Nieuw

Antisemiet, antiwesters, homofoob, vrouwen onderdrukker en Erdogan fan Adnar Oktar schrijft boekje om oorlog tegen Koerden in Nederland en België op te starten

Een verkapte poging van de smerige Turkse dictator Erdogan om in de lage landen een oorlog te ontketenen tussen de Turken en de Koerden op een manier waar nazi Duitsland trots op zou zijn geweest. Een fascistisch haat boekje geschreven door een van zijn knechtjes om de in Nederland aanwezige Turken er nog maar eens op te wijzen dat alle Koerden dienen te worden uitgeroeid. Wellicht kan de Nederlandse regering hierbij wel helpen hebben ze in de jaren dertig ook gedaan met aan andere onderdrukte bevolkingsgroep.

Het verspreiden van pamfletten om een straatoorlog te ontketenen om gezamenlijk de genocide op de Koerden te kunnen voltooien. En niet de eerste keer dat Koerden binnen Europa worden opgejaagd door Turken die hier leven volgens de regels, waarden en normen van de Turkse dictator en de islam.

In Nederland ontvingen in elk geval inwoners uit Rijswijk en IJselmonde een prul met de naam ‘De verraderlijkheid en de wreedheid van de PKK’ een gedrocht dat overigens te lezen is middels deze link  mocht u dit van fascisme, racisme en tot haat aanzettende prullaria willen inzien. Enige voordeel van deze link is het feit dat er dan geen bomen voor hoeven te worden omgehakt.

Wat wil dictator Erdogan hiermee bereiken?

Ach de Turken kijken niet op een genocide meer of minder echter nu er zoveel Turken buiten hun eigen land zijn gaan wonen kunnen ze de hulp van deze frontsoldaten prima misbruiken om het leven van eenieder waar hun dictator last van heeft onmogelijk te maken. Denk even aan de NSB in Nederland die ook ruim voordat nazi Duitsland in Nederland aan de macht kwam al netjes in kaart hadden gebracht wie er wel en niet te vertrouwen waren om zodoende de Duitse bezetters optimaal te kunnen helpen.

De Turken hebben de afgelopen jaren reeds menig Koerdisch dorp met de grond gelijk gemaakt en de bewoners verdreven. Nu gaat men verder de grens over in Syrië en richting Irak met de opruiming. Erdogans grote voorbeeld noemde dit het creëren van meer ‘Lebensraum’, de Turkse dictator noemt het een veiligheidszone maar volgens mij is het exact hetzelfde.

Met de verspreiding van dit boekje wordt nogmaals bewezen dat een escalatie tussen Turken en Koerden op ons grondgebied niet ver af is. Het is niet de eerste keer dat er in Europa conflicten worden uitgevochten door bevolkingsgroepen uit oorlogsgebieden die steeds weer voor problemen zorgen.

De Europese Unie of de NAVO doen hier niets tegen, niet tegen het verdrijven van de Koerden en niets tegen het vergrote van Turkije door buurlanden aan te vallen. Men houdt zicht liever bezig met de vluchtelingenellende en de mogelijkheid voor Turken om visumvrij te kunnen reizen. Iets wat door de Turkse dictator misbruikt wordt om zo veel mogelijk Koerden te dumpen in lidstaten van de EU. Voordeel voor de Turkse dictator is het feit dat de verdreven Koerden geen aanspraak meer kunnen maken op hun eigen leefgebied binnen Turkije of tegen de Turkse grens en vanzelf een leven gaan opbouwen in andere landen, afgezonderd van elkaar en om die reden krachtloos om te strijden voor hun eigen Koerdische Staat.

Het andere voordeel voor deze opper Turk is het verschuiven van het strijdtoneel tussen de Turken en de Koerden naar de Europese steden in bijvoorbeeld Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en ga nog maar even door. Hier kan Turkije ‘niets’ aan doen in dit is de verantwoording van het land waar deze gevechten plaats vinden. Deze landen moeten dan uiteraard wel de kant van Turkije kiezen in deze conflicten anders wordt de dictator boos en gaan marionetten zoals de ‘denk’ sekte hier in Nederland steigeren en samen met extreem linkse Nederlanders roepen over de rechten van de Turken die alhier dan worden geschonden. De Koerden spreekt men uiteraard niet over deze moeten worden uitgeroeid, althans volgens Erdogan en zijn kudde blinde schapen wereldwijd vertegenwoordigt.

