Nieuw

Agressieve bontkraagjes mishandelen ondernemer – ’Ik dacht: ze slaan me helemaal dood’

Foto ter illustratie.

ARNHEM – De Arnhemse ondernemer Danny Daans heeft nog steeds gestold bloed op zijn gezicht zitten. Hij werd afgelopen weekend in elkaar geslagen en beroofd. Ongelofelijk, vindt Daans, en onacceptabel. Hij looft een beloning uit voor de gouden tip.

De Arnhemmer, eigenaar van kiosk ’t Duifje, had twee tassen met Surinaams eten bij zich en een flink geldbedrag. Dat laatste verloor hij: de twee ’agressieve bontkraagjes’ hebben 1.500 euro kunnen ontfutselen. De politie heeft ze niet kunnen vinden.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1612306/ik-dacht-ze-slaan-me-helemaal-dood

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on Agressieve bontkraagjes mishandelen ondernemer – ’Ik dacht: ze slaan me helemaal dood’

 1. scherpschutter1943 // januari 31, 2018 om 22:36 //

  De politie zal wel niet goed gezocht hebben. ik weet zeker dat het slachtoffer zijn overvallers kan terug herkennen. Mijn advies aan hem is om een vuurwapen aan te schaffen en deze gasten te grazen te nemen als ze terug komen. En dat ze terug komen staat vast. Op de politie hoeft deze ondernemer niet te rekenen. Waar hij wel op kan rekenen is de belastingdienst, zijn stille vennoot. Die verliezen hem geen seconde uit het oog en zien elke stap die hij zet.. Helaas voor zijn veiligheid heeft hij daar niets aan.

  Like

 2. Zo te zien heeft de Arnhemse ondernemer Danny Daans geen min postuur en hij zou deze twee etnische criminele profiteurs de baas kunnen zijn, echter hij was op dat moment erg naïef en lette niet goed op zijn omgeving. Natuurlijk had Daas geen enkel ervaring met een of andere vechtsport. Daans maakte ook nog eens de grootste fout om deze 2 leden van het grondpersoneel van Allah vriendelijk goedendag te zeggen, dit is gewoon een rode vlag voor het zwakbegaafde moslimtuig welke in de regel de autochtone gastvrijheid, tolerantie en vriendelijkheid als een zwaktebod beschouwen. Danny Daas heeft natuurlijk wel gelijk dat hij niet bij de pakken neer gaat zitten en gewoon doorgaat met zijn dagelijkse bezigheden. Een belangrijke les heeft Danny van dit avontuur geleerd, dat men mentaal en fysiek afstand moet nemen van deze lieden uit de lokale, islamofascistische monocultuur.

  Liked by 1 persoon

 3. Adriaan, de man kan er op wachten dat hij de volgende keer weer aan de beurt is.
  Ik kom details tegen in het artikel, waaraan je toch maar beter geen gehoor aan kan geven.
  Mr. gokt regelmatig, wint regelmatig, en loopt daar dan mee rond.
  Een makkelijker slachtoffer kan je dan niet maken van jezelf.
  Hij heeft ze vast wat tips gegeven.

  Liked by 1 persoon

 4. BertG. // februari 1, 2018 om 08:43

  Ja Bert het is de kat op het spek binden, alleen de omgang met dit crimineel moslimtuig geeft vroeg of laat de garantie dat men iets ernstigs overkomt, het zit in de aard van deze etnische beestjes.

  Like

 5. polderboy // februari 1, 2018 om 09:47 //

  Meer Iftarren met ze. Doet de politie ook en zodoende stampen ze agenten niet aan gort.

  Daarnaast wel die 1500 Euro jizya blijven dokken natuurlijk, zoals de overheid ze met subsidies blijft vertroetelen onder de noemer “de gediscrimineerde dubbele slachtoffers helpen integreren.” Maar goed, dat is belastinggeld, dus dat is eerlijk afgeperst van ongelovige honden voor de islam.

  Sowieso ben je uiteindelijk toch de lul, om die islamitische vrede te bewaren, zeker met dat zootje collaborerende leiders hier.

  Like

 6. rotsus1958 // februari 1, 2018 om 11:34 //

  Tja, misschien binnenkort eens een “ledenvergadering” houden ergens in den lande…….maar mag ook altijd bij mij thuis hoor….!!!

  Van alleen gaat dit namelijk niet opgelost worden beste mensen!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s