Nieuw

Italiaanse populistische leider belooft 500.000 migranten eruit te kicken

Foto: Leider van de Italiaanse Lega Nord partij. Screenshot Rete 4

Matteo Salvini, leider van de Lega Nord, heeft beloofd dat hij een half miljoen migranten zal uitzetten als hij premier van Italië wordt.

De Italiaanse populist beloofde dat als hij tot premier wordt gekozen bij de nationale verkiezingen in maart 2018, hij 100.000 migranten zal deporteren binnen zijn eerste jaar, en een half miljoen in de loop van zijn termijn van vijf jaar.

– Er zijn een half miljoen frauduleuze migranten in Italië. Ze moeten allemaal naar huis worden gestuurd, zei Salvini eerder deze week.

Salvini is door velen in de reguliere media beschuldigd van xenofobisch of zelfs racistisch te zijn vanwege zijn anti-massale migratie positie.

Hij richtte zich tot deze lasteraars en zei:

– Het enige tegengif tegen racisme is het controleren, reguleren en beperken van immigratie. Er zijn miljoenen Italianen in economische moeilijkheden. Italianen zijn niet racistisch, maar onbeheerste immigratie brengt veel negatieve reacties met zich mee. Dat willen we voorkomen.

Salvini en Lega Nord vormen een electorale alliantie met de voormalige premier en miljardair, de leider van Forza Italia Silvio Berlusconi, en de conservatief-nationalistische Brothers of Italy-partij onder leiding van Giorgia Meloni.

Wie premier wordt als deze alliantie de verkiezing wint, hangt af van welke partij de meeste stemmen heeft. In een recente peiling door stembureau EMG blijft de Lega Nord slechts twee procentpunten achter bij Forza Italia .

De vurige opmerking van Salvini is slechts het laatste nieuws, hij staat ook bekend  als een felle euroscepticus. Eerder deze maand zei de leider van Lega Nord in een explosief interview dat de Europese Unie “can go fuck itself”.

Italië is belast met honderdduizenden migranten die tot voor kort slechts enkele kilometers van de Libische kust naar Italië werden overgebracht door pro-immigratie NGO “reddings”schepen die beschuldigd werden van samenwerking met mensensmokkelaars.

Bron:

http://www.telegraph.co.uk/news/2018/01/23/italian-politician-pledges-kick-half-million-illegal-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Italiaanse populistische leider belooft 500.000 migranten eruit te kicken

 1. polderboy // januari 29, 2018 om 20:34 //

  Ik neem toch aan dat Timmermans, Verhofstadt, Juncker, Mogherini, Merkel en Rutte nog wel een heleboel asielzoekers kunnen opnemen. Of zitten hun woningen er al vol mee? Hoeveel hebben ze zelf eigenlijk al vrijwillig opgevangen?

  Of zijn dat van die lui die wel erover lullen, anderen hun belastinggeld ervoor gebruiken, zelf er geen moer voor doen, en dan hun vriendjes er zwaar mee laten verdienen in de gesubsidieerde asielindustrie?

  Oh, dat is dus zo. Zelf niks doen, de goedheiligman uithangen met andermans geld,en hun vriendjes ermee laten verdienen.

  Like

 2. scherpschutter1943 // januari 29, 2018 om 21:25 //

  Zo 1 hebben wij er ook in NL. Hij belooft van alles en liegt dat het gedrukt staat als hij niet doet wat ie beloofd heeft. Hij komt er nog mee weg ook. Zijn naam begint met R….

  Like

 3. Duchesne // januari 29, 2018 om 21:28 //

  Alles komt langzaam deze kant op, als een vloedgolf zodra het weer beter is. En hier zal alles ophopen, escaleren. Mooie Italiaanse woorden voor italiaanse oren, maar Italie staat erom bekend geen land van helden of doortastende lieden te zijn, hoewel ze nog steeds iemand van meer dan 2000 jaar geleden als voorbeeld zien.
  Een tijdelijke pas voor alle illegalen binnen Italie voor de EU en Italie stroomt leeg. Woord gehouden, shit verschoven.

