Nieuw

Nieuwe camerabewaking in Zweden voorbereid voor schoten-sensoren

Pixabay

Schoten-sensoren bestaan ​​al in andere plaatsen in het land.
– We zullen dit in de toekomst verder ontwikkelen, zegt de politie.

Camerasurveillance met geluidsontvangers voor het detecteren van schietpartijen en explosies is al aanwezig in het Järva-gebied in Stockholm en Malmö.

Nu de camerabewaking in een aantal van de meest zogenaamde bijzonder “kwetsbare gebieden” in Göteborg wordt uitgebreid, zijn ze al voorbereid op hetzelfde type geluidssensoren.

De politie is van mening dat de camera’s moeten bijdragen aan meer veiligheid en betere vooruitzichten om misdaden op te lossen.

– Dit doen we voor onze burgers. Het is een manier om de veiligheid van bewoners in het gebied te vergroten en ons vermogen om misdaden op te lossen te maximaliseren, zegt Christian Nylén, van de gemeentepolitie Göteborg.

– Als er een misdaad is begaan gaan we eerst het materiaal bekijken, in verband met specifieke inspanningen of als er voortdurende misdaden zijn. Het systeem is voorbereid op audioherkenning, zoals schoten, explosies en kan autokentekens lezen. We zullen dit in de toekomst verder ontwikkelen, zegt Christian Nylén.

Bron:

https://samnytt.se/ny-kameraovervakning-i-bergsjon-och-hjallbo-forberett-for-skottsensorer/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

3 Comments on Nieuwe camerabewaking in Zweden voorbereid voor schoten-sensoren

 1. scherpschutter1943 // januari 30, 2018 om 08:58 //

  zinloos gedoe daar in zweden met die cameras die een knal registreren. Poging van de autoriteiten te doen voorkomen alsof ze iets aan de gewapende bendes gaan doen. Niet dus. Laf zooitje. Wat helpt? Gewapende mannen in de straten, die direct het vuur openen op criminelen met kwade bedoelingen. Zal vast wel eens iemand per ongeluk het slachtoffer worden maar dat is nu ook het geval. Dan nog iets. Elke gewapende crimineel ter plekke doden, doen ze in Colombia ook. Blijkt te werken.

  Like

 2. Allemaal schijnveiligheid waar je niks aan hebt.
  Wanneer gaan ze er nu echt iets aan doen.
  Ik stel werkkampen voor waar criminelen voor langere tijd opgeborgen worden.

  Like

 3. Kletskoek.
  Het wordt niet veiliger, want de camera begint pas met registreren als er wat gebeurt/is gebeurd. Gewoon de zoveelste onzinmaatregel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s