Nieuw

Hoe incestueuze talkshows de kijker manipuleren

Door: Geerten Waling

In theorie besteden onze televisienetten wekelijks vele uren aan gesprekken en debatten. Zelfbewust zetten ze de journalistieke nieuwsgaring even stil en maken zendtijd vrij voor interviews, debatten en bespiegelingen. Deze pompeuze minicolleges vanuit de hoofdstad onzer natie zijn een belediging van de kijker, en wel op drie manieren.

Ten eerste zijn ze vrijwel niet te onderscheiden in stijl. Ze bieden drie identieke merken audiovisuele kauwgom voor de lege geest. Ten tweede zijn ze zo ingericht dat ze perfect functioneren als echokamers voor politici en een klein clubje deskundologen. Ten derde zijn ze fixed. Doorgestoken kaart.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2018/01/580661-580661/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4404 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Hoe incestueuze talkshows de kijker manipuleren

 1. antiislamnu // januari 31, 2018 om 10:19 //

  Dit roep ik al jarenlang maar schijnbaar is dit eredivisie observeer want als ik het onderwerp wil bespreken staan ze me aan te kijken alsof ik net uit een ruimteschip ben gewandeld

  Like

 2. Doe net als ik, kijk niet naar die politiek correcte hersenspoelende rotzooi van de staatstelevisie. Er is zegge en schrijve maar 1 programma van de staatstelevisie waar ik naar kijk en dat is “Opsporing verzocht” Het enige reality programma op waarheid gebaseerd en waarin de hoofdrollen constant worden verdeeld tussen Noord Afrikanen en Antillianen. Bijrollen zijn voor de overige criminele islamieten uit de ons bekende landen.

  Like

 3. Als ik naar M van Nieuwkerk kijk, gaan mijn benen spontaan in gestrekt houding en begin ik Duits te spreken.
  “goed bandje”!
  Jawoll mein fuhrer.
  Ik ben jaren afgehaakt, ben geen fan van Nazi-TV.

  M van Nieuwkerk; de witte imam!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: