Nieuw

Moslim-burgemeester van Londen heeft niet genoeg politie om echte misdaad te bestrijden – omdat meer dan 900 politieagenten op zoek zijn naar meningmisdaden

Foto: Sadiq Khan. Screenshot YouTube

De Pakistaanse moslim-burgemeester van Londen, Sadiq Khan, wijt de stijging van de gewelddadige criminaliteit aan het gebrek aan politieagenten – maar de cijfers tonen aan dat het tekort kan worden opgevangen door de herschikking van de bijna 1.000 “haat/gedachten” politieagenten die Khan heeft toegewezen aan zijn project om moslims te beschermen tegen het oplopen van een “gekwetst gevoel”, door kritiek op de islam of het gedrag van moslims.

De burgemeester van Londen heeft in een opiniestuk van de links-liberale Guardian gesuggereerd dat de misdaadgolf die in Engeland heerst – en met name in de multiculturele hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk – een gevolg is van een daling van het aantal politieagenten.

Cijfers elders in de krant vermelden een daling van ongeveer 930 politieagenten in de afgelopen 12 maanden, tot 121,929, dit betekent een vermindering van de totale mankracht van minder dan 1 procent.

Ondertussen steeg de geregistreerde misdaad met 14 procent in 44 politiezones in Engeland en Wales – inclusief een toename van 32 procent van  woninginbraken, een stijging van 29 procent in diefstal, een stijging van 23 procent in zedendelicten, een 21 procent stijging van mes-criminaliteit en een  20 procent toename van vuurwapencriminaliteit.

Alleen al in Londen, met meer dan 900 politieagenten “bestemt voor het onderzoeken van haatmisdrijven” – een van de topprioriteiten van Khan als burgemeester – lijkt het waarschijnlijk dat deze daling meer dan voldoende zou kunnen worden gecompenseerd door bestaande politieagenten opnieuw te verplaatsen.

Er zijn aanwijzingen dat de druk van Khan en politiek correcte politiechefs ertoe leidt dat aanzienlijke capaciteiten worden omgeleid naar overtredingen die de meeste burgers niet als een prioriteit beschouwen, in tijden van toenemende gewelddadige criminaliteit.

Zo bleek uit cijfers verkregen via ‘Freedom of Information’ verzoeken, dat in 2016 ongeveer 3.395 mensen in 29 politiegebieden – 13 weigerden de verzoeken, twee gaven onbruikbare gegevens – werden gearresteerd op grond van sectie 127 van de Communications Act 2003, waardoor het illegaal is om opzettelijk “ergernis, ongemak of onnodige angst bij een ander te veroorzaken”.

Dit was een enorme toename ten opzichte van voorgaande jaren, waarbij de politie het aantal arrestaties voor “aanstootgevende” communicatie – grotendeels in berichten op de sociale media – tot 877 procent verhoogde in vergelijking met 2014.

De vastberadenheid van de autoriteiten om zich te concentreren op dergelijke misdrijven – ondanks een sterke daling van de feitelijke rechtsvervolgingen, die aanduiden dat de arrestaties grotendeels vruchteloos zijn – laat geen tekenen van versoepeling zien, waarbij Khan miljoenen ponden besteed aan een “online  haatcriminaliteit politiekorps”.

Behalve in Londen heeft de Northumbria politie ook tijd en mankracht gespendeerd aan het jagen op Facebook-gebruikers die in januari 2018 “beledigende” opmerkingen maakten over islamitische grooming bendes, waarbij de autoriteit een waarschuwing uitgaf dat mensen die sociale media gebruiken, “dit op een verantwoorde wijze moeten doen en ervoor zorgen dat ze niets posten wat als aanstootgevend kan worden beschouwd”.

Khan heeft de misdaadsituatie aantoonbaar verslechterd, niet alleen door zijn pushen naar meer capaciteiten voor ‘haatmisdrijven’ in plaats voor gewelddadige en zware criminaliteit, maar ook door het gebruik van de meest effectieve instrumenten van rechtshandhavingsinstanties te beperken.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/01/26/khan-blames-crime-wave-cuts-but-fall-police-numbers-could-be-plugged-redeploying-hate-crime-officers/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

11 Comments on Moslim-burgemeester van Londen heeft niet genoeg politie om echte misdaad te bestrijden – omdat meer dan 900 politieagenten op zoek zijn naar meningmisdaden

 1. Duchesne // januari 28, 2018 om 10:55 //

  De capaciteit voor opsporing van misdrijven is in London in tien jaar tijd met twee derde verminderd, door afvloeing, ontslag en het overstappen naar defensie van opsporings personeel. Engeland maakt zich op voor een wereld met afgeschermde gebieden, op alle vlakken. Een paralelle wereld is in enkel steden al realiteit, lieden zoals Shadiq zijn daar de nieuwe meesters. Gebieden waar geld moet worden heengebracht maar waar niets constructiefs uit voorkomt, het zal hier ook zo gaan, maar dan iets langzamer.

  Hen die onze wereld beheersen sturen het aan op oorlog, omdat tijdens en na een oorlog veel geld word verdient en macht word uitgebreid, en er is niets tegen te doen.
  Zorgen dat je onmisbaar bent door kennis en kunde is de beste strategie tot overleven, of door het permanent op vakantie sturen van moraal en geweten.

