Nieuw

Duitsers protesteren nadat “onbegeleide minderjarige” Afgaan een tienermeisje heeft vermoord

“Veiligheid voor ons en onze kinderen”. De tegendemonstranten waren ook aanwezig met hun boodschap “sta op tegen racisme”.

Afgelopen zondag hebben duizenden mensen in de Duitse stad Kartel gedemonstreerd, waar een “onbegeleide minderjarige” Afghaanse vluchteling in december een 15-jarig meisje heeft doodgestoken.

Het gezelschap van verontruste burgers hield spandoeken omhoog met boodschappen als “Kandel is overal”, wat betekent dat de onveiligheid en het geweld door de recordhoge immigratie tot stand komt en overal in Duitsland aanwezig is, en “We eisen bescherming en veiligheid”.

Lokale autoriteiten wijzen erop dat veel van de demonstranten niet in Kandel wonen, maar daar naar toe zijn gereist om de kwestie met het 15-jarige meisje voor hun eigen agenda te gebruiken.

Bron:

https://samnytt.se/tyska-protester-efter-ensamkommande-afghan-mordat-tonarsflicka/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on Duitsers protesteren nadat “onbegeleide minderjarige” Afgaan een tienermeisje heeft vermoord

 1. Henk der Niederlànder // januari 30, 2018 om 09:47 //

  Wel opvsllend dat de lokale autoriteiten weten te vertellen dat veel demonstranten niet uit Kandel komen en de kwestie voor hun eigen agenda gebruiken.
  Dus volgens diezelfde lokale autoriteiten mogen die mensen niet bang zijn dat hetzelfde morgen in hun eigen stad of dorp gebeurd.
  Zullen we het dan nog maar een keer hebben over manipulatie via nieuwskanalen

  Like

 2. Jackvanderveen // januari 30, 2018 om 10:08 //

  Locale autoriteiten : “zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten”, hetgeen bij dezer betekent: de locale Roverheid tracht dit protest te gebruiken voor eigen gewin, dus draaien zij de feiten maar om.
  En nu verder gaan met de dagelijkse orde en niet meer zeiken. Er zijn nog voldoende 13-jarigen over in Duitsland en anders importeren we die gewoon.

  Like

 3. polderboy // januari 30, 2018 om 10:08 //

  Ach, waarschijnlijk is het een verwarde voortvluchtige vluchteling, die reeds de meest afschuwelijke Taliban misdrijven in eigen land heeft gepleegd.

  Dat incidentje met dat meisje zal echt niet het enige cultureel bij deze Allah Akbar brullende gelovige zijn, die zich cultureel anders gedraagt, en dus enorm bijdraag aan onze diversiteit.

  Het klimaatprobleem lijkt me veel nijpender, en zoals Femke Halsema gisteravond zei: “de onderdrukking van moslims hier.” Wat hij allemaal al op zijn geweten zal moeten hebben, lijkt me daarom niet echt de moeite waard om je druk over te maken.

  Daarnaast zal het gediscrimineerde dubbele slachtoffer van Rutte een heleboel subsidie op gaan leveren, om de dikke salarissen van te betalen, van de in de vluchtelingen industrie werkzame ambtenaren van Groenlinks en de vrije ondernemers van de VVD. .

  Redenen genoeg om dat Afghaanse slachtoffer, dat volgens shariawetten verleid is door dat intens slechte ongelovige hoertje, alle sympathie voor te hebben en alleen een fascist zal dat weerleggen.

  Like

 4. En de tegendemonstranten veroordeelden de racistische actie van de Afghaanse moordenaar niet?

  Like

 5. Knalzeaf // januari 30, 2018 om 15:16 //

  Ik kom regelmatig in Berlijn en Düsseldorf en ben gewend aan veel mossels met blonde meisjes in auto’s van een ton of meer. Gewoon overdag terwijl de duitsers werken. Waarschijnlijk hebben die meisjes en hun ouders geen bezwaar daarmee. Valt weer een slachtoffer dan hebben ze het zelf verdiend.
  Mijn kinderen moeten niks van die appen en toch blijf ik waakzaam. We zijn gezond varkensvlees eters.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s