Nieuw

Grillroom Jaffa Emmen laat ons Nederlanders zien dat je na een gezellig avondje beter niet meer bij ‘de Turk’ langs kunt gaan

Sommige mensen nemen een waarschuwing toch niet serieus al zou je naar het zien van de beelden uit onderstaande filmpje toch beter moeten weten. Een kudde licht getint tuig gaat los op Nederlandse ‘k….. boeren’ in de plaatselijke vreetschuur Jaffa te Emmen.

Gelijk maar even een advies om enkel te kijken wanneer je een sterke maag hebt of anders in elk geval te stoppen met kijken wanneer de camera beelden overschakelen van buiten naar binnen.

Dus wanneer je een gezellige avond hebt gehad als normale Nederlander blijf daar dan weg of kijk ingeval goed uit dat je niet te hard spreekt, de verkeerde in de ogen kijkt of per ongeluk tegen iemand met een kleurtje aanloopt want dan ben je het leven niet meer zeker.

Een fikse knokpartij in Grillroom Jaffa in de Emmer Hoofdstraat zorgde voor een bloedbad op de vloer van de eettent.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kregen meerdere bezoekers om onduidelijke reden ruzie.

Volgens de politie liep iemand tijdens de schermutseling een slagaderlijke bloeding op. De gewonde is afgevoerd naar het ziekenhuis. Op social media doken diverse filmpjes op, waarbij er een bloedplas te zien is op de vloer. Tot dusver is er niemand aangehouden.

Emmen.nu

Grillroom Jaffa in de Emmer Hoofdstraat met een eigenaar die spontaan niemand meer kent en wel aangifte gaat doen wegens de schade die er in zijn eettent is aangericht. Waarschijnlijk wordt de man die met een slagaderlijke bloeding het einde van zijn gezellig avondje uit mocht vieren hier dus voor aangeklaagd. Bedoel maar zo dit is Nederland toch?

Het is vaker heel erg gezellig in die grill room in Emmen

Het was dus wel degelijk een slagaderlijke bloeding bij de vechtpartij in een grill room in Emmen. De vechtpartij waarvan we je eerder vandaag de beelden hebben voorgeschoteld. Het verhaal van die vechtpartij gaat dat Nederlandse jongens een opmerking hadden gemaakt over het vocabulaire vermogen van straatschoffies die in elke zin het woord kanker gebruiken. Deze opmerking werd hun niet in dank afgenomen en werd er een vork gegooid. Daarna raakte de poep de ventilator hard en ontstond de vechtpartij. Grill room Jaffa schijnt weleens vaker omgebouwd te worden tot een kickboksgala. Deze video is van een paar weken eerder.Het was dus wel degelijk een slagaderlijke bloeding bij de vechtpartij in een grill room in Emmen. De vechtpartij waarvan we je eerder vandaag de beelden hebben voorgeschoteld. Het verhaal van die vechtpartij gaat dat Nederlandse jongens een opmerking hadden gemaakt over het vocabulaire vermogen van straatschoffies die in elke zin het woord kanker gebruiken.

VK Magazine

Ja kanker in elke zin gebruiken en mensen die hier kritiek op leveren helemaal van de wereld slaan is de nieuwe cultuur van Nederland ons aangeboden door decennia lang politiek wanbeleid. De straffen zijn veel te laag en worden ook nog eens voor een groot merendeel kwijt gescholden. Alles wat islamitisch is en zich niet aan wenst te passen aan onze normen en waarden wordt hier zo maar binnen gehaald. Al het islamitische tuig dat hier reeds onze straten terroriseert moet met fluwelen handschoenen worden aangepakt en doet dus volgens de letter van de wetten lozen dus ook nooit iets verkeerd. Doen ze wel wat fout dan kijken we even de andere kant op en gaat het helemaal de verkeerde kant op of te ver dan komen we met een welverdiende aai over de bol.

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Grillroom Jaffa Emmen laat ons Nederlanders zien dat je na een gezellig avondje beter niet meer bij ‘de Turk’ langs kunt gaan

 1. Flink doorvreten mensen en vooral, neem er sloten saus bij. Daar zit meer zaad van verschillende argeloze onschuldige voorbijgangers in dan dat je in de maag van een Welkomstmeisje na een dagje welkommen aantreft.

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // januari 29, 2018 om 11:59 //

  De afdeling mislukte Nederlanders groep Emmen.
  En maakt u zich maar geen illusies, elke zichzelf respecterende gemeente heeft zijn eigen onderafdeling(en) in leeftijd variërend tussen de 12 en 50 jaar oud. Meestal opereren mislukte Nederlanders in groepen die sterk doen denken aan roedels, vaak sturen ze het onderdeurtje van de roedel vooruit om te provoceren en zodra iemand reageert stort de hele roedel zich op hem/haar, denk dus nooit “wat wil die gespierde spijker nou helemaal”, grote kans dat zijn roedel van afstand toekijkt wanneer de tijd rijp is om erin te springen. Ook bijzonder; leeftijd of geslacht van het slachtoffer doen niet ter zake, een bejaarde vrouw loopt net zoveel risico als een achttienjarige bodybuilder. Zelfs een getraind vechtsporter loopt risico want je moet niet denken aan een één op één gevecht, de kracht van de roedel zit in het aantal en aanvallen van achter zijn daarbij zeer populair. De roedel communiceert in straattaal die van stad tot stad en zelfs van wijk tot wijk sterk kan verschillen en meestal doorspekt is van Arabische, Marokkaanse of Turkse woorden of begrippen afhankelijk van de herkomst van de roedel, de kans dat je het verstaat is nihil.

