Nieuw

Wiens kant je ook kiest

Wiens kant je ook kiest je krijgt geheid hommeles. Ziedaar de uitkomst van de multiculturele waanzin.

Of je nu vindt dat de Koerden een punt hebben of dat Hitler Erdogan recht van spreken heeft het blijft lood om oud ijzer, een klap op je smoel kun je krijgen. Wolla ! Dat schijnt bij multicultuur te horen dat je ook de burgeroorlogen importeert, multicultuur zet ook het rekenen op zijn kop.

 

 

Normaliter zou je denken   2 + 2 + 2 = 6 maar dat staat op losse schroeven, zet twee Marokkanen, twee Turken en 2 Nederlanders bij elkaar dan heb je geen 6 mensen maar een bak vol heibel… !  En dat terwijl het zo goed gaat in Turkije ! Lid van de G20 de 20 belangrijkste economieën op de wereld. Gek geenstijlmisschien maar ik heb er zo mijn vraagtekens bij maar dat zal mijn argwanende innerlijk wel zijn. Het grootste exportproduct zijn nog steeds de Turken zelf dus zo lekker zal het toch niet gaan denk ik steeds. Ze exporteren voor US$ 153 miljard en ze importeren voor US$ 187 miljard en in mijn boekje gaat het dan toch lang niet zo goed als ze doen voorkomen.

Niet zo gek ook dat mensen hun grootste exportproduct zijn want daar maken ze er een hoop van ! Zelfs de Chinezen kunnen daar een puntje aan zuigen, lees maar mee wat Wikipedia zegt;

Bij het begin van de 20e eeuw telde het gebied dat nu Turkije is 12 miljoen inwoners; dat aantal is in een eeuw tijds (t/m 2016) dus ruim verzesvoudigd (6½ ×). In Turkije wonen 80.845.215 (2017) mensen. Van hen woont 70% in stedelijke gebieden.

Ethnic_Groups_Turkey_DutchBron Wikipedia

 

Zelfs het katholicisme is geloof ik nooit zó succesvol geweest ! En ja daar zitten wij dan, we hebben Turken én Koerden binnen gelaten, wisten wij veel ! En nu gaan ze elkaar te lijf in onze straten terwijl de burgeroorlog nog maar net begonnen is. Of dacht u misschien dat het nog lang zou duren voordat nationalistische Turken hun Koerdische medelanders de hersens in gaan slaan ? Nee dat zal niet meteen de voorpagina’s in de rest van de wereld halen, Erdogan weet inmiddels echt wel hoe hij dat buiten de pers moet houden. En niet alleen wij zitten met de gebakken peren, Duitsland  heeft er percentueel waarschijnlijk nog meer dan wij terwijl wij er toch ook wel een paar hebben en België waarschijnlijk ook.

Bent u ook zo nieuwsgierig hoe zich dat binnen onze landsgrenzen gaat ontwikkelen ?

smile-2352472_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

4 Comments on Wiens kant je ook kiest

 1. Daar hebben wij hier wetten voor die ervoor moeten zorgen dat je niet ongestraft iedereen die je niet zint te lijf te gaan. Dat geldt dus ook voor Koerden en Turken die soms hun geindoctrineerde vijandschappen en oorlogen mee hier naartoe nemen. En iedereen die daar schijt aan heeft moet tegen het licht worden gehouden. Gecertificeerde Nederlanders, waarvan de voorouders al miljoenen jaren in de grond liggen of, de laatste tijd, de lucht in zijn geblazen, kun je het land niet uitzetten dus die sluit je gewoon om te beginnen 20 jaar op. Maar bij leerling-Nederlanders kan dat wel, nadat al hun bezittingen natuurlijk zijn geconfisceerd. En geen geouwehoer met Mauro dit en kinderpardon dat, gewoon doorpakken. En als er geen land is dat ze terug wil nemen mogen ze voor de rest van hun leven naar Rottummerplaat, vechten met de zeehonden. En als dat niet kan vanwege diverse rare wetten die ons hier door de EU of ‘ de mensenrechten’ zijn opgedrongen dan veranderen we die wetten of vegen er den reedt mee af. Ja, het is zondag en ik denk laat ik eens stichtelijk reageren.

  Liked by 2 people

 2. polderboy // januari 28, 2018 om 09:55 //

  Trouwens, ik lees dat de West Europese leiders zoals Macron en in de EU eisen dat Erdogan de Koerden voorzichtig, dus “proportioneel”, bombardeert.
  Onze NATO vriend, de Turk Erdogan bombardeert dus op politiek correcte wijze de Koerdische burgers met napalm in Afrin, lees ik:
  https://www.express.co.uk/news/world/910935/Turkey-Syria-napalm-agent-orange-war-Afrin-Kurdish-illegal-Macron-USA-nato-news-terrorist

  Daarnaast wordt ons van hogerhand bevolen dat we moeten denken dat alle Koerden PKK terroristen zijn, en een fundamentele bedreiging zijn voor de Turken, en hun leider Erdogan, de Turks nationalistische moslimbroeder en radicale islamist, die Hamas, Nusra en andere terreurclubs steunt en burgers met napalm bestookt.

  Ik kijk wel uit om een discussie te voeren, want dan ben ik een nationalistische islamofobe rechts extremist; een gevaar is voor de samenleving, die op gewelddadige wijze militair burgers met napalm gaat bestoken.
  En dat is heel wat anders dan dat een vredelevende islamiet zoals onze NATO broeder Erdogan burgers voorzichtig en de mensenrechten respecterende met napalm dood bombardeert volgens onze links liberale politici.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik wil helemaal niets kiezen, ik wil gewoon als elke fatsoenlijke Nederlander geen gezeik over en met regels en wetten die onze cultuur in de ban doen en de oorspronkelijke burgers het veld doen ruimen. Nederland = Nederland en dat moet zo blijven……zonder enige aanpassing of verandering van wetten ten voordele van immigratie en ten nadele van ons.

  Liked by 3 people

 4. Esperanza // januari 28, 2018 om 12:59 //

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s