  Liked by 3 people

 2. Net zolang zieken met je progressieve gedachtenpolitie tot de vlam in bij de witte man in de pan slaat en we een complete burgeroorlog hebben. Buren tegen buren. En de elite lacht zich kapot en na de bloedige burgeroorlog kan het economische wonder weer beginnen en kunnen ze hun zakken weer vullen. Daar zijn ze op uit. Een derde WO kan namelijk niet meer want dan ligt alles zo in puin dat zelfs de elite geen voetvolk meer heeft om hun vreten verbouwen.

  Like

 3. De truc van deze moslimburgemeester – zoals van alle moslims en policor fascisten – is mensen zoveel mogelijk zand in de ogen strooien zodat zij oorzaak-gevolg niet op het netvlies krijgen.
  Het zijn immers moslims die voornamelijk de oorzaak zijn en het zijn voornamelijk niet-moslims die de gevolgen dragen.
  Haal de oorzaak weg en er is geen gevolg meer. Een moslimvrije samenleving is mogelijk. Alleen de wil ontbreekt nog. Er zal nog veel bloed door de Thames vloeien voordat het Engelse volk zuiveringen zal uitvoeren.

  Like

 4. polderboy // januari 28, 2018 om 12:22 //

  De kans dat je voor een eerwraak moord of geweld of een gedwongen huwelijk in Londen veroordeeld wordt na een aangifte, is erg laag.

  Uit de in totaal 1024 aangiften tegen deze zware misdrijven, resulteerde maar een belachelijk laag aantal van 138 veroordelingen, of 13.5%:
  https://www.rt.com/uk/417070-honour-killings-london-crime/

  Het is natuurlijk een islamofoob haatmisdrijf, om criminelen op te sporen en te kwetsen, die hun religie en de daarin voorgeschreven sharia wetten volgen.

  Like

 5. Henk der Niederlànder // januari 28, 2018 om 13:01 //

  En ziehier de reden waarom er in Europa steeds meer verwarde mensen rondlopen dan echte misdadigers, met name terroristen dus.

  Like

 6. polderboy // januari 28, 2018 om 14:05 //

  Heeft van Aartsen die gruwelijke islamofobe terreuraanslag op die pop, die onthoofd dood lag voor de moskee, al weten op te lossen, want ze roepen zijn hulp alweer in?

  Dat die mohammedanen trigger en kick happy overal de boel terroriseren, vanuit hun gesubsidieerde kickboksscholen zoals op Wittenburg, is bekend, maar ze beginnen nu te zeiken omdat ze een van hun eigen mensen in de kickboks les hebben afgeknald:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1595960/oom-mohammed-doet-oproep-aan-burgemeester

  Ze willen dat “burgers en bewoners” nu beschermd worden. Hoe het zit met Joden, homo’s en hoeren, ligt gevoelig, maar ze willen dus dat sommige burgers beschermd worden.

  Like

 7. Misschien helpt het als er niet zoveel haat opgewekt wordt?

  Like

 8. Claudia M. // januari 28, 2018 om 14:44 //

  Zo…, maar als het illegaal opzettelijk “ergernis, ongemak of onnodige angst bij een ander veroorzaakt” vanuit de islamkant komt, waarvan ik persoonlijk ook slachtoffer van ben geweest, geven ze niet thuis! Het zichzelf boven ons verheven lange tenenvolk kan geen enkele kritiek verdragen. Hoe snel een stukje kritiek ook als haatmisdrijf is aangedragen, is stuitend!

  Ik ga kort zijn, islam is met al haar eisen niet verenigbaar met wat dan ook. Islam eist werelddominantie. Pas als overal islam heerst – en let op, het is geen vrije keuze – dan is er wereldvrede.

  Degene dit dat gelooft, gelooft in sprookjes. De enige vrede die onze mooie planeet aarde misschien ooit zal kennen, is als mens elkaar compleet heeft uitgeroeid en de aarde dit overleeft.

  Ik ben heel bang dat deze geloofswaanzin nog wel even gefaciliteerd gaat worden, laten we hopen dat ze voor het echt te laat is toch nog wakker worden.

  Islam is niet de religie van hebt uw vijanden lief, maar dood hen waar je kunt. Een niet moslim is een vijand, niet eens menselijk, een aap, hond of varken en die naar de hel helpen is een groot goed om zelf het paradijs te bereiken; punt uit! Het staat letterlijk zo in de koran en dat is geen haat zaaien, dat is de waarheid, die niet langer gezegd mag worden.

  Like

 9. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar zowel mijn vrouw als ik hebben afzonderlijk een bericht gehad van de Britse politie naar aanleiding van onze posts op FB.
  Het bericht komt er op neer dat we het riskeren om te worden gearresteerd als we GB bezoeken. We zijn verdomme geen van beiden Britse onderdanen, noch hebben we ooit ergens in GB gewoond. Maar blijkbaar is het tegenwoordig zo dat ze mensen over de hele wereld nu al aanschrijven.

  Like

 10. “De enige vrede die onze mooie planeet aarde misschien ooit zal kennen, is als mens elkaar compleet heeft uitgeroeid en de aarde dit overleeft.”
  Claudia gewoon de islam uitroeien, de rest van de religies leven behoorlijk goed samen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s