Nieuw

Grijsaard stierf hongerdood in bejaardentehuis in het socialistische paradijs Zweden

Pixabay

Een bejaardentehuis in Skellefteå is bij de IVO (Inspectie Gezondheid en Sociaal Zorg) aangemeld, omreden dat een man in hun verzorgingshuis is overleden. Na slechts twaalf dagen stierf de man door verhongering. Nu eisen de dochters van de man dat de betreffende afdeling gesloten wordt.

Niet meer dan twaalf dagen nadat een man in het bejaardentehuis Höjden in Skellefteå was aangekomen, stierf hij.

De doodsoorzaak was verhongering.

De dochters van de man hebben het incident gerapporteerd aan IVO, en hopen dat de hele afdeling gesloten wordt.

Ze zeggen dat hun vader door het personeel is verwaarloosd en dat de overige bewoners niet veilig kunnen leven in het bejaardenhuis.

Een eerder onderzoek had al tekortkomingen in het bejaardentehuis aan het licht gebracht.

De dochters hebben het bejaardencentrum ook bij de politie aangemeld.

– We zijn van mening dat deze afdeling moet worden gesloten totdat deze voor bewoners is veiliggesteld, hebben ze eerder tegen SVT gezegd.

Dit is de tweede keer dat de kinderen van de man de afdeling bij IVO aanmelden, maar deze keer hebben ze hun argumenten aangescherpt, leggen ze uit.

De woordvoerder Kenneth Fahlesson (Sociaaldemocraten) van het Sociaal Comité  zegt dat hij geprobeerd heeft de problemen op te lossen en dat degenen die in het bejaardentehuis wonen zich zeker veilig kunnen voelen.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/pappan-dog-av-svalt-pa-boende-kraver-att-avdelningen-ska-stangas

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Grijsaard stierf hongerdood in bejaardentehuis in het socialistische paradijs Zweden

 1. Dreigt er een burgeroorlog in Zweden, of zijn ze te bang om te verliezen?

  In de volgende video zegt Peter Imanuelsen, een Zweedse journalist en politiek commentator die bericht over het nieuws uit Zweden, dat er een burgeroorlog in Zweden dreigt. Dit komt omdat premier Stefan Löfven onlangs heeft gezegd dat hij overweegt om het leger in te zetten om de zware en toenemende criminaliteit van moslimbendes in de buitenwijken te bestrijden, en omdat miljoenen pamfletten zojuist aan Zweedse burgers zijn uitgedeeld om hen voor te bereiden op oorlog.

  De Zweden worden verteld om zich voor te bereiden op oorlog

  Maar zoals hij aangeeft, als het leger wordt ingezet, betekent dit niet noodzakelijk dat deze zwaar bewapende bendes het gewoon zouden opgeven en zich overgeven.

  Integendeel. Ze zouden met Zweedse leger hoogstwaarschijnlijk zo’n gevecht aangaan, dat de uitkomst feitelijk een nederlaag voor het leger zou betekenen, en wat dan?

  Omdat, zoals we eerder hebben gemeld, het Zweedse leger niet groot is, en het niet bijzonder goed opgeleid is voor stedelijke gevechten en het leger kan geen hulp van de NAVO verwachten zonder reactie van Rusland, en de bendes zijn waarschijnlijk veel of meer, geïmporteerde jongens met ervaringen uit werkelijke oorlogsgebieden in het Midden-Oosten en de Balkan, en zijn net zo goed bewapend.

  leger, welk leger?

  En dit risico op verlies van duizenden in paniek geraakte Zweedse troepen, is waarschijnlijk de reden waarom de regering zo terughoudend is om het leger te laten optreden. Ze zijn bang voor de uitkomst, waardoor deze kwetsbaarheid en dus angst voor hun eigen leven uiteindelijk worden blootgelegd.

  Ze zouden natuurlijk elk woord in dit rapport ontkennen en de wereld vertellen dat alles goed en onder controle is, net als “Bagdad Bob” tijdens de invasie in Irak.

  Maar het feit blijft, als niets wordt gedaan, zal het alleen maar erger worden, totdat er geen andere keuze wordt overgelaten om dan het leger in te zetten.

  Like

 2. Niet meer dan twaalf dagen nadat een man in het bejaardentehuis Höjden in Skellefteå was aangekomen, stierf hij.
  De doodsoorzaak was verhongering.
  De dochters van de man hebben het incident gerapporteerd aan IVO, en hopen dat de hele afdeling gesloten wordt.

  En waar waren de dochters zelf tijdens deze 12 dagen durende hongerwinter ? …………behoeft deze vraag nog verdere uitleg of kan ik het hier bij laten ?.

  Liked by 1 persoon

 3. Het probleem is dat demente mensen geen honger en dorst voelen en zichzelf zwaar verwaarlozen, dus als iemand in een verzorgingshuis terecht komt moet daar serieus op gelet worden. Het kan een zware klus zijn om iemand steeds onder dwang te moeten voeden, zeker als ze beweren dat ze al heel veel gegeten hebben….

  Like

 4. Esperanza // januari 28, 2018 om 14:32 //

  Like

 5. Esperanza // januari 28, 2018 om 14:36 //

  ff de veraling d’r bij:

  De oprichter van IKEA is dood, hij moet zelf zijn doodskist in elkaar zetten. 😉

  Like

 6. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ach, het is “maar” een Zweed. Gelukkig geen rovende,verkrachtende Afrikaan of Mocro, hè. Dan had je werkelijk een probleem gehad.

  Like

 7. @Aad daarvoor het je een rooster en aftekenlijst Aad staat precies op wat elke bewoner/patient te eten en te drinken heeft gehad per dag.
  Plus de bewoners dienen regelmatig gewogen te worden is geen zware klus maar standaard protocol althans dat behoort het te zijn .
  @Marlies loop eens elke verzorgings tehuis bejaarden tehuis binnen en kijk een naar het personeel en de vrijwilligers het overgrote merendeel bestaat uit moslims .
  Ja de jihadis lopen ook al bij de ouderenzorg kan ik je vertellen muhammad baard en al .
  Dus mischien moeten ze eens naar het personeel gaan kijken .
  Spreek uit ervaring zit er zo een moslim baard in het verzorgings tehuis tv te kijken op het journaal een moeder die NL spreekt met kopvod/burka die vertelt dat ze wil terug keren naar NL omdat het veiliger is voor haar en haar kind .
  Wat denk je dat de reactie van die moslim aap is ? ik zie m heel hardt nee schudden met andere woorden wat een dom wijf NL is niet beter voor je en je kind .
  Spreekt voor mij boekdelen en ik weet precies wat voor moslim vuil ik in de kuip heb .
  Wat om over na te denken nu je nog in staat bent om zelf na te denken en niet afhankelijk bent .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s