Nieuw

19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht

19-jarige Sophie na de mishandel. Bron: Facebook.

Sophie, 19, weigerde dit weekend een vreemdeling in een kroeg in Malmö haar te betasten. Toen kreeg ze een vuistslag en een fles verpletterd in haar gezicht. Afbeeldingen die op Facebook worden verspreid, laten zien hoe ze is bedekt met bloed. Maar omdat de dader “onbekend” is, heeft de politie het vooronderzoek al beëindigd.

Het was in de nachtclub Babel in Malmö op zaterdagavond, toen de 19-jarige Sophie zwaar werd mishandeld door een vreemdeling die haar eerst had betast.

Hij legde zijn hand op haar billen en vervolgens tussen haar benen.

Het jonge meisje sloeg toen de man om hem weg te krijgen. Maar hij reageerde met een vuistslag recht in het gezicht van de jonge vrouw.

19-jarige Sophie na de mishandel. Bron: Facebook.

Toen Sophie en haar vriendin vervolgens de kroeg verlieten, ging de man hen achterna en sloeg een glazen fles recht in het gezicht van de 19-jarige Zweedse.

– Ik dacht eerst dat het vloeistof uit de fles was, maar toen zei mijn vriendin dat er bloed vloeide, vertelt ze tegen de krant Aftonbladet.

Het duurde 40 minuten voordat de ambulance Sophie had opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht, waar ze werd geröntgend en verschillende wonden in haar gezicht werden gehecht.

– Een vrouw geboren -98 krijgt een vuistslag en een fles in haar gezicht door een onbekende aanvaller in een uitgaansplaats op de Spångatan. Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg van de gebeurtenis heeft een vrouw, geboren -97, glassplinters in haar handen en is door een patrouille naar de acuut gebracht voor controle. De dader werd niet op de plaats aangetroffen, schreef de politie in zijn incidentverslag op zondag.

De foto’s van de mishandelde Sophie zijn op Facebook verspreid. Ze laten zien hoe het bloed over haar gezicht en bovenlichaam naar beneden stroomt.

– Afgelopen zaterdagavond is één van onze gasten door een onbekende man mishandeld. We zoeken nu naar getuigen om het onderzoek doorgang te laten vinden. Wij hebben een nultolerantie ten aanzien van geweld, bedreigingen en alle vormen van misdaad. Wij en onze medewerkers werken nauw samen met de politie om alle misdaden te voorkomen en te vervolgen, schrijft de nachtclub op Facebook.

De dader wordt beschreven als een 25-jarige, 1.75 meter lang, iets steviger gebouwd met donker haar en een donker shirt met lange mouwen. Maar volgens Aftonbladet heeft de politie het vooronderzoek al gesloten. Dit omdat de dader “onbekend” is. Als er een een aantal goede tips binnenkomen, is het mogelijk dat we het onderzoek weer openen, zegt politiewoordvoerder Nils Norling tegen de krant.

Bron:

http://www.friatider.se/19-riga-sophie-stoppade-tafsare-fick-knytn-vsslag-och-en-glasflaska-krossad-i-ansiktet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8178 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on 19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht

 1. Dus er zijn geen beveiligingscamera’s bij zo’n club?

  Like

 2. antiislamnu // januari 30, 2018 om 10:51 //

  Ja waar zijn die camera’s dan? En als iemand zijn halve kop er afgeslagen wordt dan valt dat wel op lijkt mij .
  Of was het een club waar veel moslims komen ja dan kan je het wel vergeten.

  Like

 3. op andere site Wie verdomme hebben we eigenlijk ons land binnen gelaten (Duitsland)
  ik word hier zo kwaad om, bij ons komen er steeds meer
  je wordt al met een mes gestoken als je per ongeluk ze aankijkt
  ik heb nu paar Iraanse wijven die kwaad op me zijn omdat ik aan hollandse kennisjes had gezegd dat een Afghaanse griezel aan mij vroeg waar hij naar de hoeren kon, een engerd om te zien met hele gemene ogen, die wijven hoorden mij dat vertellen, ik zei ik mag wel oppassen straks prikt hij mij met een mes
  en dat lieve mensen loopt gewoon lekker tussen ons op straat

  Like

 4. ik bedoel straks prikt hij me met een mes was dus tegen die Hollandse dames
  wat een kloteland zijn ook wij aan het worden helaas

  Like

 5. Veel te groot Esp

  Like

 6. luttle 8 uur rijden, bijna buurman hierzo

  Like

 7. boorzalf // juni 23, 2018 om 23:03 //

  En de nos zwijgt.

  Like

 8. Zo groeit een klimaat voor eigenrichting voor overheden uit politiekcorrectisme verzaken. Spijtig want ook zo’n uitkomst schept een soortgelijk klimaat als in het land van herkomst van de gewelddadige indringers. Om de beschaving te redden moeten we veel selectiever aan de grens worden en verblijfsvergunningen slechts tijdelijk gaan verstrekken om te voorkomen dat te solidariteit te zeer eenzijdig overvraagd wordt. Een oudhollands spreekwoord duidt die situatie beklijvend: Al te goed, is buurman’s gek.

  Like

 9. Arminius // juni 19, 2019 om 09:13 //

  Het moet nog veel erger worden voordat West-Europa wakker wordt nog veel erger en dan is een klein vlammetje genoeg om de hele boel op te blazen met Libanezen toestanden als gevolg.
  En onze politici zagen dat het goed was in hun afgescheiden belevingswereld waar het het leven goed is en de wijn rijkelijk vloeit.
  Macht corrumpeert altijd en de enige manier om doorgeslagen machtsverhoudingen te voorkomen is de stem van het volk in de vorm van een echte democratie en geen aristocratie zoals nu het geval is!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s