Nieuw

FvD op bijeenkomst: wij doen aangifte

Door: Mike Muller

AMSTERDAM – Forum voor Democratie (FvD) gaat aangifte doen van de belaging van een van de kandidaats-raadsleden van de partij, zaterdagmiddag in Amsterdam. Dat zegt lijsttrekker Annabel Nanninga. Zij presenteerde vandaag met partijleider Thierry Baudet de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van Amsterdam. Op de lijst staan onder andere rechtsgeleerde Paul Cliteur en partijprominenten Theo Hiddema en Thierry Baudet.

Zaterdag werd kandidaat-raadslid Hemmie Kerklingh op straat in Amsterdam Noord aangevallen. Er werden onder andere leuzen naar hem geroepen en flyers van hem afgepakt. Later op de dag kwamen enkele honderden sympathisanten bijeen in een streng beveiligd zaaltje in het Westelijk havengebied, volgens Baudet een ’godvergeten gedeelte van Amsterdam’.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1595425/fv-d-op-bijeenkomst-wij-doen-aangifte

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on FvD op bijeenkomst: wij doen aangifte

 1. De meeste aangiftes tegen moslim gerelateerde ellende, geweld, roof en verkrachting verdwijnen in de prullenbak, niet dat de dienstdoende balie agent uw aangiftes ‘per ongeluk’ zoek doet raken, maar zijn leidinggevende heeft het hun zo geïnstrueerd. Uiteindelijk is de minister van justitie en veiligheid CDA’er Grapperhaus verantwoordelijk. Denk dat Thierry Baudet wel een goede kans maakt om zijn aangifte te verzilveren.

  Like

 2. Wilders heeft ook aangiften gedaan. Nooit meer wat van gehoord. Je kan beter voor eigen rechter spelen, want de huidige rechters spreken geen recht meer.

  Like

 3. Esperanza // januari 28, 2018 om 17:57 //

  Misschien kan Theo Hiddema als advocaat wat gewicht in de schaal leggen.

  Like

 4. Het verschil tussen links en rechts. Als dit een lonkse politicus overkwam, dan stonden de media dagenlang vol, voirzien van 100en verontwaardigde reacties. Betreft het een rechtse politicus: doodse stilte. Zelfs op deze site maar een enkele reactie. Rechts is lui en gezapig, laten alles maar lijdzaam over zich heenkopen. Zo wordt het nooit eat.
  https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/01/25/de-vluchtelingen-die-niemand-wil/

  Like

 5. Esperanza // januari 28, 2018 om 18:08 //

  Hiddema hierbij in de toga, dat kan FvD nog meer de wind in de zeilen geven.

  .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s