  Dit deel van Europa is het vergaarbakje, de provisiekast met uitdelende gekken.
  Uw pensioen word besteed aan Gucci en IphoneX. Met de zegen van Rutte en co.

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. // januari 29, 2018 om 21:47 //

  Q “Italianen zijn niet racistisch, maar onbeheerste immigratie brengt veel negatieve reacties met zich mee.”

  Ik denk dat veel Europeanen niet racistisch zijn of zelfs niet tegen immigratie, maar dan moet het net zoals bij allerlei andere landen, waar wel restricties gelden, ook hier van toepassing zijn. Als je geen bijdrage kunt leveren aan de maatschappij, helaas! Hoe vervelend ook, wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden of zijn, voor de onbeheerste bevolkingsgroei in al deze landen!

  Continent Afrika moet op eigen benen gaan staan zonder verdere hulp van derden. Ruim zeventig jaar lang, is er ontwikkelingssamenwerking geweest, er is eigen bestuur gekomen en het is één grote puinhoop met veel kindjes, heel erg veel kindertjes, waar niet voor gezorgd kan worden en dat kunnen wij hier ook niet!

  Liked by 1 persoon

 5. Wel, ’t zou in ieder geval een beginnetje zijn.

  En wat de -inmiddels- holle kreten als fascist, racist, nazi etc. betreft. Voornoemde termen worden alleen door linkse politiek correcte witte idioten gebezigd.
  En dan met name op het moment wanneer het hen aan realistische maar vooral steekhoudende argumenten, ontbreekt.

  De edele blanke weldenkende mensen staan hier ver boven!

  Liked by 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 29, 2018 om 23:25 //

  Het zou een loffelijk streven om frauderende en sjoemelende migranten uit te zetten mits ze de goed kant op gestuurd worden, terug naar waar ze vandaan kwamen. Of ze dat kunnen realiseren is vraag 2. Deze migranten hebben om zich heen kunnen kijken en dat zal ongetwijfeld een cultuurschok zijn geweest komend uit landen waar nog in primitieve hutten wordt gewoond, waar een groot deel van de bevolking ’s morgens niet weet of ze ’s avonds te eten hebben. Die mensen kun je terugsturen wat je wilt maar dat betekent voor hun alleen dat deze poging is mislukt en dat ze het de volgende keer anders aan moeten pakken. Europa binnenkomen is hun doel in het leven.

  Liked by 1 persoon

 7. Esperanza // januari 29, 2018 om 23:38 //

  Eerst zien wat er van die stoere praatjes terecht gaat komen en dan pas geloven.

  Like

 8. Republikein // januari 30, 2018 om 00:59 //

  K denk dat ze de goede kant uitgaan.
  Richting rommel.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp // januari 30, 2018 om 04:43 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 10. Politici en verkiezingsbeloftes zijn twee verschillende groot heden welke lichtjaren uiteen liggen.

  Like

 11. Ruud Beijer // januari 31, 2018 om 10:39 //

  Dankzij de vele Nederlandse huichelaars en wegkijkers zal ons land een islamitische staat worden waar onze kinderen en kleinkinderen zullen moeten knielen voor de islam.Wij als PVV zijn nog te klein in zetelaantal.Komen we aan de macht dan gaan alle vluchtelingen het land uit.Stem op de PVV er is geen alternatief. Wij of Zij?

  Like

 12. Zolang er enige kritiek en wens dat de moslims en vluchtelingen naar huis gaan populistisch word genoemd zie ik het somber in.
  En betalen oftewel een oprotpremie wat mij betreft nee.
  Zag net op het nieuws dat er 8000euro word betaald pp aan de smokkelaars.
  Wat ga je die mensen dan bieden om voorgoed op te rotten?
  Dat stimuleert alleen maar om hierheen te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s