Nieuw

Joods jongetje (8) aangevallen in voorstad Parijs

Door: Peter Vermaas

Antisemitisme In Sarcelles, een voorstad van Parijs waar veel Joden wonen, groeit het anti-Joodse sentiment.

Een 8-jarig Joods jongetje is maandag aan het eind van de dag bij Parijs met geweld aangevallen door twee jongeren. Hoewel geen antisemitische teksten zouden zijn uitgesproken, gaat het Franse parket wel uit van een antisemitische daad.

Het incident had plaats rond half zeven in de stad Sarcelles, iets ten noorden van Parijs. Het kind droeg een keppeltje en peies, kenmerkende Joodse haarlokken. Hij was onderweg naar een buitenschoolse cursus toen twee iets oudere jongens achter een vuilnisbak vandaan kwamen, hem tegen de grond duwden en begonnen te slaan. Het jongetje schuilde vervolgens onder een geparkeerde auto, waarna de daders ontkwamen.

Lees verder:

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/01/31/joods-jongetje-8-aangevallen-in-voorstad-parijs-a1590414

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Joods jongetje (8) aangevallen in voorstad Parijs

 1. Dat gebeurd hier ook maar dan met NL jongetjes.
  Zelf gezien en meegemaakt op het schoolplein in de straat enz .
  Het enige nooit is dat er nooit iemand eens over schrijft.
  Laat staan dat je met discriminatie aan kunt komen.

  Like

 2. Het lijkt mij dat als de NSBers kinderen aanvallen en die NSBers in mekaar getrapt worden, dat daar dan wel aandacht voor is!
  Een simpele regel: van kinderen blijf je af!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s