Een burgeroorlog binnen onze landsgrenzen en ook nog eens een oorlog waar wij als Nederlanders niets mee te maken hebben. Of toch wel?

Was het niet aan de Koerden beloofd dat ook wij ze zouden helpen aan een eigen staat wanneer ze ons zouden helpen om Erdogans strijdmakkers de islamitische staat te verslaan?

Met groet Bolo

 

foto via Pixabay

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Antisemiet, antiwesters, homofoob, vrouwen onderdrukker en Erdogan fan Adnar Oktar schrijft boekje om oorlog tegen Koerden in Nederland en België op te starten

 1. Grijze wolven fascisten moet je uitschakelen voor ze een gevaar voor de samenleving worden.

  Like

 2. polderboy // januari 31, 2018 om 18:15 //

  Ach, hij schrijft een beetje vanuit soennitisch moslimbroeder perspectief, die een eigen niche moeten vinden om de soennitische moskeesoldaten in Turkije achter zich te krijgen.

  Daarvoor ontwikkeld hij een eigen theorie, met (wereld)bedreigingen, waaruit een heroïsche opdracht ontstaat die Turkije moet redden en mede de wereld gaat redden, waarnaast de dag des oordeels ook al uitgebroken is, naast dat de Koerdische broeders gered moeten worden, en ook nog diverse op de loer liggende en meedogenloze vijanden worden gesignaleerd.

  Alles vindt aansluiting bij Mo en Allah, 1400 jaar geleden, die een meedogenloze strijd streden tegen meedogenloze achterbakse vijanden, maar Allah die gelukkig zei zelf de allergrootste samenzweerder te zijn, daar gaan de heroïsche jihadmannen het gelukkig mee redden, omdat ze het juiste en goede pad volgen en de sluwste macht, Allah, en zijn sluwste machthebbers achter zich hebben staan.

  Gewoon islam, overgoten met een eigen Turks moslimbroeder sausje.

  Like

 3. antiislamnu // januari 31, 2018 om 18:35 //

  Natuurlijk doet europa niets behalve tevreden toekijken hoe er een nieuwe vluchtelingen crises wordt gecreëerd door Erdogan.

  Liked by 1 persoon

 4. Komen ze niet in moskeeën in grote verwarring.
  Hun reet liften naar het western hopen dat ze mensen verleiden.
  Nu moeten ze de Erdogangbang tevreden stellen.
  Welke richting moeten ze nu met hun reet omhoog zitten?

  Like

 5. polderboy // januari 31, 2018 om 19:49 //

  De EU wat betreft West Europa hoef je voorlopig overigens nog niks van te verwachten, ook niet wat betreft die maffe agressieve Turkse soennitische moslimbroeders.
  Die leiders in West Europa zijn nog bezig de ware islam te ontdekken, en denken nog steeds dat het een kwestie is van de mensen uit Staphorst uit hun gesloten christelijke gemeenschap ontsluiten.

  Like

 6. Claudia M. // januari 31, 2018 om 20:44 //

  Deze propaganda is op meer matten terecht gekomen; https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1717958/

  Wat een fantastisch land is toch; nietwaar Rutte?

  Als onze bestuurders het niet erg vinden, gaat deze serieus nadenken over vormen van bewapening! Op jullie rekenen, doe ik niet meer!

  Like

 7. Claudia M. // januari 31, 2018 om 21:04 //

  OT @Bolo
  Q; “Was het niet aan de Koerden beloofd dat ook wij ze zouden helpen aan een eigen staat wanneer ze ons zouden helpen om Erdogans strijdmakkers de islamitische staat te verslaan?”

  Alle afspraken uit het verleden hebben ze ons Nederlanders toch ook door de neus geboord? Beloftes vanuit onze overheid zijn waardeloos.

  Like

 8. Republikein // februari 1, 2018 om 01:04 //

  Wat een ellende, kunnen ze niet naar huis?

  Like

 9. Daar hebben die Turken dat hele boek niet voor nodig, dat doen ze uit hun zelf al.

  Gisteravond was het hommeles op station Utrecht Centraal. Turkse Koerden en aan de andere kant aanhangers van de Turkse president Erdogan demonstreerden onaangekondigd op een van de drukste knooppunten van ons land: de stationshal.
  https://www.powned.tv/artikel/terugkijken-turken-veroorzaken-chaos-op-utrec

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s