Nieuw

’FBI bezorgd over publicatie memo’

WASHINGTON – De FBI maakt zich zorgen over de mogelijke publicatie van een omstreden memo. Het document suggereert volgens bronnen van The New York Times onder meer dat onder valse voorwendselen toestemming is verkregen voor het afluisteren van Carter Page, die als adviseur was betrokken bij de presidentscampagne van Donald Trump.

De memo is opgesteld door Republikeinse afgevaardigden. In de tekst staat naar verluidt dat de FBI en het ministerie van Justitie de zogeheten FISA-rechtbank onvoldoende duidelijk hebben gemaakt dat ze hun afluisterverzoek deels baseerden op onderzoek dat is gefinancierd door de Democraten, die oppositie voeren tegen Trump.

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1612811/fbi-bezorgd-over-publicatie-memo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s