Nieuw

Trump tekent niet voor sancties tegen Rusland

Bron/Auteur Kremlin.ru

WASHINGTON – De Amerikaanse regering heeft geen nieuwe sancties tegen Rusland afgekondigd. De Amerikaanse president Donald Trump geeft daarmee geen gevolg aan een wet ingediend in de Senaat die hij met enige tegenzin in de zomer van 2017 tekende.

De Senaat riep de Amerikaanse regering vorig jaar op om Rusland te straffen voor inmenging in de Amerikaanse verkiezingen in 2016. Een woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zei maandagavond dat veel landen de afgelopen tijd defensieorders in Rusland hebben geannuleerd, waardoor de Russische economie al met grote economische tegenslagen is getroffen.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1603102/trump-tekent-niet-voor-sancties-tegen-rusland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Trump tekent niet voor sancties tegen Rusland

 1. antiislamnu // januari 30, 2018 om 22:44 //

  Heel verstandig we kunnen de Russische beer wel blijven prikken maar op een dag bijt hij terug

  Like

 2. polderboy // januari 31, 2018 om 06:08 //

  Wel gooit Turmp Guantanamo Bay weer open, waarbij hij Al Bagdadi noemt:
  “…the ISIS leader, al-Baghdadi, who we captured, who we had, who we released.”
  http://www.foxnews.com/us/2018/01/30/text-president-donald-trumps-state-union-address.html

  Obama heeft het geprobeerd, maar met islam terreur onderhandel je niet. Neem de geradicaliseerde islamist Erdogan ,die reeds 400 dagen pastoor Brunson zonder reden in Turkije opsluit. De Ottomaaanse clanleider gebruikt Brunson gelijk Hamas en Al Qaida, waar Erdogan nauw mee samenwerkt, als gijzelaar in onderhandelingen:
  “Truth is that Brunson’s incarceration has become a bargaining chip for Turkey…
  http://assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=24492&lang=en

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s