  Like

 3. Republikein // januari 29, 2018 om 13:06 //

  Klassiekertje.

  Like

 4. Alle ibrahimas …SEND THEM TO HELL – IMMEDIATELY !

  Like

 5. polderboy // januari 29, 2018 om 15:37 //

  Hier nog een bericht. Tweede keer dat klanten daar al afgetuigd worden.
  Die clan blijkt zichzelf nu opeens nogal zielig te vinden, terwijl ze op de video trots samen met de daders door de zaak lopen na afloop van de steekpartij:
  http://www.dvhn.nl/drenthe/Grillroom-Jaffa-in-Emmen-vier-weken-lang-om-10-uur-%E2%80%98s-avonds-dicht-22862419.html

  Like

 6. Dan weet je dus welke dingen je te doen staan.

  Like

 7. antiislamnu // januari 29, 2018 om 21:50 //

  Ik zeg het al jarenlang niets bij moslims kopen als je slim bent kom je niet in dit soort kut tenten.
  Ook waar veel moslims komen niet heen gaan al die zaken waar veel moslims komen boycotten daar in emmen.
  Lang leven Holland. Zonder islam

  Like

 8. Inferieur tuig. Sterf lekker.

  Like

 9. Liked by 1 persoon

 10. Horatius // januari 30, 2018 om 11:39 //

  Ondanks deze schokkende beelden, in elke stad of dorp in Nederland dagelijks te filmen, blijft onze regering stijf volhouden dat de criminaliteit sterk is afgenomen en wil men tegelijkertijd het verspreiden van nepnieuws bij wetgeving verbieden.

  Veel gekker kan het niet worden in ons tolerante landje waar binnenkort de Turken en Koerden elkaar op leven en dood gaan bestrijden in het kader van een uiterst diverse samenleving.

  Hier en daar vallen ook wat onschuldige slachtoffers bij drugskoeriers die hun onderlinge afspraken niet voldoende nakomen en wordt de waarnemend burgemeester vriendelijk maar zeer dringend verzocht krachtdadig op te treden.
  Maar de goede man weet niet waar hij moet beginnen: de inzet van Marokkaanse en Turkse buurtvaders en straatcoaches heeft blijkbaar onvoldoende effect gehad en nu zit men met de handen in het haar.

  De jongeren waar het hier om gaat zijn eigenlijk slachtoffers van discriminerende werkgevers en Uitzendbureaus die hardnekkig weigeren hun een eerlijke kans te geven op de arbeidsmarkt.
  Maar met een cv wat voornamelijk bestaat uit een ellenlang strafblad, voortijdige verlating van het VMBO en soms een langdurige excursie in Syrië maakt men inderdaad weinig kans op een vaste plek in het arbeidsproces.

  Toch moeten deze kansenjongeren van de straat. Er zijn verschillende opties mogelijk, o.a. een baan in een slachthuis, fractiemedewerker bij DENK en GroenLinks of hulpimam bij een niet als radicaal bekend staande moskee, voor zover die werkelijk bestaan in ons land.

  Persoonlijk denken wij echter aan het oprichten van een Vreemdelingenlegioen wat ingezet kan worden in Afrika en het Midden-Oosten ter bestrijding van radicale moslims.
  Het ronselen van deze jongeren moet uiteraard op discrete wijze geschieden, waarbij soms wat alcohol of wat geestverruimende middelen nodig kunnen zijn.

  Maar helaas moeten wij vrezen dat dergelijke oplossingen niet goed zullen vallen bij onze verantwoordelijke politici en bevoegde autoriteiten. Men zal wel weer in de subsidiebuidel graaien en wat cursussen starten op het gebied van zelfverdediging, sollicitatiegesprekken in een verstaanbare taal en andere sociale vaardigheden zoals rappen en het verwerven van een Wajonguitkering.

  Kortom: de multiculturele samenleving heeft blijkbaar toch zijn schaduwzijden, waarbij het voor de autochtoon zeer verstandig is bepaalde exotische eetgelegenheden zorgvuldig te vermijden. Het risico dat men op rituele wijze wordt geslacht is helaas niet gering.

  Men is dus gewaarschuwd, ondanks de geruststellende verzekering dat het hier slechts gaat om een tijdelijke aanpassing van Nieuwe Nederlanders die hun plekje nog moeten veroveren in een door de populisten veroorzaakte onverdraagzame samenleving.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s