Nieuw

Sneeuwvlokje jammert: “Een man die Donald Trump-buttons in NYC verkocht, liet me erg onveilig voelen en de blanke politieagent vlakbij me deed niets om me te helpen”

YouTube Sreenshot

Dit is een product van wat de extreem-linkse, politiek correcte, infantiele sneeuwvlokgeneratie heeft voortgebracht.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Sneeuwvlokje jammert: “Een man die Donald Trump-buttons in NYC verkocht, liet me erg onveilig voelen en de blanke politieagent vlakbij me deed niets om me te helpen”

 1. Henk der Niederlànder // januari 30, 2018 om 09:06 //

  Kun je xo’n sneeuwvlokje niet laten smelten en door het riool wegspoelen.
  Dan is ze gelijk ook van haar lijden verlost.
  Wat een in en in zielige mafketel.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Je houdt het toch niet voor mogelijk. Als het mijn dochter was – God forbid – kreeg ze een goed pak slaag. Dat is van een generatie, die nog wat moet gaan betekenen voor de wereld?

  Liked by 1 persoon

 3. Wat Marlies al zegt, een goed pak slaag.
  En nou gaan we weer normaal doen, aanstellerig wijf.

  Liked by 1 persoon

 4. Na ja, een pak slaag.
  Meestal helpt een goeie beurt beter.
  Zo’n eentje dat ze een week niet meer kan zitten.

  Liked by 1 persoon

 5. never put your dick in a crazy chick.
  Dat is er zo 1 die toestemt, om daarna je aan te geven voor verkrachting omdat ze achteraf spijt had.

  Like

 6. bp633livenl // januari 30, 2018 om 22:17 //

  Omdat ze er achteraf spijt van had en dacht er een financieel slaatje uit te slaan
  De vrouwen zijn het allerergste….ze staan te klappen als de vijand binnenstroomt, ze willen geneukt worden door negers of arabieren, ze stemmen op de verkeerde partijen en ze willen geen kinderen meer of het moet er een zijn van een zwarte of bruine, ze zijn naïef en onewetend.
  De vrouwen, de goede daargelaten, zullen onze ondergang bespoedigen

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // januari 31, 2018 om 00:39 //

  Mijn hond bezat goed instinkt, stink er niet in zei mijn intuïtie.
  Lagguh joh, en die hond maar met z’n staartje trommelen.

  Like

 8. trebor2110 // januari 31, 2018 om 08:49 //

  Deze is ook duidelijk

  Like

 9. Tja dit zijn dus de links/liberale sneeuwvlokjes waarmee realisten óók in Nederland in ruime mate mee opgescheept zitten. Sneeuwvlokjes beschouwen meestal hun ziekelijke psychische aandoeningen als deugd.

  Like

 10. ongelovige // januari 31, 2018 om 12:43 //

  Wat zijn sneeuwvlokjes nou weer? Ik heb gegoogeld:
  https://www.taalbank.nl/2017/01/19/sneeuwvlokjesgeneratie/

  Nu we het vandaag toch over winterse woorden hebben, vorige week debuteerde het woord sneeuwvlokjesgeneratie in de Volkskrant. Die naam duikt op in een beschrijving van de hedendaagse studenten. Die ergeren zich ‘aan de nadruk die er ligt op blanke denkers’ en vinden de wijsheid van filosofen als Descartes ‘een erfenis van het kolonialisme’. Weg ermee dus: ‘De studenten willen liever wat minder westerse filosofen. Die zouden moeten plaatsmaken voor Afrikaanse en Aziatische wijsgeren.’ De drift om universiteiten ‘te verschonen van smetten’ gaat echter ‘verder dan racisme en kolonialisme’, die als ‘schokkend’ worden ervaren. Ook op andere manieren worden de tere studentenzieltjes ontzien. Zo kregen ‘archeologiestudenten aan het University College in Londen (…) te horen dat ze lessen over de archeologie bij hedendaagse conflicten mogen verlaten wanneer ze het materiaal te schokkend of traumatiserend achten.’

  Gevoelige tiepjes worden in het Engels sinds eind jaren negentig snowflakes genoemd. De Urban Dictionary omschrijft een snowflake als een ‘overly sensitive person, incapable of dealing with any opinions that differ from their own’. Dit figuurlijke gebruik van snowflake zou gepopulariseerd zijn dankzij de film Fightclub uit 1999, gebaseerd op de gelijknamige roman (1996) van de Amerikaanse satiricus Chuck Palahniuk, waarin de uitspraak ‘You are not special. You are not a beautiful and unique snowflake’ te vinden is.

  Generation snowflake werd zeer onlangs opgenomen in Collins Dictionary (definitie: ‘the collective name for the young adults of the 2010s’) en sinds het bericht hierover troffen we de vertaling sneeuwvlokjesgeneratie al een paar keer op internet aan.

  Maar die vertaling is al ouder. In een artikel uit 2013 op internet is de volgende passage te vinden: ‘In de Huffington Post las ik een interessante viral blog. Onze toekomstige reizigers krijgen er als ‘Generation Me Me Me’ van langs. Tere sneeuwvlokjes, ijdel en met constante behoefte aan schouderklopjes (…) en dus ongelukkig en bovenal met onrealistische doelen.’. Vervolgens wordt deze nieuwe generatie omschreven ‘als één met nieuwe prioriteiten, ideeën en uitdagingen. ( De sneeuwvlokjesgeneratie).’

  We moeten het woord maar in de gaten houden, want sneeuwvlokjesgeneratie is vrijwel zeker here to stay in het jargon van sociologen en andere gogen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s