Nieuw

De regels voor het door velen ongewenste nieuwe Eurabië worden geschreven met islamitische hakenkruizen

Omdat bij de eurofiele politici nauwelijks tot geen vaderlandsliefde aanwezig is en ze blijkbaar niets geleerd hebben van de geschiedenis waarin onze voorouders hebben gevochten voor ons land en onze vrijheid, groeit het patriottisme in Nederland gelukkig gestaag door. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij andere bezorgde Nederlanders omdat ze zien dat de toekomst van onze (klein) kinderen er eentje wordt vol met islamitische dwaasheid en een EU-dictatuur die ons nog meer vrijheden afneemt als we niet in verzet komen…

Door Elise Nijmegen

Alles moet worden veranderd om de islamisering te promoten in opdracht van de EU, de geschiedenis wordt herschreven en het nationalisme wordt als iets negatiefs gezien door de eurofiele ondemocratische politici in Den Haag.
Daarom worden motorclubs, hooligans, patriotten, nationalisten, vaderlandslievende Nederlanders, realistisch rechtse verzetsgroepen gelijk afgeschilderd als extreem en gevaarlijk terwijl juist bij deze groepen mensen loyaliteit (niet te vinden bij het grootste deel van “onze” politici), betrouwbaarheid ( door ervaring zijn we wijzer geworden…) vertrouwen ( ook niet meer te doen bij die eurofiele politici), saamhorigheid (daarvan is geen sprake in Den Haag, of in de maatschappij) en respect ( in dit kabinet ook niet te vinden voor de gewone, normale Nederlander…), hoog in het vaandel staan. Gaat er een lampje branden?

En dan wordt u de islam als een vredelievend geheel voorgeschoteld terwijl er daar juist sprake is van jihadstrijders, terreurjongeren, een hoger gehalte aan criminelen, pedofilie, een gebrek aan respect voor de normen, waarden, gebruiken en cultuur van het gastland en geen respect voor vrouwen en anders of- niet islam gelovende… Racisme?

Misschien moeten wij als Nederlandse bevolking het probleem oplossen dat de politici al in 30 jaar niet willen of hebben kunnen doen, door in ieder geval heel wijs te stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Maart.
Wij samen als Nederlanders staan sterk, en als we nu met zijn allen, voor 1 doel, voor ”ons vaderland”, ons verenigen en samen strijden voor het behoud van onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities dan hebben onze (klein) kinderen een mooie veilige toekomst in vrijheid en kunnen ze nog volop genieten van de Nederlandse tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on De regels voor het door velen ongewenste nieuwe Eurabië worden geschreven met islamitische hakenkruizen

 1. Flying_Dutchman74 // januari 28, 2018 om 19:57 //

  Elise for President 🇳🇱

  Like

 2. Deze eurofiele kliek weet dondersgoed wat er loos is,dit is immers zo gepland om de criminele NWO te installeren.Daar gaat het die lui om,dat de Nederlander daarbij wordt verdrukt en in een hoop ellende gestort interesseert ze totaal niet.

  Like

 3. Moet je wel ‘wijs’ kúnnen stemmen. In mijn gemeente doen enkel gevestigde partijen mee, die vorige week unaniem een motie aangenomen hebben om aan het landsbestuur te vragen om Afghaanse asielzoekers niet meer uit te zetten. Ik ga dus niet stemmen. Of heeft iemand een beter idee?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s