Nieuw

Rewe-Märkte bedreigt door islamitische Sturmtruppen, Kaliskaya wodka logo lijkt op Arabisch geschreven ‘allah’

In de Duitse stad Gelsenkirchen in Noord-Rijnland-Westfalen hebben moslims in drie Rewe supermarkten gedreigd om flessen Russische wodka van het merk Kaliskaya te vernietigen wanneer de winkelketen deze niet zelf van de schappen haalt. De moslims zijn van mening dat het logo op de flessen allah beledigt. De politie neemt de bedreigingen serieus en onderzoekt de kwestie.

Het twistpunt: Het linker deel van het logo kun je met heel veel fantasie terugvinden in de Arabische letters bij de naam allah terwijl de rechterkant van het wodka logo een slang voorstelt. Deze slang in combinatie met allah nee dat mag niet van het islamitische inteeltvolk. Ja hoor ze hebben weer eens wat gevonden.

politiefoto

Foto: Politie Gelsenkirchen

Volgers van de pedofiel zonder vrede hadden druk uitgeoefend op de Rewe-winkels in het oude centrum van Gelsenkirchen, evenals in de voorsteden Bulmke-Hüllen en Ückendorf.  Ze bedreigden het personeel met de mededeling dat ze zelf wel even de winkel zouden helpen opruimen. Hoewel de incidenten reeds dateren van november en december werden ze nu pas in de openbaarheid gebracht. Ze maakte het nu pas bekend wegens de drogreden dat ze het onderzoek niet wilde hinderen. Wanneer ik de Appie in Nederland bedreig met de mededeling dat ik de halal zooi wel even over ze opruim wanneer ze dit zelf niet doen dan staat dit voor ik uitgesproken ben al als opener gepland voor het acht uur journaal, ja verschil moet er wezen natuurlijk.

De Duitse politie bevestigt de incidenten, zei woordvoerder Christian Zander van de politie en hij meldde ook dat er al een 41-jarige man was geïdentificeerd als een van de daders. De politie heeft geen bewijs gevonden van het beledigen van allah bij een onderzoek naar het logo. “Onze onderzoeken zijn voorlopig afgerond. De zaak ligt bij het parket”, zei Zander.

Ach wat moet je hier nou weer mee?

Het zoveelste bewijs dat al die islamitische puinhopen niets en dan ook echt helemaal niets te zoeken hebben in onze wereld. Niets is goed en overal zien ze wel weer een reden in om zielig te lopen janken om dit vervolgens als excuus te misbruiken voor buitensporig geweld of zoals in dit geval bedreigingen.

Als het je hier niet bevalt dan rot je maar op en tja dat mag je dan natuurlijk weer niet zeggen schijnt om de een of andere reden weer racistisch te zijn of zo.

Na zdorovje Bolo

Bron Kronen Zeitung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Rewe-Märkte bedreigt door islamitische Sturmtruppen, Kaliskaya wodka logo lijkt op Arabisch geschreven ‘allah’

 1. Goed kijken kunnen ze ook al niet. Achterlijk volk. Pim had gelijk dat bewijst dit maar weer eens.

  Liked by 1 persoon

 2. Gasten passen zich aan dacht ik zo maar het Gerecht zal wel zwichten.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // januari 28, 2018 om 23:50 //

  toch denk ik dat ze gelijk hebben ik zie nl ook een soort van demoniesch iets in het logo van de vodka

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 29, 2018 om 00:02 //

  Eén ding moet je ze nageven; ze hebben wel een creatieve geest als ze dat erin zien…..
  Ik stel voor ze een paar schilderijen van Karel Appel te laten zien benieuwd wat ze daarin zien dan.
  Vroeger had je van die psychologische tests trouwens met zo’n inktvlek waar je dan van moest zeggen wat je erin zag, daar zullen ze wel helemaal overstuur van raken.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // januari 29, 2018 om 05:01 //

  Mensdom.

  Like

 6. Wat een vergezochte betrekkingswaan en godsdienstwaanzin.

  Like

 7. toppsorter // januari 29, 2018 om 06:51 //

  Oppakken en het land uitgooien, letterlijk.

  Like

 8. antiislamnu // januari 29, 2018 om 08:05 //

  Vlamberen met wodka die asielparasieten

  Like

 9. De islamofascistische randdebielen kunnen hun eigen spijkerschrift niet lezen.

  Like

 10. Ja, wat verwacht je dan van een achterlijk volk dat nooit behoorlijk heeft leren lezen? Zelfs niet in de eigen taal. Dus alles wat maar een beetje lijkt op hun krabbels zal dan meteen wel zo worden uitgelegd, want nadenken is hen ook nooit bijgebracht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s