Nieuw

Nederland wordt elke dag weer een beetje intoleranter

In deze door de staatstelevisie jarenlang geïndoctrineerde en in ontkenning blijvende maatschappij moeten wij als de Nederlandse bevolking het echte nieuws naar onze mede-Nederlanders brengen. Open de discussie, deel berichten en maak anderen wakker!!

Door Elise Nijmegen
De waarheid over de groeiende haat tegen de joden door de import van vele islamieten. De groeiende haat tegen homo’s door de import van vele islamieten, het groeiende aantal aanrandingen, verkrachtingen en vermissingen van vrouwen door de import van gelukzoekers in combinatie met het krankzinnige open grenzen beleid wat de veiligheid van alle inwoners van Nederland in gevaar brengt.

Dan kan Rutte wel zeggen dat we als land moeten laten zien dat we de haat tegen de joden niet accepteren maar ondertussen maakt Kaag wel even 13 miljoen over naar de Palestijnen. En als we dat als land niet moeten accepteren die haat, moeten we dan ook ophouden met het accepteren van de haat tegen ons, de haat van de salafisten tegen de niet of- andersgelovigen die ze als hun vijand zien… En moeten we dan ook ophouden met het accepteren van het salafisme in Nederland? Het salafisme waar het normaal is om met kindbruidjes te trouwen. Die pedofiele zieke ideeën willen we niet in onze Nederlandse maatschappij want we proberen al heel lang om pedo-doofpotten die tot in de hoogste kringen gaan open te breken en we willen niet meer voor het leven getekende en/of getraumatiseerde mensen in onze maatschappij door een gebrek aan goed beleid vanuit Den Haag.

Heeft u een andere toekomst in gedachten dan sharia onder EU-dictatuur? Sluit u dan aan bij andere bezorgde Nederlanders en laten we opkomen voor een goede toekomst voor onze (klein)kinderen. Groepeer, organiseer en werk samen voor ons Nederland!!!

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn boek, een verzameling van mijn columns, dan kunt u die via onderstaande link bestellen maar u kunt ook gewoon naar de boekwinkel.
https://www.boekenbestellen.nl/…/nederland-on…/9789082763218

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Nederland wordt elke dag weer een beetje intoleranter

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Ruud Beijer // januari 29, 2018 om 11:11 //

  Nederlanders behalve de PVVers zijn allemaal wegkijkers en huichelaars. Zij houden van de islam en de vluchtelingen. Hopelijk komen ze gauw met ze in aanraking

  Liked by 1 persoon

 3. En waar komt het allemaal vandaan?
  http://knowyourmeme.com/memes/cultural-marxism
  En zie de flowchart (echt een eye opener!):
  http://knowyourmeme.com/photos/1001847-cultural-marxism

  Misschien opent het de ogen zodat de olifant in de kamer zichtbaar wordt. Maar dat zal wel niet.

  Like

 4. Mocht je nou iemand tegen komen die zo goed als geen flauw idee heeft wat er leeft, en je hebt geen zin meer om het voor de 1000ste keer uit te leggen en vertellen, en er uren tijd in te stoppen.
  Geef ze dan zo’n boek.
  Als insider die al op de hoogte is, gaat dit boek waarschijnlijk na 5 bladzijde al vervelen.
  Mij zou je er niet blij mee maken in ieder geval.

  Like

 5. Welcome in Hollandistan. Get stabbed, have your throat cut or be raped. Allah Snackbar!

  Liked by 1 persoon

 6. Gerrit Tienkamp // januari 30, 2018 om 04:42 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s