Nieuw

Wierd Duk: ‘Kijk naar verbod voor gewelddadige en ondemocratische Antifa’

De "vredestichters" van Antifa.

Wierd Duk vindt mensen van de Antfia-bewegingen het tuig van de richel. Dat zei hij vanmiddag in WNL Opiniemakers NPO Radio 1. “Ze worden al in de gaten gehouden door de veiligheidsdiensten en zijn ingeschaald als potentieel gevaarlijk”, aldus Duk.

In Duitsland is het al een stuk erger en zijn de leden van de Antifascistische Aktion extreem gewelddadig. “Bij rellen in Hamburg vielen al eens 22 zwaargewonde agenten tijdens een soort veldslag op straat”, vertelt hij.

Lees verder:

https://wnl.tv/2018/01/27/wierd-duk-kijk-naar-verbod-gewelddadige-en-ondemocratische-antifa/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s