rechten van de mens zetten dat je je actief inzet bij de PVV.
  De hele linkse ambtenaren cult is nu al bezig om naast de PVV en haar kiezers ook Forum voor democratie maatschappelijk te ex communiceren.
  En dat is nog geeneens vanwege slechte ervaringen!!!

  Met een EU boterberg op je harses rondlopen, stelletje hypocriete ambtenaren, die zelf nog meer discrimineren, en geeneens weten wat concurreren op de arbeidsmarkt is.

  Liked by 2 people

 6. Polderboy, het valt niet onder discriminatie wanneer je als werkgever verlangt dat iemand de hele dag bezig is met het werk waarvoor je iemand aangenomen heb.
  Een werkgever het geen probleem met een keurige en beleefde Surinamer.
  Dus het gaat dus niet om een ras of kleur, maar om mensen die met eisen komen hoe en op welke manier jij je bedrijf dient in te richten en eventueel aan moet passen aan een select groepje mensen. En om daar dan maar rekening mee te houden.
  Dat zou jij ook niet accepteren wanneer ik bij jou binnen kom, en ga eisen dat je b.v. andere gordijnen moet kopen omdat ik anders beledigd ben, omdat de kleur mij niet aanstaat.
  Wat de overheid zelf doet, dat valt onder discriminatie.
  Door blanken bij voorbaat af te wijzen enkel en alleen omdat je blank bent en een Nederlands paspoort heb, zonder ook maar de moeite te doen of je wel voldoende bent gekwalificeerd voor de functie eisen, maar te selecteren op afkomst.

  Liked by 3 people

 7. Wanneer een christen zou eisen dat er een kapelletje aanwezig dient te zijn op de werkvloer, en eventueel een priester om zijn lunch te zegenen tussen de middag op zijn werk, dan kan die christen het verder ook wel vergeten om aangenomen te worden binnen een bedrijf.
  Ook dat is weer zo iets wat ieder mens zal begrijpen, en nooit bezwaar tegen zal maken.
  Dus waarom een uitzondering maken voor 1 specifieke groep.

  Al doende leert men, en door schade en schande wordt men wijs.

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // januari 31, 2018 om 09:46 //

  @BertG.
  Ik kan je volgen.

  Men zoekt een tijdelijke werknemer, maar heeft slechte ervaringen met….
  Uitzendbureau medewerkers wijzen erop dat ze er niet op mogen ingaan in veel gevallen.

  Maar daarnaast, de vraag kan immers best te rechtvaardigen zijn, want wie heb je aan de lijn?
  Een homobarretje?
  Een synagoge die een schoonmaker zoekt?
  Een blijf van mijn lijf huis gericht op opvang van uit huis gevluchte moslima’s?
  Een COA afdeling waar christelijke, atheïstische, homoseksuele, alawietische, boeddhistische, hindoeïstische, en soefi vluchtelingen apart worden opgevangen uit de hele wereld, omdat ze bedreigd en mishandeld of doodgestoken worden door agressieve moslim vluchtelingen?
  Een varkensvleesverwerkingsbedrijf of varkensslagerij?
  Een bedrijf met werknemers waar vele van de PVV zijn?
  Het Israëlische verkeersbureau?
  Een Koerdische culturele vereniging?
  Een bedrijf zonder aparte halal kantine?
  Een bedrijf zonder islamitische gebedsruimte zoals bij de UvA?
  Een bedrijf met een gecombineerde toiletruimte, verboden voor moslima’s?
  Een christelijke school?
  Een Joodse school?
  De burmese ambassade?
  Een Amerikaans bedrijf, dat dus afkomstig is van de grote satan?
  Een bedrijf waar volgens het bedrijfsreglement geen hoofddoekjes gedragen kunnen worden, zoals ook vele uitvoerende ambtelijke bedrijven?
  Een sjiitisch bedrijf dat last krijgt met soennieten omdat ze met elkaar in oorlog zijn, of andersom, of zoals ook moslimbroeders en andere soennieten oorlog onderling voeren?
  Gewoon een bedrijf waar in de kantine vrouwen uitgescholden worden voor “kutwijf”of “hoer” waar de bedrijfsleiding niks zegt, maar het wel meeneemt bij de volgende sollicitaties natuurlijk (zelf gezien).
  Nou ja, ik stop ermee, want je kan wel aan de gang blijven…

  Liked by 4 people

 9. Er is geen mossel te vinden, waar dan ook in de wereld, die zal zeggen, tussen 09:00 en 17:00 is allah voor mij niet zo belangrijk.
  Daar houd ik mij wel weer mee bezig wanneer ik thuis ben.
  Dat gaat 24p/d door, bij elke stap of handeling die hij of zij zal verrichten.
  Dus die werkgever kan op ze kop staan wat die wil, maar staat in dat geval nog ver onder aan de lijst om maar naar te hoeven luisteren.
  Dus je bent de hele dag bezig om een strijd te voeren wie er nou de baas is in een bedrijf.
  Daar zit toch geen mens op te wachten.

  Liked by 4 people

 10. scherpschutter1943 // januari 31, 2018 om 14:23 //

  De staat is je ergste vijand en daarna komen de moslims

  Like

 11. BertG, muslim gezeik, zit je als werkgever echt op te wachten.
  paar jaar terug
  http://www.nationalreview.com/corner/429274/colorado-190-muslims-fired-meatpacking-plant-cause

  Like

 12. Islam-mieten.
  Het soort lui die je niet als buren wilt, niet naast wilt staan voor het verkeerslicht laat staan er de straat mee oversteken, maar hey,….volgens de npo lees;overheid, zou het desalniettemin een fantastisch idee zijn als ondernemers in Nederland dit soort type’s in hun onderneming integreren??

  Wel beste overheid,….’integreren’ is een werkwoord en komt van het woord ‘integratie’……snapt U?? INTEGRATIE.

  (als bij U het ‘kwartje’ is gevallen mbt het bedoelde van bovenstaande zinsnede snapt U ook waarom een Nederlandse ondernemer dit soort lui niet binnen de muren van zijn onderneming wil hebben)

  Liked by 1 persoon

 13. Ik snap het wel maar laten we eerlijk zijn. Ze zijn niet allemaal zo. Het verdrietige van dit alles is dat een percentage en dat zijn die personen die de laatste jaren hier heen komen of gekomen zijn om te profiteren en te stelen. Gelukkig ken ik er een behoorlijk aantal die gewoon mee doen. Maar zoals altijd de minderheid verpest het voor de meerderheid. Daarom moet de overheid die lui er uit pleuren. Hier geboren of niet.

  Like

 14. Stef, hou toch op over een minderheid die het verpest voor de rest.
  Ik ben me hele leven nog niet eentje tegen gekomen die zich normaal gedraagt.
  Soms lijkt het zo, maar je je omdraait zijn het gewoon weer dezelfde schoften die het altijd al waren.
  Geen 1 is te vertrouwen.

  Like

 15. Zelfs een dooie niet

  Liked by 1 persoon

 16. polderboy // januari 31, 2018 om 23:52 //

  Stef, profiteren en stelen draait het niet om: dat gebeurt ook bij andere groepen.
  Waar het om gaat is met elkaar samenleven, vanuit wederzijds respect.
  Maar islam, Mo en Allah hun boodschap is alle anderen respectloos te veroordelen.

  Die linkse lui halen geen massa’s multiculti lui binnen, maar bijna uitsluitend islamieten uit islamlanden, die heersen over respectloze mensen, waar mogelijk met sharia geweld, totdat er geen respectloze mensen meer over zijn, wat verklaart dat in islamlanden heel vaak minimaal 99% van de bevolking islamiet is.
  Dat levert fricties op, en 1400 jaar historisch bewijs doen me vermoeden dat het nog meer fricties gaat opleveren hier.

  Liked by 1 persoon

 17. discriminatie op kleur bestaat al eigenlijk tijden niet meer, maar men heeft dat ( nog ) niet in de gaten….gaat slechts om het verschil in GEDRAG, D A T is waar het om draait. Er is toch geen 1 fatsoenlijk bedrijf die mensen aanneemt waarvan bij voorbaat al vast staat dat het NIKS gaat worden ? Om aangenomen te worden, moet je capaciteiten hebben en anders wordt je NIET aangenomen ….wat heeft dat met D i s c r i m i n a t i e te maken ……en ja hoor, bij Jinek wordt er dan weer driftig gejankt aan tafel, walgelijk

  Liked by 1 persoon

 18. Jan van Groningen // februari 1, 2018 om 20:42 //

  Niet alle …wel veel en naar mijn smaak allang teveel

  Like

 19. Jan van Groningen // februari 1, 2018 om 20:48 //

  Opa zaliger zei me dat zelfs dooien nog niet te vertrouwen zijn …gaat verder : die rooien slopen nu zelfs standbeelden voor hun zwarten en nog zijn ze niet tevreden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Vluchtelingenzorg is van mening dat wij in ons testament onze kinderen moeten vergeten en alles naar de door Brussel binnengeloodste islamitische koppensnellers moeten doorsluizen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s